Donbassz

Tűzszünet ide-vagy oda, Donbassz továbbra is harci zajoktól hangos. Ágyúzás, aknavetőzés, mindenféle eszközzel való lövöldözés a Népköztársaságok területeire. Ez foglalja le Nyalókakirály ármádiájának minden idejét.

front

Krutaja Balka falunál tegnap ismét bepróbálkozott Valcman latorhadának egy tízfős falkája. Három vitézlő lator maradt hóba harapva a balul kiütött akció után. Négy sebesültjükkel visszavánszorogtak sajátjaikhoz. A latorhullákat-természetesen szokásaikhoz híven-a népköztársaságiak gondjaira bízták.
Ma még érkezik egy gumkonvoj Oroszországból. Az idei utolsó. (Az alábbi video az idei utolsó előtti “bejövetele Donyeckbe és Luganszkba”!)
Donyeckben mindenki a 2017. év beköszöntére készül. Helyi lányok: “Drága katonáink! Köszönjük nektek, hogy…”
Donbassz minden megpróbáltatásai ellenére is helytáll, és készül. Készül 2017-re, készül a jövőre.
Kijevben pedig a valcmanista udvar újabb Oroszország elleni szankciókat fogadott el. Megfigyelők szerint gondosan időzítve a bejelentést a washingtoni állatságok közzétételéhez.
Egybehangzó vélemények szerint a távozó Obamaki adminisztráció már csak azzal foglalkozik, hogy a Trump-kocsi elé szegszőnyeget terítsen.
Ugyanakkor nagy szakmai egyetértés mutatkozik politológusberkekben, hogy 2017-ben KOMOLY VÁLTOZÁSOK LESZNEK Maradék-Ukrajnában.

fulh

Odesszában egy veterán “berkutos” merészelt vinni a helyi orosz konzulátushoz virágot a fasiszta “tiltás” ellenére is, a lezuhant orosz Tu-154-es katasztrófája áldozatainak tiszteletére. A strázsáló neonácik morgolódtak egy keveset a dolog miatt, de amúgy jobbnak látták a tűrést.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  ETTŐL AZ ÉVTŐL SOKKAL BOLDOGAB 2017-ES ÚJ ÉVET KIVÁNOK A DONBASZI, LUGANSZKI NÉPNEK. KIVÁNOM, HOGY MINDEN VÁGYUK MARADÉKTALANUL TELJESÜLJÖN .

 2. zls-179 szerint:

  Szép hely az a Donbassz még így a háború ellenére is,vajon milyen lehetett békében?
  Boldog, és békésebb új évet nektek, mert ti megérdemlitek bőségesen!

 3. petymeg szerint:

  +

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.