Pharaon-a nyomorék

Kiderült, miért nem vették le Pharaon ujjlenyomatát

gap

Megsérülhettek Ghaith Pharaon ujjain a barázdák, ezért nem tudták levenni ujjlenyomatait a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal emberei – derült ki Pintér Sándor belügyminiszter ellenzéki képviselőknek küldött válaszából.

Pintér Demeter Márta, Mesterházy Attila és Harangozó Tamás közösen beadott kérdéseire válaszolt a Pharaon-üggyel kapcsolatban, a dokumentumot a parlament honlapján tették közzé – szúrta ki a hvg.hu.
A válaszból kiderült, hogy Ghaith Pharaon eddig ötször járt Magyarországon, mindig a ferihegyi repülőtéren keresztül érkezett. Pintér Sándor azt is írta, hogy nem tudtak róla, hogy Pharaon kapott-e vízumot Franciaországban, pontosabban a körözött bűnöző nem beszélt tájékoztatta erről a magyar hatóságokat.
Fény derült a hiányzó ujjlenyomatokkal kapcsolatos rejtélyre is, melynek kapcsán Lázár János árulta el, hogy neki sincs levehető ujjlenyomata egy betegség miatt, így lehet, hogy a szaúdi milliárdos is ebben a rendellenességben “szenved”. Pintér a levélben arról tájékoztatott, hogy “a BÁH regionális igazgatósága megkísérelte levenni az ujjnyomatot, amely azonban a barázdák nagymértékű sérülései miatt nem volt alkalmas az azonosításra”. Ez egyébként 2015 március 2-án történt.
Pintér Sándor egy táblázatot is küldött az ellenzéki képviselők azon kérdésére, hogy hány tartózkodási engedélyt bocsátottak ki 2010-t ől kezdődően jordán, libanoni, szaúd-arábiai, szír, iraki és emirátusokbeli állampolgárok számára és ezeket mely magyar külképviseleteken nyújtották be.
(nepszava)
Bal-Rad komm: “…azonban a barázdák nagymértékű sérülései miatt nem volt alkalmas az azonosításra…”
-“Jobb helyeken” a hatóságok eltűnődnének a dolgokon. Mind a tíz kézujj…? Ami némi gyanúra is okot adhatna. Adott esetben. De mivelhogy Pharaon-“…a körözött bűnöző nem beszélt tájékoztatta erről a magyar hatóságokat…”-hát egy ilyen neves “befektető-üzletember” minden gyanú fölött áll! Döbrögisztán szervei szerint!
Oszt’ jónapot!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Pharaon-a nyomorék bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Nemsokára ki fog derülni, hogy Lázáron kívül a többi politikusnak és üzletembernek is értékelhetetlenek a lenyomatai.

 2. Laci szerint:

  Es ebbe sem fog belebukni a fidesz… szegyen.

 3. Tovaris szerint:

  Ez annyira átlátszó érvelés, mint a nejlonkoton…

 4. petymeg szerint:

  Na ebböl a börből kéne nekem egy munkavédelmi bekancs ami a pofájukon van,örökös lenne!

 5. öregkun szerint:

  Dógozó ember a kirem. Kesztyű nékül adogatta a téglát, mega cserepet oszt lekopott a bűre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.