Diplomáciai tapintat óh…!

Észak-Korea tudni szeretné, milyen őrült kommunista diktátorról beszélt Szijjártó Péter

Észak-Korea magyarázatot kér Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szöuli nyilatkozatával kapcsolatban.

A magyar külügyminiszter december 16-án az MTI-nek a szöuli látogatásáról beszámolva azt mondta: ma az Iszlám Állam mellett az jelenti a legnagyobb biztonsági fenyegetést a világra, ha az észak-koreai diktátor atomfegyver kifejlesztésére vonatkozó tervei sikeresek lesznek. Szijjártó megfogalmazása szerint a helyzet az, hogy
“Észak-Koreát egy őrült kommunista diktátor vezeti, aki veszélyt jelent az egész világra.”
Szijjártó szerint Észak-Korea mindent megtesz azért, hogy nukleáris fegyvert fejlesszen ki, és csak az idén huszonnégy rakétakísérletet hajtott végre.
A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság bécsi, Magyarországra akkreditált nagykövetsége magyarázatot kért minderről Magyarország bécsi nagykövetségétől. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) közlemény szerint a szaktárca szóbeli jegyzékben arról tájékoztatta a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság nagykövetségét, hogy a december 16-i MTI-tudósítás pontosan tükrözi Szijjártó Péter nézeteit.
A KKM csütörtöki közleménye hangsúlyozza: Magyarország olyan ország, amely beható és zord történelmi tapasztalattal rendelkezik a kommunista vezetés atrocitásairól, tisztában van a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság állampolgárainak helyzetével. Magyarországot mélyen aggasztja a hatalmas gyötrelmeket okozó elnyomó politikai rendszer, amely Észak-Koreában több millió állampolgár életét keseríti meg.
Magyarország teljes mértékben elítéli és a leghatározottabb aggályait fejezi ki a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság nukleáris programjával kapcsolatban, amely nemcsak a Koreai-félsziget békéjét veszélyezteti, hanem az egész régió stabilitását is, olvasható a közleményben. Magyarország mint az Európai Unió tagországa új, szigorúbb szankciókat és a meglévők teljes körű végrehajtását sürgeti annak elérése érdekében, hogy elviselhetetlen állapot alakuljon ki az elnyomó észak-koreai rezsim számára.
(index)
Bal-Rad komm: A KNDK-ról viszonylag keveset tudunk! Zseléagyú Legnagyobb Puritánunk-külügyéri minőségében-talán többet mint egy átlagmagyar.
Hogy a diplomáciai tapintatosság egy átlagmagyarban jóval több mint Zseléagyúban!-az biztos!
Észak-Korea ekéggé távol van. (Zseléagyú és mindenféle bűntársai hamarosan közelebb lesznek hozzá!) Más kultúra, más lelkület, más mentalitás. (Dél-Korea elnöknőjét most menesztették. A barátnő irányított! Zselagyúnk mégsem kérdezte meg, hogy ez hogy is van akkor?)
De ezidáig Izrael Állam atomfegyverkezését sem illette kritikával Zseléagyúnk! Meg azt sem említette, hogy az ENSZ-épp a napokban dobott féket a zsidó állam kerekei közé!
Szivaros Billy meg McCain Hiénák egyenesen dasisztának nevezték Döbröginket! Ugye milyen rosszul esett? Még Döbrögi legelszántabb kritikusai is kiakadtak ezen! Még a Bal-Rad is! Zseléagyúnk nagyon mukkanni sem mert, mert reális veszélye volt annak, hogy Billyi oldalbordája lesz a Főnöke! Csak duzzogott egy kicsit Zseléagyúnk!
Mostanság izmozásra adta a fejét! De ha már ennyire elszánt, és neki is oly mély tapasztalatai vannak a Veres Rém honi szörnytetteit illetően, igazán kiballaghatna egy ételosztásra!
De legalább egy őszinte beszélgetésre vállalkozhatna a kedves papával. Meg a nagyszülőkkel. Akik összespórolták nekik egy élet szorgos munkájával és puritán életvitelével a szerény kis vityilló árát, amiben meghúzza magát.
A kommunisták rémtetteiről.

Külügyérünk fejében nem ártana egy kis rendet rakni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Diplomáciai tapintat óh…! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Ha jól emlékszem 2009-ben egy izraeli történész Martin Karfeld kijelentette, Izrael kényszer miatt megsemmisítheti egész Európát ( a több millió zsidóval együtt). Vajon mennyi ez a nukleáris töltet, Magyarországon mennyit tárolnak? A hatalomért simán feláldoznák az egyszerű semmiről sem tehető zsidókat, ahogy ezt tették a második világháború és a holokauszt megszervezésével, melyet aztán rákentek a háborúban millió számra elhulló népekre, a rothschild félék bukszája meg tovább dagadozott. És ma hatalmas kárpótlásokat, jóvátételt happolnak be, aminek soha nem lesz vége. Ráadásul olyan nemzedékektől, melyek akkor még gondolatban sem léteztek. A történelem holokausztok sorozata, és szinte mindig faji alapon hódítottak, alacsonyabb rendűnek tartva a meghódítottakat. Képzeljük el ha minden nép elkezdene kárpótlást kérni. Vagy Izrael államalapítása címén jogot formálna az őshazára.
  Vajon a magyarok mennyi kárpótlást kérhetnének azért, mert évszázadokon át védték a nyugatot az iszlám hordákkal szemben. És Trianont még nem is említettem.

  • vitorla123 szerint:

   Jogos!Ezért akarok,magyar atomfegyverkezést és magyar kézben atom fegyvereket.És Észak-Koreához hasonlóan körbe vasfüggönyt a határra.Ne legyünk a nyugat lába-kapcája.Mint Kína.

 2. János szerint:

  Ha itt egy kormányválság lenne a csehszlovák hiénák mári bevonulnának az országba, ameddig csak tudnak! Mert ilyen aljas népség a szlovák! Az őszinteség az egyetlen megoldás! Az Ő SZINTJÜKRE kell lemenni, mert ott játszák a meccset! A nigger és pakisztáni keverék népségű “angolok” meg ugye azt fogják mondani, hogy amit a szlovák hadsereg megszállt az az ővé! És futva rohannak aláírni a szlovák, oláh területi nyereségeket! Ezért van igaza Kim Dzsong Un elvtársanak, ezeket a “demokratikus hiénákat” csak az atomrakéta állítja meg! Észak Kórea nem fog Magyarország sorsára jutni! Sőt ha a narkós putrilakók eltakarodnak délről, akkor a következő május elsején már vörös zászló fog lengeni a Szőuli elnöki palota ormain! De hát a zseléagyú pont annyira buta, hozzá nem értő a külpolitikához mint az a fiatalember aki 1989-ben a Műcsarnok lépcsőjén ugatni kezdte, hogy “Ruszkik haza”!

 3. Azorka1861 szerint:

  Nem tartozik szorosan a tàrgyhoz, de Èszak-Koreàval kapcsolatos
  https://www.youtube-nocookie.com/embed/PP7lfAcnJic?rel=0

  • vitorla123 szerint:

   Hát igen!atomhatalom,gyönyörű lányok,(az egyik hegű virtuózzal álmodok éjszaka,talán babánk is lesz),jól öltözött publikum,a hol egy marsal vezeti az országot. Diktálja a világszínvonalú kultúrát, és tul van a miniatűr hidrogén bombán és az első műholdon is. Hát Magyarország a feljavított fasorba se fér bele.Ilyen produkció Budapesten soha sem lesz!Bármennyire:”István a király!”

  • Sub Zero szerint:

   Mi ez?! Komolyzene pop ritmusban? Ezek 50 évvel vannak lemaradva! Ha közeledik a világvége oda kell menekülni, mert oda az is 50 év késéssel jön el!

  • forradalom! szerint:

   Igen,ezek a lányok az “éhségtől,és a nyomortól” ilyen szépek,ilyen tehetségesek,és közben járják a világot.Ez a zseléagy egy “sajnos”/meg/született zseni.Nem tudja befogni lepcses,ocsmány pofáját az amerikai Magyarországon már régóta levő atomfegyverek biztonságában.Az ellen nem pofázik.Vagy az egyélőisten skizofrén III. főnöke ellen,aki Hitlert meghazudtoló totális diktatúrát épít,és még nincs vége az ámokfutásának.Amúgy meg ez a takony kölyök,zseléagy mint külügyminiszter.Tudta egyáltalán,melyik végén járt a világnak állampénzen észt osztani?Pont azt osztogatja,amiből alig van neki.

 4. Azorka1861 szerint:

  zls-179, Jànos ès Havasi Gàspàr! Ne reagàljatok KissL hülye szövegère,
  hagyjàtok öt sajàt magàval diskuràlni. Idövel megunja ès lekopik.

 5. petymeg szerint:

  Ez csak egy mély lefety Trump felé!

 6. Tovaris szerint:

  Ez a Szíjjártó az elmúlt szocialista rendszerben vakarózott ki a szarból. Sokan nem tudják, hogy az ilyenek okozták a szocializmus ideiglenes megszűnését, mert ők, vagy apáik lepaktáltak az imperialistákkal. Még a fenekemet sem törölném ki vele, mint a medve a kisnyúllal…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.