“Vörös Angyalok”

kprf

 

 

 

Az Orosz Föderáció Kommunista Pártja (KPRF) Cseljabinszk-régió Bizottsága autós műszaki segélyszolgálatot állított fel. A Dél-Ural vidéki régióban a tél kemény szorítása (mínusz 30-40 fok) az arrafelé élőket is próbára teszi. Hát még az autókat!

Néhány nap alatt közel ezer, KIZÁRÓLAG NYUGATI AUTÓ tulajdonosa hívta kétségbeesetten a KPRF közúti segélyszolgálatát, hogy segítsenek már beindítani a masinájukat.

vse

vse1vse2vse3vse4

A hívásra aztán megjent a “Vörös Angyal”-a KPRF segélyautója. Négy ilyen UAZ “vágtatott” a segélyhívás helyszínére, és nyújtott gyorssegélyt. No meg négy Lada is a segélyflotta része. Éjjel-nappal munkálkodnak. Még egy darabig minden bizonnyal fognak is, hiszen a fogcsikorgató hidegnek végét nem látni.
Az akció társadalmi sikerén fölbuzdulva a szolgáltatás kiterjesztését tervezi a KPRF! Ugyanis a tél java még hátra van!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Vörös Angyalok” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Big szerint:

  Hülyeség a nyugati autók meghibásodásáról írni,rengeteg a japán autó is.Az artic gázolaj -40C -ig jó,de nem minden autóban az van,ráadásként speciális 0w- x motorolajok kellenek.Rendkivül fejlett az autósok téli felkészítése,és a segítőkészségük.http://www.oil-club.ru/forum/forum/89-zimnie-testy/

 2. Fazek szerint:

  A Wartburgok sem voltak rosszak, egy kétüteművel rángattam a nagy márkákat 90 körül a Tátrában. Volt Ladám is, ha az nem indult, már komoly gond volt.. 🙂

 3. zls-179 szerint:

  Bonduell-nél dolgozó ma már nyugdíjas ismerősöm, aki terepre járt ki rendszeresen annak idején egyszer csak beállított egy vadi új csillogó-villogó Toyota hiluxal. Mondom erre neki, Hé öreg megszaladt ám szegényeknél úgy látom!A válasz hagyd már ezt a csillogó villogó és mindenütt világító szart.Visszasírom én, a jó öreg 1,6 Nivámat az ha kellet keverék benzinnel is elment,kicsit jobban füstölt de ment!
  Nem vitatom a nyugati autók strapabíróságát,csakhát se a megvételük, se a fenntartásuk nem a 120,000 ezer forintos keresetekhez való…

  • zz szerint:

   Ez így igaz meg hát ugye a ruszkik semmit nem tudtak a betervezett elavulásról !

   Meg az amerikai álomról lásd Youtube

 4. forradalom! szerint:

  Ja kérem!A nyugati autógyárak még mindig ott tartanak,hogy 3 évente lecserélik a tulajdonosok az autóikat.Tehát eleve 3 évre gyártják,még mindig,amikor ez már 26 éve rég nem igaz a nagy nyugaton.Vajon miért megy a 3-as metró ’67 óta egyfolytában,és ennyi év után kezdenek csak üzemzavarok lenni.Bezzeg a 4-es.Hol megy,hol nem,és borítékolom,néhány év múlva újra lehet csinálni.Itt van a két rendszer között az egyik óriási különbség.Eleve szart gyártanak,hogy újra lehessen a trágyát termelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.