Donbassz

Egyre inkább erősödnek azok az elemzői vélemények, miszerint a Kijevi junta végső döntésre akarja vinni a dolgot Donbassz-ügyében. Most 90 százalék körüli azok aránya, akik ESETLEG EGY HETEKEN (AKÁR NAPOKON) BELÜL KIROBBANÓ HÁBORÚT jósolnak.

vsu

Ennek a felvezetése az újabb gyebalcevoi kaland. Ráadásul a meteorológiai viszonyok kedvezőek, és Kijevben úgy vélik: Oroszországot most leköti Szíria. Kijevben pedig megvan a politikai akarat. Az ordashad pedig fölvonult.
Gyebalcevoban az EBESZ “szemlélődik”-a helyiek átkozódnak. Szidják a fasiszta kijevi hatalmat, szidják az azt pénzelő USA-t! Az EBESZ-szemlélői pedig hallgatják őket!-és KERÜLIK A SZEMKONTAKTUST.
Bár “tűzszünet van”-a Szvetlodarszk-ív forró pontjain tegnap is heves összecsapások zajlottak. A valcmanisták-szokásuk szerint jó neonácik módjára-a latorkollegák tetemeit hátrahagyva iszkoltak vissza. Tegnap is.
Donyecktől délre is folyamatos a túzszünet ellenére is a latortüzérség ágyúzása. Dokucsajevszk (és még egyetlen működő iskolája) minden nap a célkeresztjükben van. Tegnap is abban volt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Tény ,hogy csak védelemre van meg a megfelelő kapacitása a Népköztársaságoknak.Támadni öngyilkosság lenne.Kérdés,hogy a kiépített állásaikat meg tudják e védeni.Orosz segítség nélkül nem fog menni!Az a csoda,hogy eddig bírták!

 2. Próféta szerint:

  Ebesz ….az meg minek, gránátokat számolni…..az meg minek ?? Nem tudnak más munkát találni maguknak, mondjuk asztalost ??

 3. petymeg szerint:

  Meg cél megjelőlés!

 4. zls-179 szerint:

  Az akarat és a hit több mindenre képes mint az gondolnád,tisztelt Vitorla. És ŐK akarnak és hisznek, és ÉN is akarom, és hiszem hogy Ők fognak győzni, mert az Ő győzelmük az ember győzelme, az embertelen és embernek látszó felett!!!

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  Szerintem nem szabad lett volna nekik hagyni, hogy megerősödjenek. Ezek a harcok amik a mostani, a közelmultba végbementek, talán olyan előcsatározások, amivel csabdába akarják csalni a Donyeckieket, Luganszkiakat. A fő reguláris erő az talán hátráb van. Az oroszoknak meg más választásuk nem lesz, ha le vannak kötve Szíriában, ha nincsenek, harcolniuk kellesz a Luganszkiakkal,Donbasziakkal válvetve, a csupasz létükért, ha már Putyin csak félmunkát végzet. Nincs kizárva, hogy igencsak magas árat kellesz fizetnie amiért nem előzte meg a bajt, volt rá lehetősége, lett volna rá alkalma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.