Ez van…

Utastársát védte a 7-es buszon gázsprayt használó férfi

Képtalálat a következőre: „gázspray-kép”

Szabadlábra helyezte az ügyészség azt az 58 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint hétfőn, a 7-es buszon szóváltásba keveredett egy utassal, akit gázspray-vel lefújt, majd megütött. Mára kiderült, hogy a sértett és a társa a buszon előzőleg inzultáltak egy fiatal nőt.

Az eset egyik szemtanúja megpróbálta őket rendreutasítani, ekkor alakult ki köztük a szóváltás. A nőt védelmező férfi úgy próbálta lezárni a vitát, hogy gázspray-vel lefújta, majd megütötte utastársát. A férfi később önként jelentkezett a rendőrségen. Gyanúsítotti kihallgatása után a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyészség azonban úgy döntött, hogy nem állnak fenn a legszigorúbb kényszerintézkedés feltételei és a férfit szerdán szabadlábra helyezte.
(MTI)
Bal-Rad komm: Legalább szabadlábon VÉDEKEZHET A VÉDELMEZŐ! Az inzultálók pedig?
ÉLHETNEK JOGAIKKAL, és perelhetik a “gázolót”!
Valami aprócska hiba mintha lenne a dolgok menetében. Mert arról nem hallottunk, hogy az inzultálókkal is foglalkozott volna sündőrségünk.  Viszont a “gázoló” lehet hogy többé nem tesz ilyet! A Jóisten tartsa meg pedig eme jó szokását.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez van… bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. 1tothgabor szerint:

  “Bal-Rad komm: Legalább szabadlábon VÉDEKEZHET A VÉDELMEZŐ!”

  “Mert arról nem hallottunk, hogy az inzultálókkal is foglalkozott volna sündőrségünk.”

  Találtam egy IDEVÁGÓ, DEMOKRATIKUS és VICCES, VALÓSÁGON alapuló képet:

  http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2015/10/426371320866140-600×498.jpg

  • Sub Zero szerint:

   Sajnos tényleg így állnak a dolgok, ahogy a linken látni.

   • vitorla123 szerint:

    EZ egy fejetetejére állított világ.Engem megvádolt az Állatrendőrség nem létező parancsnoka,hamis váddal,utána rágalmazással.Mi közben a vidék Magyarországán kirabolt pásztopr és paraszt családokat,elkobozta az ÁŰllatvagyonukat,éhalára ítélve a családokat.Ha nincsenek rendőr ezredes,és tábornok tanítványaim akkor nem tudtam volna magam megvédeni.Ezt nevezik ma jogállamnak!A Red-Help-nek köszönhetően persze V.Kutyának,két videofilmet is bemutattam a legutóbbi tárgyaláson,ahol a “parancsnok” közölte,hogy ezeket az állatokat “elkobozta”. Mondtam is a bíró Úrnak”Nem én állítom Ő mondja!”Nem létező rendőrség nem létező parancsnoka 11 éven keresztül állatvédelem címén parasztok ezreit fosztotta ki,részben politikai támogatással.Ennyit az Orbán rendszerről!

 2. zls-179 szerint:

  A szolgálunk és védünk szlogent nem ártana le cserelniük, a szaladgálunk és félünkre mert akkor legalább őszinték volnának!

 3. Hun szerint:

  A rendörbünözök mar csak ilyenek. Szamukra a civil Magyar állampolgárok jelentik a bünözöket. Akárcsak a narancsos rezsim számára.

 4. Próféta szerint:

  Majd akkor lesz jobb világ, ha az ilyen esetekben nem csak egy ember teszi meg az emberi kötelességét, hanem az egész busz egy emberként megvédi az áldozatot és elveszi a kedvét a bajkeverőknek. Egységben az erő. Addig meg csak hősök vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.