Donbassz

2014 júniusa és 2016 novembere között a kijevi junta ordashada bizonyíthatóan 13 gyermeket és 345 felnőttkorú civilt gyilkolt meg a Donyecki Népköztársaság területén. 43 gyermeket, és 677 civil személyt pedig maradandó módon sebesítettek meg.

Ezeket a tényszerű, bizonyítékokkal alátámasztott adatokat tudta eddig begyűjteni és rögzíteni a DNR Külügyminisztériumának különleges bizottsága, amely a Donbasszra támadó bérgyilkos horda háborús bűncselekményeit gyűjtögeti és rögzíti, hogy ezeket átadhassa a nemzetközi szervezeteknek.
“Ezek mind-mind emberiség elleni, és háborús bűncselekmények, amelyekről a világ közvéleményének tudnia kell!”-közölte a DNR külügyminiszterasszonya Natalja Nyikonorova tegnap Donyeckben.
Egyúttal abbéli szörnyű sejtéseinek adott hangot, hogy a lista még sajnos bővülni fog.
Etekintetbe “reménykeltő” lehet McCain Hiéna sirokinoi biztató szónoklata az “Azov” latorzászlóalj martalócaihoz. Szónoklatában azt kaffogta a dagadtpofájú gonosztevő, hogy jelenléte az USA ERKÖLCSI támogatásának jeleként értendő, amit hamarosan kézzelfogható támogatás is meg fog erősíteni. Használják fel EREDMÉNYESEN!-szólt a gyilkosságra buzdító ösztöke.
Az újévköszöntő alkoholmámorból tegnap délre már gyógyulgatott a valcmanista latortüzérség. Bár messze még tegnapi teljesítményük az utóbbi idők 3084-es csúcsához, azért 357 alkalommal megszórták a DNR területét.
Zajcevot, Gorlovkát, Sirokaja Balkát, Krutaja Balkat, Vasziljevkát, Jaszinovataját, Alekszandrovkát, Kominternovot, Szahankát, Leninot, valamint a Trudovszka bányatelepet és Donyeck Petrovszkij kerületét ágyúzták-aknavetőzték tegnap.
Eduard Baszurin ma reggeli matekóráján közzétette, hogy a DNR felderítésének adatai szerint a latortüzérség Jelizavetovkánál három “Uragan” vetőgépet, Sztarognatovkánál pedig kettő frissen érkezett 152-es “Akácia” önjáró löveget fedezett fel.
A luganszki fertályon mindössze öt helyen érte támadás a Népköztársaság területét. Két esetben az önvédelmi milicisták viszonozták a tüzérségi tüzet.

uhal

Kijev a tegnapi nap eredményeként hét lator pusztulását ismerte be a luganszki fronton, továbbá három megvakulásáról és másik kettő megsebesülésérő beszél. Ezek a martalócok állítólag a mulatozás és fegyvereik hanyag kezelése miatt…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Etekintetben “reménykeltő” lehet McCain Hiéna sirokinói biztató szónoklata az “Azov” latorzászlóalj martalócaihoz. Meg kelletet volna JÓL kartácsolni a DNR tűzérségének az összeröffent főhadiszálást, lett volna egy csapásra több találat is, továb nem kaffogott volna . Legaláb kapot volna KÓSTOLÓT, a DNR -től. Lehet, hogy megváltoztatták volna a viszonyokat. Megtanulta volna tisztelni örök időkre a DNR harcosait. Ami meg Nyikonorovát illeti KÁR GYÜJTÖGETNI A DOKUMENTUMMOKAT, SEMMI ÉRTELME. RADIKÁLIS INTÉZKEDÉSEKET KEL CSINÁLNIUK. Ezt SENKI SEM FOGJA ELVÉGEZNI HELYETÜK, még OROSZORSZÁG SEM, szerintem !

 2. Havasi Gáspár szerint:

  “Xavier Moreau francia katonai szakértő egy a Szputnyik hírügynökségnek adott interjú során megdöbbentő dolgokra hívta fel a figyelmet: szerinte az Európai Unió vezetői csak amiatt támogatták a nyugatbarát puccsot Kijevben, hogy Ukrajnát leszakítsák Oroszországról, és ezáltal Oroszországot gyengítsék. Moreau szerint azonban az EU vezetőit ezen a ponton túl nem érdekelte, mi történik Ukrajnával: akár romokban is heverhet az ország évtizedeken át, mert nekik csak abból a szempontból fontos Ukrajna, hogy Oroszország tartósan elveszítsen egy szatellit-országot.

  Moreau – a Stratpol alapítója – azt mondta, számos európai ország vezetői máig támogatják a vízumkötelesség fenntartását Ukrajna esetében, mert tartanak attól, hogy a vízummentesség újabb migrációs hullámot indíthat el – Európában próbálnának boldogulni ukránok milliói, akik a hazai gazdaság összeroppanása miatt belföldön már nem tudnak megélni.”

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Egyik oka a vízummentesség megnem adása az, amit ön is emlit az utolsó bekezdésében, t.Havasi Gáspár, a másik a bűnözés még magasab lennne és szerintem van ideológiai ÓDZKODÁS is, a Banderista -Suhevista fasiszta ideológia-eszmék terjedése merényletekkel, gyilkosságok fokozása is. Az EU-nak mostanában épppen elég baja van ( saját maguknak, köszönhetik a Germánok Frankok, Taljánok, stb. ) a migránsok-dzsihadistákkal ,véleményem szerint .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.