Obamaki és szövetségesei ledöbbentek…

A CNN amerikai hírcsatorna rovatvezetője Jill Dougherty szerint Obamaki teljes politikai és morális megalázásának lehetett tanúja a világ tegnap. A tettes Vlagyimir Putyin orosz államfő.

Általános döbbenetet okozott Amerikában és szövetségesei körében, hogy az orosz elnök egy mesteri húzással élve nem válaszolt ellenszankciókkal Obamaki provokációjára.
“Erre aztán végképp nem számított senki! Ez egy hihetetlenül megálázó lépés volt. Jelentése: EGYSZERŰEN SENKI VAGY!-akivel Oroszországnak nem érdemes foglalkozni!”-írta a CNN rovatvezetője a tegnapi Putyin válaszlépés hatásáról.
“Zseniális húzás volt ez Vlagyimir Putyin részéről.Mindig tudtam, hogy okos politikus Igazi államférfi! Nagyságrendekkel múlja fölül képességekben és mentalitásban Obamát?”-írta tegnap Trump Twitter bejegyzésében.

zsen

Demokrata berkekben általános fogcsikorgatás dúl. Már a legvadabb forgatókönyveken agyaltak a várható orosz válaszlépések miatt, erre tessék…! Rajtuk röhög a világ. Szövetségeseik is csak hüledeznek és hallgatnak. Senkinek nincs épkézláb ötlete, megnyilvánulása a szégyen tompítására.
A State Departement nem tud se köpni-se nyelni az orosz elnök főnöküket földig alázó bejelentésére.Még csak odáig sem jutottak el, hogy valamilyen szinten kommentálják a történéseket.
Viszont Ben Cardin marylandi szenátor bejelentette, hogy a washingtoni szenátus TOVÁBBI SZANKCIÓKAT fontolgat Oroszország ellen, a világ “demokratikus berendezkedését Amerikában, Európában, és Szíriában ért rettenetes mérvű orosz támadás miatt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Obamaki és szövetségesei ledöbbentek… bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. stefi szerint:

  Ignorálni kell ezt a szőrös bohócot, nem kell foglalkozni vele 🙂

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Viszont Ben Cardin marylandi szenátor…….. BOLOND LYUKBÓL BOLOND SZÉL FÚJ !

 3. aaa szerint:

  Ilyen nevetséges báb elnöke soha nem volt az USA – nak. Ráadásul Nobel díjas…
  A Nobel díj is inflálódik elég erősen…..

 4. Istvan szerint:

  Már rég elinflálódott!!

 5. Emeric szerint:

  Double-0wn3d

 6. zls-179 szerint:

  Én tudok nekik ajánlani egy épkézláb ötletet nekik,húzzanak vissza oda ahonnan jöttek Obama nagy úrral az élen, és az uralkodóval a hátuk mögött…

 7. Hun szerint:

  Hát igen Putyin elnök úr egy profi stratéga. De a legjobb stratégák mindig azok akik a helyes célokért küzdenek.

  • Emeric szerint:

   És most képzeld, hányan szavaztak volna Vlagyimir Putyinra ha rajt lett volna az amerikai elnökválasztások szavazólapjain!

 8. Regős Judit szerint:

  Éljen Putyin a legnagyobb !!!
  Szeret a világ !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.