Donbassz

McCain Hiéna megejtette kijevi vizitjét! Átadta Obamaki szívélyes üdvözletét a junta fejének és udvartartásának, valamint még néhány hasznos utasítást is kiosztott. Nyalókakirály teljesen elérzékenyült!

sen1sen

A washingtoni utasítás szellemében azonnal el is kezdték KÖVETELNI Oroszországtól a Kercsi híd haszonbérletének díját! Ami jár Kijevnek! (A Kercsi-szoros fölött épülő orosz híd köti össze Oroszországot a Krím-félszigettel!) A teljesen elborult elméjű kijevi udvartartás használati dijat követel Oroszországtól. Értesítették is Oroszországot a döntésről. (Nincs irigylésre méltó helyzetben az orosz elnök! Ennyi hülyével vívni így év végén…)
Donbassz frontjairól viszont számottevő akciókról ezidáig nem érkezett hír. Elszórt ágyúzgatással, aknavetőzgetéssel múlatja az időt Valcman latortüzérsége, de hát ez bár idilli és vidám állapotnak nem nevezhető, a tűzszünethez közelebbi helyzet mint a háborúhoz.
Egyedül Avgyejevkában történt egy kis üzekedés. A népköztársaságiak egyik katonája mára virradóan ellopta a hoholok zászlaját. Fogadott a kollegákkal, hogy megcsinálja. Mikor a latrok rájöttek a dologra, akkor támadt némi zajongás, de belátták hogy fölösleges. A zászlót visszaszerezni nem tudják, a népköztársaságiak meg nem azért lopták el hogy visszaadják!
Nem vidám ugyan a helyzet Donbassz felszabadult részein, de bizakodó!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  A felső kép címe lehetne:A disznó aki általában részeg, és a patkány aki undorító szívélyesen üdvözlik egymást!

 2. Paul Aradi szerint:

  Az ukrán elfajzott lény és az evolúció torz amerikai alakja azt mutatja, hogy az emberi faj evolúciós fejlődésének vannak sikertelen, torz alfajai! A gerinctelen csigák egybecsúsztak!

 3. zls-179 szerint:

  DNR-LNR katonák maradjatok életben,és védjétek a népeteket!!!

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwiGosS6m5_RAhXFWhoKHaj4DQ8QFggrMAI&url=https%3A%2F%2Fok.ru%2Foshbsomali%2Ftopic%2F66303947598770&usg=AFQjCNEcS3J86N-X_d56KK88ygEKBWljfA&sig2=On2fWB23Ldew0MD5Q3X29Q Új Év előt Donbaszba érkezett egy uj tank szerelvény. Avasuti szerelvény 42 km-re, Donyecktől nyugatra Krasznoarmelyk vasutálomására érkezet jelentette ki Baszurin, az ujságíróknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.