“Berlini” fiatal”emberek” szórakoztak ismét.

Újabb szörnyű támadás volt a berlini metróban

mall

Keresik azokat a fiatalokat, akik felgyújtottak egy hajléktalan férfit az egyik berlini metróállomáson szombat éjjel.
Berlinben nem zárnak be éjszakára telente néhány metróállomást, hogy ott menedéket találjanak a fagy elől a német fővárosban élő hajléktalanok.

Az U8-as vonal egyik állomásán, a Schönleitstrassén húzta meg magát szombat éjszakára egy 37 éves férfi, akik újságpapírokkal takarta be magát. Ezeket gyújtották meg szenteste éjjel az arra keveredő suhancok. A támadás üzemidőben történt, vagyis akkor még járt a metró.
A Bild beszámolója szerint nemcsak a papírok, hanem a hajléktalan ruhája is meggyulladt. A lap fotót közölt a padról, amelyen a férfi feküdt, még láthatóak rajta az égésnyomok.
A hajléktalannak óriási szerencséje volt, mert az állomáson várakozó utasok észrevették a tüzet, és puszta kézzel kezdték csapkodni a lángokat. Egy metróvezető is odarohant és egy tűzoltókészülékkel végül ő oltotta el a tüzet. A villámgyors segítségnek köszönhetően az állomáson alvó férfi nem sérült meg.
A támadók elmenekültek: beugrottak egy érkező szerelvénybe, de vannak róluk kamerafelvételek, ezek alapján keresik őket. Összesen hét fiatalemberről van szó.

(HVG)
Bal-Rad komm: Ezek a germán fiatal”emberek”?! Mi mindenre nem képesek?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Berlini” fiatal”emberek” szórakoztak ismét. bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Nálunk is kedvenc szabadidős tevékenység hajléktalanokat, vagy azok tákolmányait felgyújtani. De ha nincs kéznél gyufa, öngyújtó, akkor csak “simán” megrugdosni, egy-egy fradi-újpest meccs után, ha győztünk azért, ha vesztettünk, azért.

 2. Paraszt szerint:

  Fogat fogért elvet kellene alkalmazni,,csak őket nem eloltani..
  Televízióban élőben leadni,,s azonnal más lenne a szemlélet,,

 3. Istvan szerint:

  Érdekes!Amikor valami attrocitást kellene a videónak bemutatni,akkor mindegyik elején ott van a sajnálkozó négyszögletes pofa,hogy sajna, a szerző,stb letiltotta!
  Ami pedig a fiatal,nem idén lebarnult “fiatalembereket”,vagy a saját idiótákat illeti,na ott kellene szelektív bánásmód!
  Bármilyen attrocitáson érik őket ,azonnal nem nézve semmi álszent jogot,meg keserves-kinyögetű büntetési tételt,…hát..valami szigort kellene alkalmazni!l. a muszlimokkal szemben egy kis disznózsíros vacsorát,kikenekedést,vagy azzal bekent kötelet,AK-lőszert,
  a hazai idiótával meg?:!Vannak helyi sajátosságok a megszégyenítésre!
  Hogy miért mondom!?
  A demokratikusnak,humánusnak mondott büntetőjognak semmiféle visszatartó hatása nincs, a tisztességes eljárások már régen hitelüket,és hatásukat vesztették,a rendszerváltás óta pl. a hazai jogot teljesen a bűnöz ők,a tolvajok szolgálatába állították,és csak a tisztességes embereket tartja vissza attól,hogy megtorolják jogszerűen,vagy éppen annak fittyet hányva a az egyénen,a normális társadalmon esett sérelmeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.