Enélkül az életünk…

Még hárommilliárdot adnak a zsidó olimpiára

emg

500 millió forintért veszi meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a budapesti Kerepesi úti volt Főtaxi-székházat, illetve a Kerepesi út 17. szám alatti házat. Majd 2,2 milliárdért bontatják el az ott álló alkalmatlan épületeket, a kártalanításra pedig 307,8 millió forintot szánnak – derül ki a szerdai Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból.

0,5 milliárd forintot még az idei költségvetésben csoportosít át az állam, a 2,5 milliárd forintnyi bontási és egyéb kiadások fedezetét a jövő évi büdzséből választja le a kormány. Mindezt azért, mert Magyarország rendezi a 2019. évi Európai Makkabi Játékokat. A zsidó sportolók kontinensversenyének rendezési jogát tavaly novemberben nyerte el hazánk. A magyar izraelita sportszövetségek, így a Maccabi VAC Hungary és az MTK Budapest, valamint a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, továbbá az Európai Makkabiszövetség (EMC) által szervezett játékokra a rendezők mintegy 2500-3000 sportolót várnak 23 sportágban.
Az Átlátszó korábban azt írta, hogy a szervezés körülbelül 2,1 milliárdba kerülhet majd a magyar államnak. A mostani közlönyből viszont kiderül, hogy alaphangon 3 milliárd forint ráfordítás megy a sportversenyre.
Az új sportpark kormányzati beruházás része lesz, melynek célja, hogy létrehozzanak egy logisztikai és sportközpontot, vagyis a játékok első számú helyszínét. A park egy része a játékokat követően a zsidó közösség új sportcentruma lesz – mondta el Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője és az MTK elnöke a múlt héten, a X. Zsidó Közösségi Kerekasztalon a klub honlapja szerint.

(mno)
Bal-Rad komm: “…A park egy része a játékokat követően a zsidó közösség új sportcentruma lesz…”
-Akár nevezhetnénk ezt a történetet IS egy öngettósítási folyamat részének. Hogy miért van ilyesmire szükség?-azt csak TALÁLGATHATJUK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Enélkül az életünk… bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Az a helyzet, hogy a rendszerárulás óta, az egész ország az ő rally pályájuk. Természetes,hogy a magyarországi likud párt mindent elkövet a kiszolgálásukra, élen a saját Menachem Beginükkel.

 2. Smith szerint:

  2,1-ről indult és most 3-nál jár, amiből lesz a végén 4 is. És még mi vegyük megtiszteltetésnek, hogy hazánk adhat otthon a zsidó olimpiának. A sportberuházásokkal tömik a saját zsebüket, és velünk fizettetik ki azt is, hogy benyalhassanak a nemzetközi befolyással bíró zsidóságnak.

 3. Emeric szerint:

  Fa szo mat!

  Lassan kezdhetek listát írni azokról, akik mennek a szibériába.

 4. petymeg szerint:

  Még mi a lópöcsöt nem akar rendezni ez a csutfasz ország!Ennyi marhát!

  • Próféta szerint:

   Helyesbítés…..ennyi zsidó. A patkányok elszaporodtak és otthon érzik magukat. Kifosztják az éléskamrát.

   • istvan papp szerint:

    Patkány olimpiát hanukázva rendeztetni velunk, saját költségunkön,nemzet gyalázás.Nem Öket vádolom, mert Ök már ilyenek.Országházába betolakodott saját árulóink ismételt árulásáról szól e szégyenletes hír.Van még lejjebb?Sajnos azt hiszem van.

 5. Azorka1861 szerint:

  Ez a füzetecske 1884-ben irodott.
  http://mtdaportal.extra.hu/books/Antiszemita_kate.pdf

 6. Tovaris szerint:

  Antiszemita fórumra tévedtem volna?

  • Havasi Gáspár szerint:

   Nem- anticionistára, ami nemzeti, magyar, és elítéli a cionizmus nyílt és burkolt formáját (liberális, demokrata,stb.) A helyzet az, hogy miután ők ülnek a gazdaságban, a törvényhozásban, a végrehajtói hatalomban, a kultúrában, oktatásban, médiában, és mindenhol ahol döntési és szerzési joguk van, ezek a reakciók érthetők. De ez van szinte az egész világban. Nem beszélve a független nemzeti bankokról, például a magyar FED-ről.
   Nekem semmi bajom az átlag zsidóval, ők is csak megvezetettek. Olyanok is vannak közöttük, akik harcolnak a Rothschild-féle kompániák ellen zsidó létükre, sokat meg is hurcolnak. Tehát az egész népet elítélni nem lehet. De azért amikor ezen egyszerű zsidók kiülnek a magaslatra élvezni a másik nép bombázását, az már elgondolkodtató.
   Persze a magyar a hibásabb, hagyta őket hatalomra kerülni. Ugyanis nem vizsgálta, hogy ki milyen fajta ( mert talán nem is rasszista meg antiszemita), csak a szép ígéreteket figyelte. Ha már rasszistákat keresünk, inkább mondhatjuk rájuk. Hisz ők ítélkeznek felettünk a mi hazánkban. Ők dolgoztatnak minket éhbérért. Ők tüntetnek, és minden magyart lefasisztáznak. Ezenkívül számos szemita nép van. Az arab áradatot is ők generálják. Védik a cigányt aki gyilkol, de elítélik a magyart aki véleményt mer ellenük formálni. Mi lenne, ha nem lenne szólásszabadság? Van aki még csodálkozik, hogy az emberek szemében a kommunizmus negatív fogalom és gyakorlat, amikor összefonódott a zsidóság hatalmi harcával, Palesztina megszállásával. A probléma az, hogy egy egész népet elítélni nem lehet, de a harc viszont elkerülhetetlenül erről szól. Ha a zsidóság(és ez a zsidóság nem a zsidó nép) átfogalmazza a világban való szerepét, elfelejti a talmudi felsőbbrendűségét, és nem akarja a föld népességét rabszolgaként, meg ágyútöltelékként használni, az emberek véleménye is változni fog. Én ismerek jó néhány becsületes zsidót, és hiszek abban, hogy egyszer a szembenállás meg fog szűnni, ha az “elitjüktől” egyszer megszabadulnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.