Vályúhoz NER-konda

Soltész: jövőre több támogatást kapnak a civil szervezetek

A civil szervezetek számára jövőre tovább bővülnek a pályázati lehetőségek – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Soltész Miklós elmondta, hogy két héttel ezelőtt a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2,6 milliárd forint keretösszegű kiírásáról számolhatott be, most pedig a NEA-támogatások második része is elindul 1,4 milliárdos keretösszeggel, erre szakmai programok megvalósítása céljából lehet pályázni.
Az államtitkár kitért arra, hogy a több mint 55 ezer magyarországi civil szervezet támogatási háttere az utóbbi években sokban változott. 2010-ben 423 milliárd, 2015-ben pedig 577 milliárd forintot kaptak állami, magán vagy uniós finanszírozással a civilek. Mint fogalmazott, mindez “egyenesen cáfolja azokat a Soros György és barátai révén megjelenő vádakat, miszerint Magyarország kormánya vagy a magyar emberek civilellenesek lennének”.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: “…2015-ben pedig 577 milliárd forintot kaptak…”
-Maradjunk a 2015-ös évnél. Meg az 577 milliárd forintnál, meg az 55 EZER (!) NEMMZETTHY CZIVIL haszonleső bandánál. Amelyiknek legjelesebbje a birkamenetek szervezőtársulása a CÖF!

cof

Ezek a nemmzetthy czivilek-átlagolva-egy évben 10,5 millió forintot nyúlhattak le. Abrak gyanánt.
A banki adósság miatt hajléktalanságra itélt 160 ezer MAGYAR CSALÁD kimentése (a Nemzeti Eszközkezelő ÁTLAGOLÁSA SZERINT 3,7 millió forint/ingatlan!) MINDÖSSZE 17 MILLIÁRD FORINTTAL KERÜLT VOLNA TÖBBE! (Ráadásul az vissza is térülNE!)
De hát a Nemzeti Eszközkezelő kerete ELFOGYOTT! És információink szerint ERRE A CÉLRA-A “SENKIT SEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!”-NEM IS LESZ TÖBBÉ KERET!
“…megjelenő vádakat, miszerint Magyarország kormánya…civilellenesek…”
-Persze hogy netto hülyeség az egész ilyen állítás!
1. – Magyarország mint olyan NINCS! Döbrögisztán van helyette! Még egy csomó magyarral.
2. – Döbrögisztánnak pedig nincs kormánya! Vajdája van!- aki qrmányoz és adományoz! No nem a magyaroknak! A TÁBORNAK!
Úgyhogy lehet a tábornak a vályúhoz vonulni! Moslékolás következik!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.