Soros és Döbrögi egyetértenek

Europol: Gond lesz az ukrán maffia

A magyar kormány nem, a rendőrség azonban már észlelte a veszélyt

besu

Az Ukrajnából érkező szervezett bűnözői csoportok miatt aggódik az Európai Unió rendőrségi hivatala, az Europol.

A hágai székhelyű szervezet decemberben állapodott meg az ukrán belügyminisztériummal, hogy stratégiai és operatív szinten is összehangolják tevékenységüket a határokon átnyúló bűnözés ellen.
A megállapodás aláírása a nemzetközi szervezett bűnözés látványos megerősödése miatt vált szükségessé, írta megkeresésünkre az Europol. Kérdésünkre, hogy milyen típusú fenyegetéseket észlelnek keleti szomszédunk irányából, az uniós rendőrség közölte: a terrorizmus, az emberkereskedelem, a kábítószer-csempészet, a pénzhamisítás és a pénzmosás követel gyors fellépést.
Vízummentesség
Az ukrán maffia elleni közös fellépést aktuálissá teszi, hogy keleti szomszédunk számára Brüsszel idén már vízummentessé tenné a beutazást. Annak ellenére, hogy több uniós tagállam szkeptikusan fogadja az ötletet. Hollandia például 2016 áprilisában népszavazást tartott Ukrajna és az EU közötti kapcsolatok szorosabbra fűzéséről, s a választópolgárok 61 százaléka elutasította az együttműködést. Pedig Soros György 200 ezer euróval járult hozzá az uniós csatlakozást előkészítő kampányhoz. A kérdésben ilyen módon közös platformra került Soros György a magyar kormánnyal. Orbán Viktor miniszterelnök novemberben bejelentette, Magyarország ingyenessé teszi a vízumot az ukrán állampolgárok számára, Szijjártó Péter külügyminiszter közben azzal vádolta Brüsszelt, hogy nem elég elkötelezett Ukrajna csatlakozását illetően.
Pedig miként azt korábbi cikkünkben megírtuk, az ukrán vízummentességgel a bűnözést is importáljuk. Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő akkor elmondta, a titkosszolgálatok és a rendvédelmi szervek készülhetnek a bűnözői hullám megfékezésére. Lapunk ezért megkereste a Belügyminisztériumot, s válaszukból kiderült, a rendőrség már régen észlelte a keleti szomszédunk felől érkező szervezett bűnözés veszélyeit. A magyar és az ukrán kormány 1995-ben kötött megállapodást az együttműködésről, és azóta is több szerződés biztosítja a közös munkát. A legutóbbit azonban 2012-ben írták alá, miközben elemzések szerint a maffia igazán 2013 után, a Majdant követő politikai káosszal és a Donbaszban elfajult helyzettel, a belbiztonsági problémák megnövekedésével erősödött meg. Vagyis az új kihívások ellen csak az Europol, a magyar rendőrség nem írt alá hivatalos együttműködést.
(mno)
Bal-Rad komm: Döbrögi a saját hülyeségeinek rabja, mi pedig-mint általában-ezen baromságának is az áldozatai leszünk!
Ennek a félkegyelműnek egyébként fogalma sincs azokról a veszélyekről, amelyek a határ-menti települések lakóira leselkednek. Rablások, gyilkosságok sora fog bekövetkezni az általa szorgalmazott vízummentesség bevezetésével. Ennek a veszélynek az észleléséhez nem kell szakértői vélemény. Csak egy kissé ismerni kell Kárpátalja viszonyait.
A most Kárpátalját rettegésben tartó “kismartalócok” ezrei fognak rázúdulni országunkra. A legveszélyeztetettebb térség természetesen az északkeleti régió.
Az “átránduló” haramia maximum három óra leforgása alatt el tudja hagyni országunk területét. Hiába bárminemű együttműködés, Maradék-Ukrajna határőrizeti szervei és rendőrsége pontos tükörképe a kijevi hatalomnak! Nyom nélkül szívődhat fel rabló és gyilkos. Zsebében a zsákmánnyal.
A Mester és a Tanítvány-Soros és Döbrögi-kéz a kézben törekednek a minél nagyobb baj elődézésére!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Soros és Döbrögi egyetértenek bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. RANGER48 szerint:

  Ne csodálkozzunk Döbrögi “szakmai” beállítottságát illetően, hiszen az FBI körözési listáján szereplő és az amerikai szenátus szerint terrorszervezeteket szponzoráló szaúdi milliárdos lett Orbán Viktor szomszédja.Jelenleg az Interpol is körözi -a 13 nevet és egy! ujjlenyomatot használó szomszédot- és emiatt Döbrögit is megfigyelés alá vonták.Madarat tolláról, embert barátjáról (és választott szomszédjáról) lehet legjobban felismerni.

  http://index.hu/belfold/2016/10/19/orban_szomszedja_fbi_korozott_ghaith_pharaon/

  http://nepszava.hu/cikk/1110391-botranyok-orban-szomszedja-korul

  http://24.hu/fn/penzugy/2016/10/19/korozi-az-interpol-megis-orban-szomszedja-lett/

 2. petymeg szerint:

  Pedig a ’90-es években már végig vonultak rajtunk.

 3. Emeric szerint:

  Pedig rohadtul nincs kedvem Ukrajna mellé is aknazárat telepíteni.

  Najó, ha meglesz a hangulat talán.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Most még csak az Kárpátaljai zászlót tépték le a nacionalisták, ezután jön csak a fekete leves, lehet,hogy nem is sokájra megérjük a magyarverést, aztán a magyar ölést pátalján. És a jövendő magyar áldozatok felett fog ölelkezni, parolázni Orbán Viktor, és Valcman jankó véleményem szerint. Nem idili kép az biztos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.