Lengyelországban is…

Zavargások törtek ki az északkelet-lengyelországi Elk településen tegnap, miután szilveszter éjjel a helység “Prince Kebab” nevű műintézményében megkéseltek egy helyi lakost, aki bele is halt a szurkálásba. Az áldozat állítólag egy petárdát dobott a kebabozó helyiségébe. A rendőrség őrizetbe vette az étterem négy alkamazottját – vélhetően algériai, marokkói és tunéziai állampolgárokat.

A dolog miatt mintegy 200-300 fölháborodott helyi tegnap délelőtt gyülekezni kezdett az arab tulajdonú tetthely előtt. A balhét szimatoló rendőrök is gyorsan ott termettek, és ők is kaptak a kirakatoknak szánt kő-és petárdazáporból. A belső berendezés tüzénél melegedni akarók közül néhány fagyoskodót a rabomobilokba “engedtek be”.

popo

A többi fázó pedig-mivelhogy a kebabozóba betérni nem tudtak, a rabomobilok is megteltek, a hideg sem enyhült-melegedni az egy utcasarokkal odébb lévő kávézóba tértek be. Ez a kávézó is a kebabozó tulajdonosáé volt. Ott már több sikerrel jártak.
Elk polgármestere Tomas Andurkewycz az este méltóságteljes gyászolásra szólította fel honfitársait. Meggyilkolt honfitársukra emlékezve.
Több helyi is arról panaszkodott tegnap a PAP lengyel hírügynökségnek, hogy mióta arabok jelentek meg Elkben, oda lett a biztonságérzetük. Ami-szerintük-nagyon nem jó dolog!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Lengyelországban is… bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Illuminátus 2017 szerint:

  A slávnak ,germának,araboknak nem egymás az ellenségeik.
  A hátérböl a szálakat a multi cégek kazár vezérkara irányitja.
  Egy hibrid nemzetektöl mentes europát szeretnének,akik csak fogyasztanának.
  Vallás,nemzet,család mentes humanoid biorobot fogyasztott.
  Sétáll az okos teloval nyomkodja szalag mellet dolgozik fogyaszt,
  agyát fluorral kezelik és ha lehet nyigdij elött az emulgeálo szerektöl rákban kimullik.
  Ideális biorobot tenyészet.

 2. Emeric szerint:

  Nem tudom, lehet hogy nem kéne petárdákat dobálni nagy késekkel dolgozó szakácsok közé?

 3. Nagy szerint:

  Arány.os a petárda több kés szúrással ? És ha .ott ez régi, kulturális hagyatékú sz.okás ? Mert akkor a spanyol bika futtatás a spany.ol bika tenyésztőkre lehetne káros.

  • Emeric szerint:

   Arányos? Inkább csak sima állatias pánik és/vagy bosszúreakció. Nem humánus, nem civilizált, nem józan, de várható.

 4. vitorla123 szerint:

  Nincs mese!A mai kapitlzalizmus úgy néz ki,finanszírozhatatlan.Főleg úgy,hogy Amerika lenne a központja.Jeruzsálem meg pláne nem!Nincs az a pénz amit el nem tudnának pocsékolni.Ráadásul lopják tőlünk,a lengyelektől és mindenkitől,akitől csak lehet

 5. Havasi Gáspár szerint:

  Ha a nemzetidegen kormányok muszlimokat telepítenek Európa népeinek kiirtására, akkor ez az atrocitás nem a lengyelek erőszakosságáról, hanem a muszlimok Mohamed idejében való megrekedésről szól. Mindenkinek a saját hazájában kellene boldogulnia. A multikulti Európa elpusztítása, aki ezt védi, az Európa elárulója és gyilkosa. Hajrá lengyelek, ne hagyjátok magatokat, még ha a magyarok el is puhultak. Mert vagy mi, vagy ők. De hazamehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.