Best off döbrögisták 2016

Szilveszteri válogatás a leghajmeresztőbb döbrögista baromságokból

Szilveszter közeledtével némi vidámságot – komorabbaknak elkeseredést – hozunk olvasóink számára. Összegyűjtöttünk néhány olyan kínos nyilatkozatot Döbrögisztán politikai életéből, amelyek a 2016-os esztendőben hangoztak el. A lista teljesen szubjektív, a komment-szekciókban folytatható, hogy kinek mi maradt meg az esztendőből.

Világszínvonalú magyar egészségügyi rendszer?
Az egykori háromkeresztes alkoholista Pálffyt Írországba mentette nagykövetnek a döbrögista horda. Ebbéli minőségében kioktató hangnemű levelet írt, reagálva a The Irish Times egyik Döbrögisztánról szóló cikkére. Az ír újság azt pedzegette, hogy míg a kormány a migráció kérdésével tartja markában a közvéleményt, addig más témák nem igazán kerülnek előtérbe. Ilyen témának tekinti a cikk szerzője például országunk egészségügyét. Pálffy Butykos válaszlevélben próbálta elmagyarázni, hogy hazánkban nem is úgy vannak a dolgok, ahogyan azt a cikk szerzője állította. Leginkább arcpirító kijelentései az egészségügyről szóltak.
A keresztes politikus ír tartózkodása során nagyon elszokhatott már a döbrögisztáni egészségügytől, ha az szerinte „Európa egyik legjobbja”, valamint, hogy „a betegek nem fizetnek pluszpénzt az orvosoknak”. A „nincsenek sorok a kórházakban” kijelentésre pedig komolyan gondolkodóba esik az ember: vajon ez a két lábon dűlöngélő szeszkazán járt-e politikusként döbrögisztáni közkórházban?
Az RTL politikai munkát végez, a TV2 azonban egyáltalán nem?
Hollik István a keresztes segédbanda másik jelessége-őt majd minden nap megcsodálhatjuk a televíziókban-szerint az RTL Klub egyértelműen politikai munkát végez: azért támadta például Mekkmestert, hogy a döbrögista hordának ártson. A riporter visszakérdezett, hogy a TV2 talán nem politikai munkát végez, csak éppen a rablóbanda érdekében? Hollik nyalonc egyértelmű nemmel válaszolt.
A Vajna Bandika tulajdonában lévő, közpénzből vásárolt, egyre csak növekvő TV2-csoport lejárató-hitelrontó riportjaival teljesen megszegte a legalapvetőbb médiaetikai szabályokat: először a kegyvesztett Spéder bankárt és szélhámost nyírták ki (amúgy a fene bánja), utána Vonáról kezdte azt terjeszteni a csatorna hogy homoszexuális, de az is emlékezetes volt, amikor az egyik hvg-és újságírónőt próbálták lejáratni, csak éppen sikerült véletlenül egy névrokonának képét bevágniuk a riportjuk alá.
A legutóbbi dobásukra már szavak sincsenek: Ifjabb Lomnici Lihenc birkamenetes szóvivővel és karácsonyi képpel illusztrálva vezette fel a Tények nevű reklámműsoruk azt, hogy Döbrögisztánban a szélsőségek összeérnek jobb és baloldalon, hiszen elég csak megnézni a Jobbik és El Qro bandája prominenseinek a beszédeit. A Tények megfigyelése szerint Vona és El Qro ugyanúgy gesztikulálnak! És ez mindent megmagyaráz!
A német gazdaság ezért tart ott, ahol…
A társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény módosításának vitáján a hordatag Gelencsér Attila meglepő érveléssel állt ki a 2024-es budapesti olimpia mellett. A döbrögista horda mamelukja szerint az olimpiának hála egy hónap erejéig a világ fővárosa lennénk, de a “baloldal” kishitű, képtelen nagyban gondolkodni és álmokat szőni, és ott ragad le, hogy a tao közpénz-e, vagy sem. (Egyébként már többször is kiderült hogy a TAO tényleg közpénz, amit aztán Gelencsér is elismert.)
De vissza a nagy bölcsességekhez, szó szerint Gelencsér ezt mondta: “Tanulmányok sora jelent meg arról, hogy a világháború utáni borús, pesszimista, borúlátó Németország gazdaságilag sem tudott helyrevergődni mindaddig, amíg Bernben meg nem verték az Aranycsapatot. Ahogyan a németek megvertek bennünket a világbajnoki döntőben, onnan számítják a gazdasági felemelkedését is Németországnak. Valami ilyesmi hozadéka is lehetne az olimpiának.”
Ez a döbrögista fogdmeg lehet, hogy még nem halott a Marshall-tervről, amelynek keretében az NSZK közel 1500 millió dolláros segélyt kapott gazdaságának újjáépítésére. A második világháború utáni újjáépítési programnak köszönthetően következett be a “német gazdasági csoda”, amelynek természetesen köze sem volt ahhoz a másik “német csodához”, amelyet viszont sajnos nekünk kellett a berni döntőben elszenvednünk.
Akik nem akarják, azok is akarják az olimpiát
A Nemmzeth Golyóstolla, egyik legnagyobb szégyenünk, Schmitt Palya egyszerűen nem tud olyat tenni vagy mondani, hogy utána végérvényesen megbukjon és visszahúzódjon.
Jelenleg, mint az Olimpiai Védnökök Testületének elnökek beszélt a DigiSport reggeli adásában. Itt egy műsoron belül sikerült önellentmondásba kerülnie: először azt mondta, hogy az emberek akarata ellen nem lehet olimpiát rendezni, erős társadalmi támogatásra van szükség, aztán pedig azt, hogy nem szabad megkérdezni az emberek véleményét, hiszen „a népszavazás nemtelen támadásoknak tenné ki az olimpiát”.
A hírhedett emlékű, bármilyen döbrögista marhaságot gondolkodás nélkül aláíró, plágimba (lopásba) belebukott volt legmagasabb közjogi méltóság (mert elnöknek azért ne nevezzük) azt is hozzátette, hogy el lehet a népszavazásra költeni 3-4 milliárdot, szerinte azonban azért sincs ennek az egésznek értelme, mert „akik nem akarják, igazából azok is akarják”. Már tényleg csak hab a tortán, hogy annak a véleményének is hangot adott, hogy Döbrögisztán nyugodtan megrendezheti az olimpiát, hiszen a “magyar gazdaság most is meg az elkövetkező tíz évben is olyan állapotban lesz, hogy ezen nem múlhat semmi”
Tiffán udvaronc idén március 15-én elmondott hivatalos beszédéről: a lelkesedéstől túlfűtött döbrögista gombnyomkodó miközben védelmébe vette a vajda (a szavai szerint “Nádor”) migrációval kapcsolatos politikáját, sikerült némileg túlzásba is esnie. Tiffán szerint Döbrögi Európáért is küzd, amely valaha a humanizmus fellegvára volt, de mára a humanizmus hamis, szellemi leprás hirdetőinek uralma alatt görnyed.
Tiffán azt állította, hogy öreg földrészünkre ma már nemcsak a migránsok, hanem az őket irányító illuminátusok, vagy ha úgy tetszik, a szabadkőművesek jelentik a legnagyobb veszélyt. Végülis nem minden alap nélkül állította ezt, mint ahogyan azt sem, hogy ráadásul az Európa elleni hadjáratot többek között egy magyar névvel rendelkező ember, azaz Soros irányítja (aki egyébként anno Döbrögi pallérozásának tandíját is fizette, illetve maga a döbrögista horda tele van soros-fiókákkal! Ami amúgy egyáltalán nem mellékes).
Nem olyan nagy baj, hogy siralmasak a PISA-eredmények, hiszen a bibliai, múzeumi versenyeket mi nyernénk!
A legfrissebb PISA-tesztből megtudhattuk, hogy országunk közoktatásában 2009 óta (hát még a rendszerváltás időszaka előtthöz képest!) nemhogy minőségi javulás nem ment végbe, hanem pont az ellenkezője történt: komoly lemaradásba kerültünk az OECD-országok többségéhez képest. Mind matematikában, mind szövegértésben, mind a természettudományokban jelentősen visszaesett a magyar diákok teljesítménye. Már rengeteg magyarázat érkezett a qrmányoldalról, hogy ki, vagy mi a hibás az elszomorító eredményekért (a tanárok, a diákok vagy esetleg az a váratlan kihívás, hogy ebben az évben már digitálisan kellett kitölteni a tesztet) a legjobb reakciót véleményünk szerint a szintén a keresztesek táborát erősító Hoffmann Rózsa hozta össze:
“A magyar oktatási rendszer sosem lesz olyan, de nem is kell, hogy olyan legyen, mint, mondjuk, néhány tengerentúli országé, amely ebben a versenyben látványos eredményt ért el. Ha ezen országok elküldenék a tanítványaikat egy nagy európai múzeumba, ahol művészettörténeti, történelmi, irodalmi, bibliai vonatkozású ismeretekre van szükség, akkor egy ilyen versenyt a magyar diákok nyernének meg magasabb általános műveltségüknek köszönhetően.”
Egyrészt egyáltalán nem vagyunk benne biztos hogy akár egy művészettörténeti, akár egy bibliaismereti vetélkedőn valóban a magyar diákok leköröznék európai társaikat, másrészt most komolyan: a 21. században tényleg az a legkifizetődőbb, hogyha a gyerekeknek a bibliát erőltetjük, nem pedig inkább a természettudományos tárgyakat (amelyekből csúnyán leszerepeltünk).
A döbrögista hordának természetesen az imádságos tudás a legkifizetődőbb! És mostanság semmi más nem számít nekik!
Persze a 2016-os esztendő minden napjának majd minden órájára jutott valami orbitális döbrögista baromság. Az udvari hírverőstáb és dicsérőkórus egymással versengve tolta a képünkbe a nagyobbnál-nagyobb hülyeségek özönét.
Nyilvánvaló, olvasóinknak is megragadta jónéhány az emlékezetét, amit mi itt nem ismertettünk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Best off döbrögisták 2016 bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Orbán egoista!Tipikusan cigány gondolkodású.Nincs és soha sem volt jövőképe.”Amit ma ellophatsz,ne halaszd holnapra!”Hogy semmi értelme az más tészta!Ráadásul mindez zsidó-keresztény kultúrkörbe ágyazva.Valamiféle zsidó biobliai történetbe ágyazva,Magyarországon!

 2. szigony szerint:

  Nagyon személy-központú az utóbbi éveink politikai közélete, ami egyrészt egyes személyek kiszorítását, illetve másoknak az egyéni kvalitás-, teljesítményétől való elvonatkoztatását segíti, és érdemtelen előnyökhöz juttatja.

  Ettől a gyakorlattól kellene többünknek megszabadulnia az általános jólét elérését célzó törekvések személytelensége mellett.

  Mind az egyéni kudarcok mások hibájának feltételezése, mind a mások sikerének irigylése nem vezethet az általánosan jobb közélet elérésére…

  Vannak mind bel-, mind külhoni körülmények melyekre figyelemmel a megtalálható a legjobb módszer az ország jellemző mutatóinak kedvező alakítására, nem várva mások – személyek… – tetteire !

  Talán nem csak a saját elképzelésünk az egyedüli üdvözítö módszer ennek az elérésére, valamint kellő empátia – akár mások pártjának elismerésével, a magunk egyedüli megoldásának elvetésével IS – mások iránt csak előnyünkre szolgálhat… na !

 3. 1tothgabor szerint:

  Egyéb.

  A tapor jelentőségét ebben a videóban jól megértettem / meg lehet érteni. Meg azt is meg lehet érteni, hogy miért kellett a “vörös angyaloknak” segélyszolgálatot működtetnie.

 4. petymeg szerint:

  Ennek örömére már megint fellobogózták a falúkat”jobban teljesit az ország”!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.