Évvégi hajrá a lopásban is!

410 millióval többet költenek a budapesti olimpia reklámozására

bol

A közvéleménykutatások meglepő eredményei és a riói sikerek miatt megemelt keretösszeg így már 1,3 milliárd forint.

Az uniós közbeszerzési értesítő december 24-i számában megjelent tájékoztató szerint a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. 410 millió forinttal megemelte a budapesti olimpia népszerűsítésére kötött szerződés keretösszegét.
A nettó 900 millió forintos megbízást még nyáron nyerte el a Media Insight Kft. és a Humán Telex Kft., utóbbi cég egyik tulajdonosa Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója. A mostani módosítással a reklámszerződés keretösszege 1,31 milliárdra nőtt.
A közel félmilliárdos többletköltség hivatalos indokai a következők:
“Az elvégzett közvélemény-kutatások előre nem látható eredményei miatt Vállalkozóknak meg kellett változtatnia a kampánystratégiát.
Továbbá az előre nem látható Riói Olimpiai sikerek, valamint a riói Magyar Ház sikere és a római olimpiai pályázat előre nem látható visszavonása miatt lényeges többletfeladatok adódtak.”
Mint novemberben megírtuk, a keretösszegből eddig 360 millió forintot költöttek el, és idén januárban a MOB két közbeszerzését is a Human Telex Kft. nyerte, a feladat akkor is a budapesti olimpia népszerűsítése volt.
(atlatszo)
Bal-Rad komm: “Előre nem látható és meglepő eredmények, rioi sikerek” miatt…
-Hát valaki igazán elmagyarázhatná, hogy miként is kéne értsük a dolgokat. Mi csak annyit fogtunk ezekből fel, hogy tovább lopnak! Még többet! Hogy még többet lophassanak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Évvégi hajrá a lopásban is! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Kálmán Lőrinc szerint:

  Én ezt nem értem.
  Én, vállalkozóként adok egy árajánlatot(azért kérnek tőlem, mert megbíznak a szakértelmemben, hogy tudom mit csinálok, mit-mennyiből tudok kihozni), ha nekem kitalapülés közben szembe fúj a szél és többletfogyasztásom van miatta, meg kétszer defektem van, azt nem hárítom rá a végső összegre, az az én rizikóm. Ezért vagyok vállalkozó és nem alkalmazott. Ha hetente növelem az előre leszerződött összeget, felmondják az egészet és a büdös életben nem szólnak többet a cégemhez….
  NEKIK MIÉRT LEHET?????

  • Paul Aradi szerint:

   Ez a demokrácia lényege, amolyan amerikanizált libri alapon és elven!
   Valahogy azt és úgy kell csinálni, mint a Gázlőrinc!

 2. János szerint:

  Az olimpia azonos az álamcsőddel! Aki az olimpia megrendezését magyarországon támogatja, az vagy elmebeteg és akkor diliházban a helye, vagy egy aljas rejtőzködő terrorista gazember! Még a mai rongyos életünket is 500 évvel vissza vetné az olimpia! Aki ennyire vágyik a nyomor után az menjen Libériába.

 3. petymeg szerint:

  Mindenkinek++

 4. forradalom! szerint:

  Ki büdös francot érdekel az olimpia egy kifosztott ,lepusztult afrikai szegénységű országban?Persze homo sine cerebroinkon kívűl.Jánosnak igaza van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.