Jellembaj!

Szétnevetett sajtótájékoztató: megszólalt Kunhalmi Ágnes

kag

A MSZP-s képviselő a Magyar Nemzetnek mondta el saját verzióját arról, miért volt kirobbanóan jó kedve múlt pénteki sajtótájékoztatóján.

Kunhalmi Ágnesnek már a sajtótájékoztató elején meggyűlt a baja a tollával. Szemmel láthatóan fennakadást okozott számára az, hogy a mikrofonállványra tette az íróeszközt, ami aztán leesett a földre.
A tollat ezután odaadta valakinek. A háttérből az MSZP-sajtó egyik munkatársa figyelmeztette a képviselőt, hogy „Ágikám, figyeljél azért, hogy ne a szilveszteri adást csináljuk”. Kunhalmi Ágnes azonban ettől még jobban szétesett és nevetni kezdett, az ATV mikrofonját is megpaskolta.
A sajtótájékoztatót ezután megtartotta. A végén megkérdezték tőle, hogy az MSZP megfogadná-e Medgyessy Péter volt miniszterelnök tanácsát, és szövetkezne-e a Jobbikkal, ha ezt a DK is megtenné. „Azt majd akkor megyünk át a hídon, amikor odaérünk” – hangzott a válasz, majd újra kitört a kacagás Kunhalmi Ágnesből.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint éppen olyan szórakoztató, amilyen elszomorító a felvétel. Dömötör Csaba szombati sajtótájékoztatóján az ezzel kapcsolatos kérdésre azt válaszolta: nem tudja, Kunhalmi Ágnes milyen befolyásoltság alatt volt pénteken, de ő jóhiszemű, és szerinte a szilveszter közeledése befolyásolta a képviselőt. Úgy zárta ugyanakkor az évet, ahogy a szocialisták töltötték: teljes összevisszaságban – tette hozzá.
Kunhalmi Ágnes szombaton még nem akart nyilatkozni. Az MSZP YouTube-oldalára a pénteki sajtótájékoztatóról egy megvágott, nevetésmentes videót tettek fel.
A kormánypropaganda volt ilyen vicces?
“Annyira nevetséges és kínos volt, ahogy a kormánypropaganda próbálkozott, hogy egyszerűen nem lehetett nem kinevetni a görcsös igyekezetet” – ezzel magyarázta a Magyar Nemzetnek Kunhalmi Ágnes a pénteki nevetgélést.
Az MSZP-politikus szerint a komplett sajtótájékoztató valójában arról szólt: először üzeni a miniszterelnök az országnak, hogy az előrelépés kulcsa nem a tudás, hanem a lopás.
(HVG)
Bal-Rad komm: Legyünk hát korrektek. A most közölt video alapján már nem vélhető úgy, hogy maszopos Ágica be lett volna lőve.
Nem nevetgélős produkciójának lényegével, miszerint “…az előrelépés kulcsa nem a tudás, hanem a lopás…”-teljességgel egyetértünk. Már 27 éve az. Ez nem okvetlenül CSAK Döbrögiék gyakorlata. ŐK CSAK azt csinálták, amit mindegyik hasonszőrű bűnbanda. A 27 esztendő alatt. Kissé tán jobban belemarkoltak a dolgokba.
Az oktatás és egyéb más problémás dolgok is csak folyományai a rendszerváltást követő időszaknak. Az sem kizárólagosan döbrögiszta ármány.
Az már a horda undorító propagandagépezetének műve, hogy kissé átgyúrták maszopos Ágica sajtótájékoztatóját. Erre kell felkészülni! A döbrögista horda nem megy a szomszédba ötletért, ha az ellenmaffiát akarja lejáratni.
Nem szép szokás ez!-igazi banditaszokás!-de hát ez van! JELLEMBAJ!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jellembaj! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Kiket szavaznak be a parlamentbe? Kunhalminak sem az első esete, hogy nevetőrohamot kap, és a főgórét is gyakran lefotózzák, ahogy kint lóg a nyelve, mint valami hüllőnek:
  http://3.bp.blogspot.com/-TBSO_6yt1gU/UtxMGSucRTI/AAAAAAAAII8/ntGdI9Mk4_8/s1600/orb%C3%A1nnyelv.jpg
  vagy
  http://ocdn.eu/images/pulscms/MGM7MDA_/2fe269e91350a37d34bdc8074e7fdce3.jpg
  A közalkalmazottaknak kötelezően elő kellene írni az évenkénti pszichológiai alkalmassági vizsgálatot!

  • Havasi Gáspár szerint:

   Ők köztisztviselők. Közalkalmazott az orvos, a pedagógus. Ott pedig éves kötelező vizsgálat van.

   • Smith szerint:

    Teljes mértékben igaza van! Tisztviselőket akartam írni, ami figyelmetlenségből alkalmazott lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.