A Nagy Magyar Tragédia: csak egy vajdánk van, és nincs jobb

“Orbán politikai ambíciója messze túlmutat Magyarországon”

vaj

Az alternatíva hiánya tartja hatalomban az Orbán-kormányt, a miniszterelnök lefutottnak tartja a jövő évi választást is, így már távolabbra tekint – mondta a hvg.hu-nak Krekó Péter politikai elemző.

…Nincs jobb
Orbán már lejátszottnak tekinti a 2018-as választást, ahogy a magyar baloldal is – mondja Krekó Péter, aki szerint nagyon kicsi az esély arra is, hogy a Jobbik valódi kihívója legyen a Fidesznek ezen a választáson. Európában a Jobbik szinte az egyetlen szélsőjobboldali párt, amelyik nem tudott profitálni a menekültválságból, ellenzéki pozícióból nem tudta, és saját politikája mérsékeltebbé fordítása közepette valószínűleg nem is akarta tromfolni Orbánt. A Jobbik ráadásul nemzetközileg is máshova igazodna, mint a Fidesz most. Beszédes volt a Fidesz lelkesedése és a Jobbik fanyalgása Trump megválasztásával kapcsolatban. Ha az Orbán-vízió jön be, a Jobbik még inkább teret veszíthet.
Egyelőre nem látszik, mi lehet az a típusú botrány, ami kizökkenti a politikát a mostani kerékvágásból. Gazdasági sokk nem fenyeget, csak a régiós gazdasági versenyben való gyenge szereplés. Jelenleg nincs az a korrupciós ügy, amely fordulatot idézne elő a politikai erőviszonyokban és a választók ingerküszöbe nagyon megemelkedett – elég csak Pharaon, Mészáros vagy Rogán ügyeire gondolni. Bár a korrupció lassan ölő méregként hathat a kormányoldal támogatottságára, az alternatíva hiánya miatt ennek a hatása egyelőre nem látványos.
„Ez nem azt jelenti, hogy Orbán Viktor és kormánya iránt a magyarok túlnyomó többsége eksztatikus módon lelkesedik, látják azt is, hogy a kormány sok szakpolitikai kérdéssel nem tud vagy nem akar mit kezdeni, mégis úgy gondolják, a jelenlegi politikai palettán ők képesek leginkább az országot vezetni. Így viszont leginkább új politikai formációknak lehet esélye a jelenlegi egyensúlyt megbillenteni.”
Amíg fennmarad az Orbán által oly sikeresen szított háborús hangulat az EU-val, a menekültekkel és a liberális Nyugattal szemben, addig másra kevésbé is lesznek fogékonyak a magyarok, és ez a szimbolikus politika szinte teljesen háttérbe tudja szorítani a megélhetési szempontokat. „Nem igaz, hogy mindenki a zsebére hallgat, mikor szavaz, ám cinikus módon Orbán a szavazatokat is felvásárolja például az adócsökkentéssel vagy egy újabb rezsiháborúval” – mondja az elemző.
A nagy szerepálom
Miután tehát Orbán már lefutottnak gondolja a következő választást, a politikai ambíciója messze túlmutat Magyarországon – mondja Krekó Péter, aki szerint ez a miniszterelnök tusnádfürdői beszédéből világosan látszik.
„Orbán gyakorlatilag bejelentkezett európai politikusként. Nagyon tudatosan, nemzetközi lapoknak adott interjúkkal, lefordított YouTube-videókkal, nemzetközi szereplésekkel építi magát. Szerintem komolyan gondolja, hogy Európában előbb-utóbb hivatalos vagy nem hivatalos vezető lehet. Talán azt sem tartja kizártnak, hogy ő legyen valamikor az Európai Tanács elnöke – ha nem is 2019-ben.”
Az elemző szerint most mindenképpen túlzónak tűnhetnek Orbán ambíciói, de informálisan már növekedett a befolyása. A magyar miniszterelnök politikaformáló szereplővé vált az EU-ban, az általános megítélése javul vagy árnyaltabb lesz. Valódi szövetségesei azonban pártcsaládján túl vannak: az erősödő európai radikális jobboldal egyenesen a hősének tekinti.
(Forrás HVG)
Bal-Rad komm: Igen! Két kulcskifejezés is elhangzik ebben az elemzésban!
DÖBRÖGI “EU-KONFORM”, ÉS A “NINCS JOBB”!
Ez bizony a MI SZÉGYENÜNK, és a mi “eredményünk”!
“…nincs az a korrupciós ügy…”
-Bizony nincs! Mert nincs olyan ellenzéke a döbrögista hordának, amely NYUGODT LELKIISMERETTEL hánytorgathatná föl a tákolmányosított lopást, a nyíltszíni rablást, az Új Nemmzetthy Elythnak nevezett vagyonfölhalmozó strómanbanda kistafírolását közpénzekből!
Csupa sáros, bemocskolódott, velejéig korrupt, haza és nemzetáruló öntelt banda képviseli Döbrögi vajda álellenzékét, amelynek vezéralakjai beérik a parlamenti jelenléttel, ami azért biztosít némi aprópénzt nekik is. Így aztán vígan röfögve dagonyáznak a Döbrögisztán-posványban!
Döbrögiék kínosan ügyelnek is ennek a számukra idilli állapotnak a fenntartására. Vetnek annyit a koncból a dagonyázóknak, hogy azok érezzék a megbecsülést. Kíméletlenül lecsapnak viszont-ha kell közösen a velük kollaboráló álellenzékük aktív segítségével-mindenre, ami elutasítja, esetleg veszélyeztetné uralmukat.
Kétsége senkinek ne legyen: A ZSEBÜKBEN HORDANAK MINDENKIT! Zsarolással, megvásárlással, fenyegetéssel!
Megtehetik, mert NINCS HITELES ÉS ŐSZINTE POLITIKAI SZERVEZŐDÉS, amely fölvállalná tömegek megszólítását. Amely őszintén elmondaná a millióknak: NINCS TOVÁBB EMBEREK! ÍGY NINCS!
Vagy vért izzadva nekifogunk felépíteni az alapoktól kezdve egy új Magyarországot, vagy ez itt a vég!
Ehelyett jönnek a qrmányzati és álellenzéki süketelések, hogy “mi tudjuk a kiutat”, illetve nálunk jobb nincs!
Tény és való, hogy az utóbbi néphülyítés sokkal szebben cseng a magyar füleknek, mint a szigorú-kemény tények fölsorolása. Az “új fényes szelek” igérete-be kell látni-vadító!
Pedig nincs más lehetőség! Ha létezni akarunk NINCS!
Úgyhogy!-MOZDULNI KÉNE MAGYAROK! AMÍG VISSZAVONHATATLANUL EL NEM LOPJÁK AZ ORSZÁG JÖVŐJÉT IS!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Nagy Magyar Tragédia: csak egy vajdánk van, és nincs jobb bejegyzéshez 70 hozzászólás

 1. id Kiss László szerint:

  HOGY HOGY NINCS ALTERNATÍVA – KASLER ÁRPÁDOT KIFELEJTETTEM:

  “Nagy volt hajdan a magyar,
  Nagy volt hatalma, birtoka
  Magyar tenger vizében hunyt el,
  Észak, kelet s dél hulló csillaga.”
  Petőfi Sándor
  OSZTAGOK

  Még nagyanyám mesélte nekem – Tamás Erzsébet ki született 1894-ben és meghalt 1971-ben, hogy tudod kisfiam a magyaroknak nagyon nagy volt a területe, négy tenger mosta határait , tudom nagymama mondtam neki három, a földközi a fekete és az adriai – nem kis fiam az már nagyon később volt – én a kezdetekről beszélek amikor a négy nagy tenger az atlanti, a csendes, az indiai és a jeges tengerig húzódott a területünk!
  És na tessék – jutott tudomásomra a megerősítés Petőfi Sándor nagy költőnk versének sorait olvasva és fent idézve!

  Wass Albert:

  Ébredj, magyar!

  Országodon kufárok osztoznak,
  rabtartóid leszármazottjai,
  s kik raboltak, öltek, véredet vették,
  ma mástól rabolt palotákban élnek.

  Szétterelnének száz apróka pártba,
  hogy szavazatod feldarabolódjon,
  s egy kisebbség, fölzárkózva keményen,
  uralkodhasson a többség felett.

  Gyermekeid lelkéből már kiöltek
  tisztességet, Istent és Hazát.
  Volt kínzólegények demokráciára
  tanítják ma az unokát.

  Szabadságról rikácsol a lopó,
  a fosztogató igazságról fecseg,
  s aki kifosztott, ma igazságról kesereg.
  Was Albert fenti versében látja – ma mi tapasztaljuk – valóban OSZTAGOK lettek? Nem tudom. Mit tudok!
  Azt hogy sokan kezdeményeztek – sorolom, ahogy eszembe jutnak – Posta Imre talán az első – Borbély József talán a második – Geri Tibor talán a harmadik – Együtt talán a negyedik – Alkotmányos ellenállás talán az ötödik ….

  És itt van ma 2017január 2-án Zsófia unokám születésnapján, olvasom Orosházi Ferenc HATODIK kezdeményezését!

  Jó ez nekünk, az okoknak? Nem tudom – ha osztagként viselkednének – és terveiket úgy szőnék, külön zászlóval – /tervez magadnak egyet/ és nem a szentkoronát és a magyar zászlót amely egyetlen az Árpádsávos kisajátítva – ahhoz majd később csatlakozhat az osztag zászlajával – ez vonatkozik a három színű zászlóra is amely a nagy francia forradalom hatására lett nálunk, amelyet tudjuk, azok szították akik ellen újból államot akarunk és magyart! Mert bitorolják a hatalmat jelenleg itt a magyar földön kárpát-hazában!

  Hirtelen ez a véleményem – ne járassuk le a szentkoronát és annak kellékeit!
  AZ OSZTAGOK LEHETSÉGES ÉS MEGVALÓSÍTHATÓ BÉKÉS UTON – NYÍLTAN IS PL. NONPROFIT KÖZÖSSÉGKÉNT IS!
  Tisztelettel – id. Kiss László
  Ui: ezen írásommal nem gúnyolók ki senkit a reális valóságot írtam le – a másik út a nem békés!

 2. id Kiss László szerint:

  POÓR ÚR ELMONDJA HELYETTEM IS!

 3. joz szerint:

  A politikához – úgy mint a háborúhoz – pénz kell. Ne gondolja senki, hogy a valamikor ellenzékben lévő pártok a tagdíjakból és az állami támogatásból “léteznek”. Részben a korábban (amikor hatalmon volt) összelopott “vagyont” élik fel, de a legtöbb bevételük a külföldi támogatások. A mindenkori kormányon lévők egyszerűen ellopják amit lehet, és saját célra (párt célra) fordítják az állami erőforrásokat.
  Pénz nélkül gyakorlatilag semmit nem lehet elkezdeni, elindítani. Pénz nélkül nem lehet tömegrendezvényt szervezni, médiában megjelenni, terjeszteni a programot. Erre számos példa van. Többek között az Ángyán féle szerveződés a földprogram miatt. Egy nemzeti sorskérdésről volt szó, és “a rendezvény érdeklődés hiányában elmaradt”. Sokan nem is hallottak róla. Nem volt pénz és nem volt olyan forrás (akár külföldi, akár hazai) akinek az érdekei egybe estek volna a nemzet érdekeivel. Nincsenek Széchenyik, Wesselényik! Nekünk csak Kapolyink, Csányink, Mészárosunk van. bilderbergéknek, soroséknak, rockefelleréknek nem érdeke egy erős nemzeti Magyar Állam.
  Így lóvé nuku, alternatíva nyista!

  • vitorla123 szerint:

   De van!Az internetes oldal.A Bal-Rad.Kellene több is.Ezek az ellenállás gócai.”Pavlov házak!” Amiket most a bankok el akarnak árverezni.Sok ilyen van.Közte az enyém is.Ki akarják írtani külföldre kényszeriteni elsősorban a férfiakat.Amolyan Hitler féle politika.Minden teher a NŐK NYAKÁBA SZAKAD.aAZ EMBER EL MEGY ANGLIÁBA,KURVÁLKODIK, 3 HAVONTA JÖN HAZA BASZNI.AZ ASSZONY VISZI A GAZDASÁGOT DOLGOZIK A FÉRFIAK HELYETT ÉS BELEROKKAN. EZ AZ ÁLTALÁNOS. KIHULLANAK A FOGAI,ÚGY NÉZ KI MINT EGY PISZKAFA ÉS RONGYOS. NEM TUDJA A GYEREKEIT FELÜGYELNI,HISZEN VAGY DOLGOZIK,VAGY GYEREKET NEVEL.EZ AZ ORBÁN RENDSZER A HÉTKÖZNAPOKBAN.PERSZE VAN KIVÉTEL IS.DE RENDRE VÁLÁSSAL ÉS TRAGÉDIÁVAL VÉGZŐDNEK AZ ÜGYEK.HAB A TORTÁN HA AZ IDEHAZA MARADT NŐ ELHÁL,ELVÁLIK,ÉS NINCS A CSALÁDJÁBÓL,A GYEREKEIBŐL SEMMI.NEMZETÁLLAM KELL,AKI BIZTOSÍTJA A CSALÁD MEGÉLHETÉSÉTÉST FENNMARADÁSÁT.

   • joz szerint:

    Nem mondunk ellent egymásnak. De az internet az kevés. Abból nem lesz Orbán alternatíva! Ja! És ahhoz is kell pénz! Kérdezd meg az Admint!
    Úgyhogy ha valós váltást akarunk valaki(k)nek mélyen zsebbe kell nyúlnia!

    • vitorla123 szerint:

     Tudom korábban én gyűjtöttem pénzt a Bal-Rad -nak. Több adomány kellene.Meg nyomtatott változat.Legalább néhány írást ingyen postaládákba eljuttatni.Remélem olvasóink felismerik a lehetőséget.Olcsóbb felutazni Budapestre és csinálni egy szuper tüntetést.Persze ehhez bővíteni kellene a Bal-Rad csapatát.Fiatal internethez értő csapat kellene.

  • id Kiss László szerint:

   Valóságod van – igen pénz és nyilvánosság kell hozzá – de ez helyettesíthető ha ellehetetlenít a bitorló uralom tőle: pénztől – médiától – helyettesítéssel – ő is csak eszközül használja alkalmazza hatalma fenntartására – más részt elhallgatja – és mulaszt – ezek részéről súlyos emberiség elleni bűncselekmények!
   Mi is tudjuk eszközül használni és alkalmazni – a köz tv- rádiót – újságot – stb médiát nem – de helyettesítjük az interneten, nem szünteti meg – mert életbevágóan neki is szüksége van rá – esetleg végveszélyében korlátozni fogja ezt is de vannak hekkereink amelyek kiröhögik próbálkozásait tiltás esetén – ilyen ez az élő tv. adás itt például:
   http://www.kubinyitamas.hu/
   Ilyeneket kell tennünk sokat – és van újságja is – na ez az!
   tisztelettel id. Kiss László

   • joz szerint:

    Köszönöm a linket. Sajnos ez is az igazamat támassza alá! Olvastam, hogy több mint kétezer adás és öt év működés. Ennek ellenére most hallottam róla először! Egy maroknyi ember “partizánharca”! Nincs reklámozva, nincs propagálva. A szerkesztők egy idő után belefáradnak és abbahagyják. (Sajnos!)
    Pénz kell reklámra, pénz kell propagálásra, pénz kell nagyobb elérhetőség megszerzéséhez.
    Az internet legnagyobb előnye egyben a hátránya is. A korlátozhatatlanság! Mindig minden “fennt van”. Az idétlen és “rossz”, a haszontalan és értelmetlen információk között elvész az érték!

    • Emeric szerint:

     Összefogás. A részletek a helyükön vannak. Póka figyelemfelkeltő akciói, a partizántelevíziók, a balrad, a szabadság újságok, és (persze) a Munkáspárt.

     Póka figyelmet kelt, a párt kint van, szórólapozik, politikát csinál, a partizántévék, a mozgalmi sajtó lehozza.

     És ezek egymást promotálják: pókánál kint vannak a balrad, a munkáspárt linkjei, megy a keresztblogolás, megosztás, nyilatkozatok, szórólapos támogatás.

     Lehet kezdeni!

     • Emeric szerint:

      Najó, az álmos király televizioval szemben enyhén szólva ellenérzéseim vannak, konkrétan gyomorgörcs.

      Nincs balosabb partizáncsapat?

 4. Hun szerint:

  Szerintem a rezsimmel szembeni ellenállás az egyetlen megoldás.

 5. Smith szerint:

  “Valódi szövetségesei azonban pártcsaládján túl vannak: az erősödő európai radikális jobboldal egyenesen a hősének tekinti.”

  Ezen jót röhögtem. Le Penre vagy Wildersre gondolt? Előbbi cionista-bérenc (akárcsak Orbán, Trump) utóbbi cionista zsidó. Ha ezek az elmebetegek hatalomra kerülnek, kiegészülve Trumppal, akkor az szinte biztosan a nyugati világ és az iszlám világ összecsapásával fog végződni. A Merkel-Juncker-Soros-féle trockisták se jobbak, mert ők a Kalergi terv szerint irtanák a fehér fajt. Szóval nekünk fehérnek egyik sem lehet alternatíva!

 6. Azorka1861 szerint:

  A vilàg nagy tragèdiàja: nincs mèg egy – vagy több – Putyin formatumu
  àllamfö/politikus gyönyörü bolygonkon.

  *http://www.youtube.com/embed/auSo1MyWf8g?rel=0*

 7. Azorka1861 szerint:

  Ide kattints!
  Elöbb valamit elrontottam. Remèlem, most klikkelèsre nyilik.

  https://www.youtube.com/embed/auSo1MyWf8g?rel=0

 8. Tovaris szerint:

  Nagyon nem tetszik a honlapnak ez a kurucinfótól “kölcsönvett” stílusa. Jó lenne, ha a szerkesztő jobban odafigyelne. A zsidózás, cigányozás nemhogy idegen a kommunizmus eszméjétől, hanem még a jó értelemben vett baloldal sem alkalmazhatja.

  • Pozsony 907 szerint:

   Nincs itt semmi baj, csak megyünk át az èleten.

   • id Kiss László szerint:

    Emeric szerint:
    2017-01-03 – 15:44 Najó, az álmos király televizioval szemben enyhén szólva ellenérzéseim vannak, konkrétan gyomorgörcs.
    Nincs balosabb partizáncsapat?

    Gyomorgörcsöt kaptál? Nem csodálom, a nem magyar a magyar valóság szavától jobb esetben azt kap!
    és
    Tovaris szerint:
    2017-01-03 – 18:59
    Nagyon nem tetszik a honlapnak ez a kurucinfótól “kölcsönvett” stílusa. Jó lenne, ha a szerkesztő jobban odafigyelne. A zsidózás, cigányozás nemhogy idegen a kommunizmus eszméjétől, hanem még a jó értelemben vett baloldal sem alkalmazhatja.
    · ·

    · Tovaris szerint:
    2017-01-03 – 19:02
    Wass Albertnek, meg más szélsőjobbos akárkinek nincs helye egy magát baloldalinak mondó lapban.
    Magyarországnak “négy tenger mosta a határait”? Nem sokáig, mert a magyarok által végrehajtott hódításokat elég hamar visszavették eredeti gazdái.
    Ostoba – magyar van meg van magyar ellenes – te az utóbbihoz tartozol – és tanuld meg a valódi történelmet és úgy csicseregd ! Tudd se a politika se a párt nem oldja meg a jelenlegi diktátor menesztését, csak egy párt és nem a magyar nemzet érdekét képviselő bandát ültetne megint a nyakunkra – úgy hogy ne hadovázz nekem – igen voltak partizán csoportok és nem azért adták az életüket, hogy a kisztitkárok gittegyletet és banda tagjai milliárdosok legyenek, ha nem azért, hogy neki jobb legyen – É R T E D? Persze, hogy érted – tudom, ne fikázd FIKÁZD a magyart se pénzért se pénz nélkül se tudatosan se tudatlanul – magyarul NE BÁNTSD A MAGYART SE GONDOLATBAN SE ÍRÁSBAN SE TETTEL – MERT RÁ FÁZOL!
    Jóindulattal üzenem a félre és megvezetett minden párt tagnak és politikusnak id. Kiss László

    Ui: természetesen ha ez az oldal magyar ellenes a magyar nép és benne élő népek ellenében agitál és csak a párt érdeket helyezi előtérbe a nemzet érdeke fölé – akkor írásaimnak még jobban van itt helye – hogy okosítsd magad magyarságodat szerezd vissza – vagy egyszerűen bebizonyítja, tényleg magyar ellenes oldal és kitiltja írásaimat –
    köszönöm, hogy elolvastál!

    • Emeric szerint:

     Nana, nem arról van szó. Konkrétan nem érzem azt a tiszta látásmódot, amit a kommunista oldal nap mint nap mutat. A tőke és a munka harcát, az osztályhelyzetek és osztályérdekek felismerését.

     Ugyanis, ahogy egyre több zsidózást olvasok, egyre inkább kikristályosodik, hogy nekik is csak egy elenyésző számú vezetői rétegével van gond, a napi tonnát rakodó józsi bácsi meg nem zavar senkit ha zsidó.

     Vagyis a zsidóság nagy része még menthető.

     Akkor meg mégis mire jó az alufóliacsákós szajkótévé? Ha csak nem lehet puskacsővel jobb irányba terelni, sztálinosan.

     • Havasi Gáspár szerint:

      Rákosi tudta Őket kezelni, ahogyan a cigányokat is a cigány vajda. Az a baj, hogy háborúban nincs idő válogatásra. Ők is gátlástalanul gyilkolják a palesztinokat, pedig genetikai testvéreik. Nekik ez nem probléma. A holokauszt is egy feláldozható zsidó rétegekről szólt. A Rothschild félék ilyenen soha nem problémáztak. Ha a zsidó gyerek megtévesztett, de fegyver van a kézében és rád fogja, akkor mit teszel – önként meghalsz?

     • Emeric szerint:

      Akkor ha lehet visszalövök. Nem azért mert zsidó, hanem azért, mert aggresszor. De lehet hogy egy ilyentől elborul az agyam és ha van valami szent tekercse, füzete, haragomban elviszem vécépapírnak.

      Elvégre, emberből vagyok.

      A palesztíngyilkolást, intézést meg annyira szívlelem mint hitler haláltáborait. Vagyis kibaszottul nem.

      Mert nem az a fontos hogy ki csinálja: a seggfejség seggfejség marad, és nete-nyau bekaphatja.

 9. Tovaris szerint:

  Wass Albertnek, meg más szélsőjobbos akárkinek nincs helye egy magát baloldalinak mondó lapban.
  Magyarországnak “négy tenger mosta a határait”? Nem sokáig, mert a magyarok által végrehajtott hódításokat elég hamar visszavették eredeti gazdái.

  • 1tothgabor szerint:

   Tisztelt “Forradalmi” Továris!

   Előbb fog Jézus második eljövetele megtörténni, amikor is piros kabrióban fullos csajokkal fog driftelni a Hősök Terén, minthogy magyar függetlenségi harc legyen – mely hibáért Ön is felelős.

   Felelős, mert a baloldaliság legalább nyóc komenista pártot és mintegy 15 sima baloldali pártot termelt ki.

   Felelős a tehetetlenségért, mert Ön is frakciózik. Frakciózik a szívében és az eszében.

   Úgy hallottam, hogy a Munkáspártban is van van három frakció:

   – toroskáposztát bal zsebben hordó, Lenin balról jobbra keverte a kávét frakció
   – toroskáposztát jobb zsebben hordó, Lenin jobbról balra keverte a kávét frakció
   – savanyúuborkát hordóban hordó, Lenin cukor nélkül itta a kávéját frakció

   Azért sem léphetek be a Munkáspárta, mert szeretem a humort. Ezért mikor kellene önbevallást írnom, leírnám, hogy:

   – “Nem olvastam a Tőkét és nem is fogom, mert a(z) FNA és a teljes politikai szabadság értelmetlenné teszi, ami egyben a vegytiszta komenizmus”

   – Politikai életút: “Én még lőttem is Leninre ’17-ben

   Önnek küldöm:

   http://ateistamembazis.hu/wp-content/uploads/2016/12/3275-chomsky_passive_and_obedient-HU-WM-900-x-566.jpg

 10. zls-179 szerint:

  Orbánt és társulatát az emberek butasága, és tudatlansága tartja hatalmon nem pedig az alternatíva hiánya.Alternatíva mindig van csak keresni kell,és aki keres az talál is!!
  Ellenállás? Kezdődjön ott HOGY NEM FIZET NEKIK SENKI ADÓT, ÉS SEMMIFÉLE BÜNTETÉST!

  • Nagy szerint:

   Ez nem igaz, mert nem a kereslet van elöbb, hanem a kinálat.
   Majd lesz a jelenlegi országgyülési párt.okkal szemben egy személy és pártja
   melyre szívesen szavaznak majd az emberek. És ha lesz külső segítsége, még fegyvert is f.ognak érte.

 11. Havasi Gáspár szerint:

  Ez a legnagyobb történelmi hazugság, amit csak a cionista hatalom és kiszolgálói terjesztenek.
  A románok délről menekültek ide, Erdélyben és környékén kaptak helyet. A szabadkőműves, cionista Rothschildok és társaik által irányított trianoni gazemberség tette lehetővé hogy Erdélyt elfoglalják és gyilkolják a magyarokat. Szlovákia sem létezett.
  Csehország pedig a kora középkortól próbálta Magyarországot bekebelezni a németekkel együtt. De Bizánc is megpróbálta Magyarországot megszerezni.
  Semmiféle jogos tulajdonos nem volt itt. A történelemben a népek harcoltak egymással a területekért, a magyarok meg védték Európát az iszlám ellen, hálaképp pedig elárultak bennünket.
  Az egész magyar történelem tanítása a XVIII. század óta hamisítás.
  A magyarság ereje jelentett veszélyt, ezért kellett megsemmisíteni.
  Ez itt Magyarország, még akkor is, ha elfoglalták az új honfoglalók.
  Wass Albert pedig magyar volt, tehát az ő neve egy magyarnak többet ér, mint a magyart leköpködő zsidó firkászoké.
  Állítólag ez nemzeti baloldali fórum, tehát itt mindennek a magyarokról kellene szólnia.
  Várható volt, hogy megjelennek a Kommunista.Net kisértetei, hogy az oldalt a saját tulajdonukként kezeljék.
  Ezért nem ér el semmit a Munkáspárt sem, mert képtelen igazán nemzetivé válni, és a sorait az idegenektől megtisztítani.
  Nekem meg nem tetszik a sok hazudozás, amit az itt jelenlevő judeo bolsevikok összehordanak, de főképpen, hogy magyarokat gyaláznak.
  Tudatosan teszik tönkre a baloldalt, mint ahogyan számosan tették a Munkáspártban. Ezért fonnyadt el a párt ( ment a sarabolás, mint az MNA-ban).
  Csak egy nyíltan és elkötelezetten Nemzeti Kommunista Párt lehet sikeres az internacionalista-cionista tőkével szemben.

  • Pozsony 907 szerint:

   Ott a pont.

  • Emeric szerint:

   Mondd meg, hogy neked ki az idegen, ne csak vádaskodj te kis Te!

   • Havasi Gáspár szerint:

    Be kellett volna fejezned! Így- Te kis Geci – egyeseknél itt ez a divat.
    Talán még emlékszel a bomlasztókra (ha jól értem, munkáspárti vagy) akik kaszabolták a pártot. Gondolom neveket sem kell sorolni. Pont az antimagyar bomlasztás miatt hagytam ott a pártot, és többet semmilyennek nem leszek a tagja. Az idegen pedig az, aki úgy beszél a magyarokról, mint itt egyesek, és a legfőbb harci stílusa, hogy nevezzék nevükön azokat, akik leélnek, legyarmatosítanak és legyilkolnak bennünket. Az ország ellenséges megszállás alatt van, és aki velük kollaborál, azaz én szememben nem magyar.
    Itt valaki felszólította Admint és a jelenlevőket, hogy ne cigányozzanak, ne zsidózzanak — és most jön a bukta – és ne Valcmanozzanak- mert ugye egy kommunistának még egy Porosenkót is meg kell védenie, hiszen a körhöz tartozik.
    Ez álszentség. Ezt a hozzáállást pedig jól szimbolizálta a fönix(több nick neve is volt, nyugdíjazott főiskolai tanár) irányította Kommunista. NEt-et, szét is rohadt. Most úgy látom a Bal-Rad következik. Úgy látszik gyarmatosítóink mindenütt sikeres aknamunkát végeznek. Vitorláék pedig a parlamentbe bejutásról álmodoznak.
    A nép még békésen soha nem jutott hatalomhoz, egy gyarmati sorban levő meg pláne nem. Ha a felfogás magyar lenne, és nem egy internacionalista megközelítésű, hanem tényleg keményen nemzeti vonalon, esetleg lenne előremozdulás, de így nem. Első a nemzet és csak utána lehet a többiről beszélni. Itt nem gyerekek irkálnak, elvárható lenne a valóság felismerése. Engem meg lehet továbbra is köpködni, úgyis visszaszáll az elkövetőkre.

    • id Kiss László szerint:

     Az ország ellenséges megszállás alatt van, és aki velük kollaborál, azaz én szememben nem magyar.

     Kedves Gáspár én úgy fogalmazom: Az ország ellenséges megszállás alatt van, és aki velük kollaborál, azaz én halálos ellenségem, és fajom nemzetem vele élet-halál harcot folytat a kezdetektől, akik árnyékként követnek bennünk magyarokat!
     Ajánlom a párt tagjainak – Galgóczi Erzsébet könyvét – címe: KINEK A TÖRVÉNYE – amit a mára ha átültetted rádöbbensz – valóban kinek a törvénye az un. uzsora bcs. az un. csalás deviza bcs. a privatizálásnak nevezett lopás – kisz titkárok milliárdossá válásának un. törvényes útja – annak nevezik – stb. elévülhetetlen bcs. kinek a törvénye? AZ HOGY NEM A TIED ABBAN BIZTOS LEHETSZ!

    • Emeric szerint:

     én nem simicska, te nem geci, te Te. Pontosabban kis Te, nagybetűvel. Eredete nálam apám nyelvi és irodalmi ismereteiből.

     Talán nem emlékszem a bomlasztókra, (Cseh Mikit erőltetve sem tudnám olyan túlzottan bomlasztónak, max dogmatikusnak nevezni), ugyanis még folyamatban van a tagfelvételim.

     Vajnaival meg az volt a gond, hogy nagyon akartak elkúróékkal egy tálból kokettázni. Elmentek, megcsinálták, nem hiányoznak.

     Az viszont érdekel, hogy mire lenne érdemes figyelnem. Eddig nagy bomlasztást (sőt kicsit sem), antimagyarságot, nem tapasztaltam. Sőt, nem egy esetben mintha extramagyar lenne a párt, legalábbis Thürmer beszédben.

     • Havasi Gáspár szerint:

      Igaz, de ez azoknak szólt, akik rögtön a megfelelő “lumpen szintre emelkednek”.
      Én arról az időről beszéltem, amikor még elég ismerettel rendelkeztem a Munkáspártban zajló eseményekről. De azért, amikor az ifjú titánok kiváltak és létrehozták a NÉPI FRONTNAK nevezett szervezetet, az mi volt? Amikor a telt mackó formájú hölgyemény beépült a vezetésbe, majd választás előtt nyíltan kezdte a párt lejáratását, az mi volt? Ők ugyanúgy szecskáztak, mint Vajnai.
      Az első években jelenlevő magasabb szinten kvalifikált tagok, akik később Vajnai mellé álltak ( vagy más helyre), az mi volt?
      Hát ezek nem apró dolgok voltak, hanem a párt tönkretétele. A párt ugyan működik, de egyáltalán nincs tömegbázisa.
      Nem október 25-el, és nem március 21-el kell foglalkozni, mert a tömegekben negatív érzést kelt. Nem a holokauszt kell, hogy legyen a fontos, hiszen a történelem holokausztok sorozata, már az ótestamentum is erről szól. Hanem a magyar nemzetről, a megszállók és kizsákmányolók mibenlétéről, valós szándékaikról és cselekedeteikről.
      Thürmer szerintem nem rossz ember, de aludttej, nem vezéregyéniség. Nem is éreztem belőle soha magyar öntudatot sem. Az elején elszúrta, és nincs tovább. Nem azért mert a főnix félék is ezt mondták, akik valójában egy judeo bolsevik pártot akartak. A kezdet pillanatnyi lehetőségeit elvesztette, elrontotta. Diplomata létére diplomáciai hibákat követett el. De ha nektek ez nem számottevő, akkor csak így tovább , amíg a párt teljesen elfogy. Ha nem magyar módon a magyarokat szólítjátok meg, akkor eltűntök a politikai viharok süllyesztőjében. Néphatalom kell oké, de ne nevezzétek meg ortodox módon, felejtsétek el a marxizmus állandó hangoztatását, mert az ideológiák még soha nem vezettek sem szabadsághoz, sem igazsághoz. A tettek, cselekedetek a meghatározók.

     • Emeric szerint:

      Úgy érted csomagoljuk, címkézzük át a tartalmat? végül is, nem hülyeség amit mondasz. A kutyánknak is húsgombócba csomagoljuk a keserű gyógyszeres tablettákat.

      Melyik telt mackóra gondolsz? Fogarasira? Nekem sem tetszik, igazából megkönnyebbültem hogy nem itt van. De ez az én személyes emberi, zsigeri érzésem. Egyébként a választási lejáratós izéről tudsz linket adni? Elolvasnám.

      Cseh miki kis nógrádi csoportja (népi front)… Nem kifejezetten lejáratni akarták a pártot. Sőt. Csak ugye kicsi szemétdomb volt az két kakasnak. Emberi dolog.

      Vajnai… ki akarta mozdítani az MKMP-t az esélytelenségből. De összeborulni az MSzP-vel hiba, és mi csak rosszul jöttünk ki volna belőle.

      Az MSzMP-ből érkezettek között sem volt teljes azmegyetértés, ugyanis az MSzMP sosem volt igazán egységes párt (csak kívülről, szólamok szintjén, nagyobb célok terén), szervezetileg, Inkább olyan politikai olvasztótégely féleség. Lemorzsolódás, elkeseredés, a korábbi gyári, téeszes munkásság szétaprózódása, a folyamatos burzsoá ellenpropaganda mind-mind visszavetették a pártot.

  • Tovaris szerint:

   Ez a “teória” nem felel meg a történelmi materializmus elméletének. De még a dialektikának sem.

 12. Szaszi szerint:

  Admint hagyjuk működni úgy ahogy most működik.
  A hardcore kommunizmus rossz reklám.
  Kérem mellőzni T.Tovaris.

 13. id Kiss László szerint:

  Wass Albert pedig magyar volt, tehát az ő neve egy magyarnak többet ér, mint a magyart leköpködő zsidó firkászoké…”

  Valóságod van – köszönöm!

  Nem zsidózunk nem cigányozunk – persze, hogy nem – de amikor a magyar szót okádéknak nevezi ez a maskarába bujtatott szektás senki hazátlan közönséges köztörvényes bűnöző – akkor szó nélkül nem menjünk el mellette és sem teszem – hallgassátok meg :
  http://www.kubinyitamas.hu/

  • Fergeteg szerint:

   Wass Albert a székelységet többre tartotta a magyaroknál. Olvassa csak az első sorokat!
   http://web.t-online.hu/mezossy777/irasok/Wass_Albert_Tizenharom_almafa.pdf
   Lehet értékelni a műveit, meg is lehet érteni korának tapasztalatait, de ez olyan dolog, ami egészséges magyar emberben legalábbis csökkenti az iránta való rajongást.

  • Havasi Gáspár szerint:

   A magyarság tudatunk hasonló, valószínűleg jó néhány ponton nem találkozunk, de a szabadság megéréséhez az előbbi sokkal fontosabb. A magyaroknak pedig ideológiától, hittől függetlenül össze kell tartaniuk, hogy legalább a maradék kis hazánkat ne semmisíthessék meg végleg. Amíg egy népnek van nemzettudata, őrzi a nyelvét, védi a kultúráját, addig mindent túlélhet. Én biztosan nem fogom már megélni a magyar szabadságot, és valószínűleg az egy-két következő nemzedék sem. De értelmetlen pusztulásba vezető harcnak nincs értelme. Őseink is így tettek. Árpád akkor tért vissza a hazába, amikor eljött annak az ideje. És nem hódítottunk, ahogy Galíciából ide tolakodott élősködőink állítják. Talán lesz még egyszer MTA is, és akkor újra magyarok által írt magyar történelmet tanítanak, azt amit Istvántól kezdve a Saul (Pál)által alapított zsidó-keresztény egyház ( katolikus) kezdetektől meghamisított.

   • Fergeteg szerint:

    Nem lehet összetartani, ha tudománytalan katyvaszokat Szent Bibliaként tisztelő, zsidókat pedig gonosz istenségként imádó “magyarok” mondják meg, ki a magyar.

    • Havasi Gáspár szerint:

     A magyarnak kell megmondani ki a magyar, és nem a betolakodó új honfoglalóknak. Nem hiszem , hogy a palesztinok elrabolt földjén Izraelben zsidón kívül, bárki is megmondhatja ki a zsidó. És ez még jogos is. Ők Trianont igazságosnak tartják, miközben többek között generáltak két világháborút Izrael állam megteremtésére.
     Nekem semmiképp nem magyar az, aki leköpi, kirabolja, élősködik rajta, igyekezve megsemmisíteni az identitását.
     Wass pedig nem lesz kisebb attól, amit az írásában értelmezni lehet (bár lehet másképp is), és például Kertész Imre sem lesz nagyobb egy magyar szemében, attól ahogy antimagyar létére gondolkodott.
     Nincs imádat, egyszerűen jó író és magyar volt a hibáival együtt. Vagy vegyük Esterházy Pétert példának, igazi magyarbarát gondolatait:

     “Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat!
     A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése után túrónak használhatjuk… A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat. A magyar a sötét, ahová Európa ugrik. Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart. Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre! A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.”
     Nyilván ő egy nagy magyar, hiszen azok közé tartozik, akik megmondják milyen és ki a jó magyar.
     Ezek a példaképeitek, jó gyomrotok van, vagy csak egyszerűen nem vagytok magyarok, ennyi.

     • Nagy szerint:

      Na ezeket nem is tudtam Eszterházyról.
      Kádár félzsidó volt.
      A fián jól látható az egyházközség, de az anyja is az volt neki.

     • Fergeteg szerint:

      ” Ezek a példaképeitek, jó gyomrotok van, vagy csak egyszerűen nem vagytok magyarok, ennyi.”
      Elég rossz helyre címzed a választ, mert konkrétan a hányinger kerülget a példádtól, és szerzőjének stílusától, ill. köreitől. Ez azonban nem csökkenti a megjegyzésem súlyát. Nem lehet komolyan venni a magyarkodókat addig, amíg romantikus humbug a vezérfonal. Még egymással is ölre mennek, röpködnek a zsidó címkék vagy az utalgatások azok számára, akik nem úgy gondolkodnak, mint ők.
      Ezért figyelnek titeket, ezért vagytok veszélyesek. Én sem hagynám, hogy tobzódjatok, mert a következetesség mellett gyakran a felelősség is hiányzik belőletek.
      Nekem nincs szégyellnivalóm, ismerem az őseimet. Nincs köztük egy sem a gonosz “istenetek” (a világ összes rossz dolga mögött keresett, mindenható Zsidó) avatárjai közül. Ha lenne, sem omlana össze a világ, nem futnék Slomóhoz befogadásért. Kell a fenének az identitása, bármilyen sikeresek is a világban, és bármint költenek maguk köré. Magyarként nem imádok zsidó istent, sem gonoszat, sem jót.

     • Tovaris szerint:

      Hogy ki a zsidó, azt én mondom meg!
      Nem ismerős valahonnan, kedves zsidózó, cigányozó honfitársaim?

 14. Havasi Gáspár szerint:

  /Válasz:
  Emeric szerint:
  2017-01-04 – 14:02/

  Pontosan, a nép a meséket szereti, konfliktuskerülő. A mai ember meg pláne, hiszen már rég elhagytuk a középkort.
  Például, pont az első választási hadjárat idején, amikor Thürmer elment Koreába, meg ha még jól emlékszem Kubába. Azután a TV-ben részletezte is. Na ez volt egy nagyon rossz diplomáciai fogás. Az ember alaptermészete, hogy nem kedveli az igazságot. Ez minimum néhány százalékot rontott az eredményen.
  Nem biztos, hogy az igazság kimondása nem a pokolba vezet.
  Rossz a névmemoriám, igen Fogarasira gondoltam, de ha jól emlékszem vagy itt, vagy a Kommunista.Net-en olvastam, és egy nyílt levél volt. Nem mentettem le, de lehet, hogy még fent van.
  Nem akarták lejáratni, lehet, de segített a képet rombolni, a ház is téglákból épül, és apránként is bontható, ehhez a cigányok is jól értenek. Nos, én ott voltam a nyitón ( kb 2-3 órát vendégként) és beszélgetve Vajnaival, nálam nem ez jött ki, a párt pedig ketté szakadt. Ráadásul igen hosszan állt ki az MSZP-SZDSZ ideológia mellett( nem tudom a kettőt szétválasztani- már csak azért sem, mert ez igazából SZDSZ-MSZP koalíció volt).
  Az MSZMP ( a nevében is benne van) baloldali tömörülés volt, mintegy mintázata a HNF-nak. Ezért nem KMP vagy MKP volt a neve. Így könnyebb is volt bomlasztani.
  Fiatalon sok mindent kipróbáltam, és meg kell mondanom, akkor jöttem rá, hogy akikről szólt a néphatalom, azok tojtak rá a legjobban, ha éppen nem szidták.
  Így lehetett, hogy a munkásosztálynak nevezett alakulat élcsapatában a munkás volt a legkevesebb.
  Belső burzsoázia pedig nem létezett. Viszont mind a pártban, mind az állami hatalomban bizony zsidók voltak nagyobb számban, és meg is szülték a nekik kedvező társadalmi formát, könnyedén és röhögve. Meg kell mondanom ezt a képességet csodálom bennük. Évezredeket képesek dolgozni a világhatalomért, és úton is vannak. Kádárnak a 60-as években nem figyelmeztetni kellett volna őket, hanem fenéken billenteni és magyarokat ültetni a helyükbe. De Ő is internacionalista volt, osztályokban és nem nemzetben gondolkodott. Szörnyű lehetett neki, hogy mindazt amit kiépített a halála előtt veszni látta. De hát az MSZMP KB durván 70 %-a zsidó volt, és ők szét is verték a pártot, 56-ban nem sikerült, 89-ben már vértelenül igen. Mindig apám jut eszembe, és a vele való vitáim. Sajnos meg kellett érnie, hogy igazam lett, a rendszer megdőlt. És valószínűleg nem lesz még egy esély.

  • id Kiss László szerint:

   Havasi Gáspár – a rendszer nem dőlt be – sőt virul, a régi elvtársak gyerekei és unokái – dédunokái bitorolt uralma alatt!
   idézek neked egy írást – ha megérted – akkor mindent értesz azok után:

   Ügy lehet a legokosabban elérni, hogy az emberek passzívak és engedelmesek maradjanak, ha szigorúan behatároljuk az elfogadható vélemények spektrumát, de e spektrumon belül engedélyezzük a nagyon élénk vitákat – sőt még támogatjuk is a kritikus vagy szakadár nézeteket, Ez megadja az embereknek a szabad gondolkodás érzetét, miközben a rendszer alapfeltételeit folyamatosan megerősítjük a megvitatható nézetek behatárolásával!
   NOAM CHOMSKY”….
   Részemről befejeztem egyenlőre – nem vissza magyarázni kell ha nem ÉRTENI, AMIT ÍROK! ÉS TERJESZTENI DE SOHA EGYNEK MINDIG KETTŐNEK, MERT ÉRTED ÉRTEM MIND ANYUNKÉRT ÍROM! Tisztelettel búcsúzom id. Kiss László ui. köszönöm, hogy elolvastál!

  • Tovaris szerint:

   Fogarasi elvtársnő néha igen nagy ostobaságokat mondott, azt is érzelmi alapon, alaposabb tárgyi tudás nélkül tette. Nem is nagyon reagáltam az írásaira.

   • vitorla123 szerint:

    Apróság! Sztálint operativ kombinációban a jelenlegi tudásuk szerint Golda Mir ? késöbbi Izraeli miniszterelnök gyilkoltatta meg.Akkor Moszkvai nagykövet volt.Az ok:Sztálin az orosz zsidók megsemmisítő táborát hozta létre a következő tisztogatáshoz.Hitler példájára.Izrael megelőzte ezt és az orvoscsoport megkapta Izrel hőse kitüntető címet poszt humusz! Lassan minden kiderül. Szivárog az információ.Véleményem szerint a harácsolás minden formáját meg kell szüntetni.Mai gazdasági fejlettség szintjén egyszerüen nincs szükség milliárdosokra és nincs szükség nagytőkére sem.Az általános emberi jólét elérhető minden földlakó számára.De csak harácsolók nélkül!

 15. Havasi Gáspár szerint:

  Fergeteg szerint:
  2017-01-04 – 17:55

  Nem magyarkodom, mert magyarnak születtem, magyarként érzek és gondolkodom.
  A magyar történelem nem az ótestamentum humbugja. Olyan valóság, melyet folyamatosan hamisítanak. Nem tudom kiket figyelnek, minket nem, mert én egy vagyok, és igazából nem azonosulok másokkal. Te különben honnan tudod, hogy figyelnek?
  Te is figyeltetnél? Na ezen sem csodálkozom. Mi magyarok tényleg veszélyt jelentünk az idegen hatalom szemében. Bár én már arra is öreg vagyok, de köszönöm, ez azért jól esik. Bár nincs szándékomban már harcolni, ez a fiatal nemzedékek feladata. Amúgy engem már a 80-as évek óta figyeltek. Először azért mert kijelentettem, hogy a szoc. rendszer meg fog dőlni. Aztán azért, mert a nejem olyan helyen dolgozott (előző), ahol minden hozzátartozót figyeltek. Most meg talán azért mert nem fogom be teljesen a pofámat, mint ahogy ezt tettem a rendszerváltás kezdetén. De valószínű benneteket is figyelnek, mert ez a rendszer erre is épül. Figyel a hatalom és a nem hatalom minden ága. Itt azért leszámítva némi köpködést, ölre menés nincs. Legfeljebb néhány bolsevik felszólítás a szigorú dogmák betartására, amit amúgy ki nem [email protected] le?
  Én először egy független szabad országot szeretnék látni, de már nem érem meg, valószínű a fiam sem. Az is valószínű, hogy a magyarság elfog tűnni, mert megszűnt a belső önvédelme, és ezen ti is sikeresen dolgoztok. Ti lehet, hogy azt hiszitek itt valami harc folyik a teljes zsidóság ellen, de sajnos még az élősködők ellen sem. Nincs senki aki harcoljon, vagy akár fellépjen. Mert a nagy ideológiák mind zsidó eredetűek és a forradalmaik is. Mindegy hogy kapitalista, marxista, vagy vallási alapúak a gyökerek, azonosak. És ez tényleg egy nép nagy húzása. Tehát az ellenállás hasztalan. Soha senkit nem vinnék egyikért sem a pusztulásba. A természetben a természetes kiválasztódás, az emberiségnél a társadalmi kiválasztódás működik.
  A fiamnak (18 éves volt – egy info tanfolyamon) egy zsidó srác azt mondta, mindig mi voltunk hatalmon, és mindig mi is leszünk, mert okosabbak és összetartóbbak vagyunk. Lehet, hogy igaz, és legtöbben még a kezükre is játszanak?

  • Fergeteg szerint:

   “Te különben honnan tudod, hogy figyelnek?” Fogalmam sincs, figyelnek-e konkrétan téged. A nemzetiek szélsőségeit csoportszinten viszont egészen biztosan.
   “De valószínű benneteket is figyelnek, mert ez a rendszer erre is épül. Figyel a hatalom és a nem hatalom minden ága.” Ez így van. Teljesen biztos vagyok benne, hogy valamennyire a Bal-Radot is követik vizsla szemek, de aligha van a fontosabbak között. Egyszerűen azért, mert nem szerveződött köré mozgalom, tehát nem jelent különösebb veszélyt a hatalomra, így nem is pazarolják rá az erőforrásokat. A szokásos oroszozós-rettegős jelentést inkább meghagyják a Political Capitalnak és az Index kémelhárítójának, D. Andrásnak. Ők hasznos ágensekként elvégzik a piszkos munkát.
   “Mi magyarok tényleg veszélyt jelentünk az idegen hatalom szemében.” Magadat csapod be, ha azt gondolod, hogy a hatalom, ami ellened van, csak nem magyar, vagyis idegen lehet.
   “Az is valószínű, hogy a magyarság elfog tűnni, mert megszűnt a belső önvédelme, és ezen ti is sikeresen dolgoztok.” Az önvédelem kulcsa a jó helyzetértékelés. Ez hibádzik nálatok, kedves Gáspár. És ez igaz nagyon sok magyarra még. Akikre nem, sajnos azok sem mennek vele sokra, ha az előbbiekből jóval több van.
   “Ti lehet, hogy azt hiszitek itt valami harc folyik a teljes zsidóság ellen, de sajnos még az élősködők ellen sem. Nincs senki aki harcoljon, vagy akár fellépjen.” Igazat adok neked ebben.
   “Mert a nagy ideológiák mind zsidó eredetűek és a forradalmaik is. Mindegy hogy kapitalista, marxista, vagy vallási alapúak a gyökerek, azonosak.” Jókora túlzás ez, nem gondolod? Egyébként talán még nem esett le, de nem kommunistával kommunikálsz, csak egy olyan emberrel, aki Adminnal és a Bal-Raddal szimpatizál, és nyitott a hozzájuk köthető gondolatokra is.
   “És ez tényleg egy nép nagy húzása.” Sokadjára írhatják, és valószínűleg sokadjára hasztalanul, hogy bár valóban arányukon felül voltak reprezentálva zsidók a kommunisták és más baloldali mozgalmak tagjai között (Marx is zsidó származású volt, bár ún. antiszemita), a származásuk jelentette “zsidóság” messze volt a vallásos zsidó identitástól, társakat legfeljebb a magukhoz hasonló, vallást rég elhagyó zsidókban láttak. Szerencsére soha nem volt köztük népi egység.
   “Tehát az ellenállás hasztalan.” Ki is dolgozik a belső önvédelem ellen? Amit én most képviselek itt, de határozottan, az annyi, hogy egy magyar se helyezzen maga fölé egy gonosz, mindenható zsidó “istenséget”, aki mindenhol ott van az összes rossz mögött, ne foglalja le fölöslegesen az agykapacitását gyűlölködéssel, összeesküvés-elméletek gyártásával (bár elismerem, jó dolog…), hanem ismerje fel maga körül a világ törvényszerűségeit, amibe persze beletartozik az is, hogy ne legyen vak és gyanakodjon, ha feltűnően sok -stein, -berger és hasonló nevekkel, vagy más gyanús jelekkel találkozik.
   “A fiamnak (18 éves volt – egy info tanfolyamon) egy zsidó srác azt mondta, mindig mi voltunk hatalmon, és mindig mi is leszünk, mert okosabbak és összetartóbbak vagyunk. Lehet, hogy igaz, és legtöbben még a kezükre is játszanak?” A zsidó srác hazudott, vagy csak egyszerűen tévedett. Mivel imádjátok a gonosz zsidó “istenséget”, ezt a baromságot sajnos el is tudta adni neked. Ne hidd el! Sok pénz, befolyás és hatalom van náluk, lentről pedig összetartónak tűnnek. Kb. annyira azok, mint Döbrögiék.

   • Havasi Gáspár szerint:

    Nem csapom be magam, a fő ág az idegen hatalom. Kollaborálók mindig voltak és lesznek. Ugyanakkor gyarmat vagyunk.
    A nemzeti burzsoázia (ami itt nincs) másképp áll a kizsákmányoláshoz. Nem akarja a saját nemzetét megsemmisíteni, mert az saját önmegsemmisítését is jelentené.
    Nem tartom magam szélsőségesnek. Nem akarok a világban gyilkolni, még az ellenségeimet sem elpusztítani, ha nem kényszerítenek rá.
    Minden épeszű élőlény valamilyen módon védi önmagát és fajtáját.
    A szélsőségesség ráragasztása egyes emberekre a hatalom érdeke. Az MNA sem volt szélsőséges, csak a fennálló diktatúra saját védelmében nevezte annak.
    Megint nem értem, miért használsz többest, hisz én nem tartozom és nem is akarok tartozni semmilyen csoporthoz, sőt egyetlen ideológiához sem.
    A helyzetértékelésem szerintem jó. Nem véletlenül állítom, hogy nincs itt a harc ideje.
    Az is tény, ha harcra kerülne sor, kikkel állnánk szemben.
    Nem tévedek az ideológiák eredetét tekintően, csak annyit kellet volna, hogy az újkor kezdetétől.
    Cromwelltől kezdve az új ideológiákat Spinozák terjesztik. Forradalmakat , mozgalmakat vezényelnek le. ( Francia forradalmak, orosz, tanácsköztársaság, Martinovics mozgalom- felvilágosultak- egyes szabadkőműves mozgalmak, 1956, 1989, 1991, stb., lehetne sorolni ).

    Vallás – judaizmus – izraelita vallás, zsidó-keresztény -Saul egyháza (katolikus),
    Mohamed- több irányból a judaizmusból is erősen merítve – iszlám.
    Ezek formálják részben ma is Európa népeinek szemléletét, és mindegyikben ott van az Ótestamentum. A kereszténységnél az alap. Egy keresztény ugyanazt az istent imádja, mint egy izraelita.
    Mind a három valójában abszolút kirekesztő és embertelen, célja a korlátlan hatalom biztosítása.
    Marx szerint pedig helyesen – „a népek ópiuma”.
    Marx körül “forog a világ”, mert tartják antiszemitának, sátánistának, isten tagadónak, szabadkőművesnek, illuminátusnak, és még lehet hogy sok másnak.
    A zsidók irányítása nagyon is szervezett és központosított. Lényegtelen, hogy belül hatalmi harcot folytatnak a legnagyobb zsidó oligarchák, kifele egységesek és zártak, és mindenhol ott vannak és irányítanak.
    A hatalmuk pedig globálissá nőtt, amióta a Rothschildok lettek London city urai. A francia forradalomtól kezdve meghatározó szerepük volt minden számottevő háborúban és világégésben.
    Gyakorlatilag a hatalom minden ágát uralják. Ezt lekicsinyelni vétek.
    A zsidó srác egy valamiben tévedett, semmi semmi sem örök.
    Nincs összeesküvés elmélet, hanem annak a megvalósítása van folyamatban. 2001. IX. 11. óta pedig felgyorsítva.
    Jelenlegi élő példa Ukrajna, Szíria.
    A világ vagyonának pedig a 80%-a van a kezükben, a magyar pedig szinte teljesen. Pont bennem van a megfelelő felismerés az önvédelemre, és ez hiányzik legtöbbünkből, az agymosás eredményeként.

    • Fergeteg szerint:

     Jól összefoglaltad a hit alaptételeit, amiért köszönet jár, még ha nem is tetszik, hogy követed. A vita ezzel tényleg le van zárva. Úgyis mindenki szabadon választhatja meg, mit fogad el vezérfonalként az életben. A többes ezért a mondatodért volt:
     ”Ezek a példaképeitek, jó gyomrotok van, vagy csak egyszerűen nem vagytok magyarok, ennyi.”

 16. Emeric szerint:

  Na essék, itt volt egy ötlet, hogyan használjuk ki még jobban aaz online és egyéb kapacitásokat, fejlesszünk saját sajtót, erre mindenki havasival kvaterkázik, meg vitatkozik zsidókról. Most akkor ki is a mozgalom, az egység bomlasztója?

  • Havasi Gáspár szerint:

   Vita lezárva, nehogy én legyek a nem tudom milyen egység bomlasztója.

   • Emeric szerint:

    Kösz. Bocs hogy téged neveztelek név szerint, nem is gondolom, hogy ártó szándék vezérelt volna téged, csak tényleg ha minket, egymást erősítjük, jobban járunk, te is, én is, mindenki, mintha ellenségeken agyalnánk.

  • Fergeteg szerint:

   Amiről itt szó volt, az az idejárók összetétele miatt egy fontos kérdés. Érdemes volt foglalkozni vele, most is kiderült (sokadjára), hogy bizony létezik egy gonosz “isten”, amiben nagyon sokan hisznek, hiszen könnyebb megmagyarázni vele a világot, és értelmezni egy igen sikeres kisebbséget. Ez sajnos komoly erőt von ki bármilyen jövőbeli egyesítő mozgalom alól, mert azt talán nem kell ecsetelnem, hogy párosulva a valóságtól elszakadt nemzeti fantáziákkal ez egy olyan variáció, amit nem igazán lehet komolyan venni (maximum Ukrajnában), ráadásul a “guruknak” köszönhetően meglehetősen szétforgácsolt, leginkább a gonosz “istenség” imádata tartja össze valamennyire. Ha fellépsz ellene, jobb esetben agymosott, rosszabb esetben kollaboráns, legrosszabb esetben zsidó vagy, ha pedig hagyod, a hitüket használják ellenük, lekötik vagy elterelik őket…

 17. Tovaris szerint:

  Hát, olvasva a kommentárokat, van ideológiai zűrzavar rendesen. A szélsőjobb meg elégedetten dől hátra a foteljában és reményteljesen dörzsölgeti össze kezeit….

  • Nagy szerint:

   Te öskővület vagy a g.ondolatok világában.
   Svájci történész szerint 56 is a zsidóságal lett végre hajtva.
   Anvtal is zsidó v.olt, nézd meg a gyermekeit, rajtuk jól látszik. Aztán H.orn is, Gyurcsány is , Orbán is, az egyetlen aki nem az Megyó, de ki is turták.
   Havasi +1 , és egy zsidó barát.om nekem is azt m.ondta, “már minden p.oszton mi vagyunk, itt nélkülünk nem lehet semmi”. Tapasztalat: így van.
   Meg kell nézni egy magyar Tv müs.or, vagy film névsorát. A pártok vezetőit, és bárh.ol ……..

   • Emeric szerint:

    Svájci meg nem nevezett történész meg nem nevezett forrása (saját valagábú húzta-e-ki?) Nem érv. A munkáspárt 56-elemzése az ennél kicsit komolyabb.

    Sőt, hogy nagyon nemszeretett volt miniszterelnökünket idézzem: nem kicsit, nagyon. (Itt: sokkal)

  • 1tothagbor szerint:

   Ha Neked ideológia kell ahhoz, hogy ne szenvedjenek gyerekek, legyen ennivalója mindenkinek, fedél a feje felett, az mán nagyon nagy baj. Ha te ideológia kell ahhoz, hogy elossz 2 kiló kenyeret, ott mán nagyon nagy baj van.

   Nagyon félek a hozzád hasonlóktól, akinek a Tőke, vagy a Tóra/Korán/Biblia egy részlet fel van varrva a bőrükre, oszt az agyukat nem használva átadják magukat “elveknek”.

   Az ideológiához / zsidózáshoz még valami: Ha beszalad egy kisgyerek az apjához, hogy “Apu, Apu, az egyik csirkénket elrabolta egy állat!!! Hogy nézek ki gyermekem? – kérdezi az apja. Mire a gyermek: Hát vörös hosszú farka volt, hosszú orral, és olyan volt mint egy kutya…”

   Nabazmeg, ha te ezután veszed a puskát, és lelövöd az elefántot, akkor nem tudom ki a hülye!

   De nyugodjon meg kamerád/elvtárs! Megyek vagy Szibériába, vagy Mongóliába. Lehet, hogy inkább Mongóliába vágyok.

   Az országot meg itt hagyom magukra, oszt legyenek bódogok a sorszámozott kiskönyvükkel, akarom mondani agyukkal.

   Nem kívánok az Ön szintjére emelkedni.

   Kérem a Pártot, nehogy írjanak nekem csatlakozási kérvényt! Megyek messzire!

   Na pápá!

   • vitorla123 szerint:

    Ideológia nélkül nem megy! Ennek címkéje az elosztási viszonyok! A termelési viszonyok oszlopába.Azért magas a jövedelmed mert harácsoló vagy.Szakmád a harácsolás.Le vannak szarva az éhezők és a fagyhalált haltak.Vagy közösségi tulajdonos vagy.Akkor a közösséged (kommunád)pénzt ad neked élelemre,tüzelőre stb.Például alap jövedelemként.Nem halmozhatod fel tőkének!Mert akkor nincs meg a termelő eszközöket és a fogyasztási javakat termelő kapacitás között az árucsere.Ezért nem.Persze megtakarításod lehet,ami egy autóra temetésre kell.DE nem több!

  • Szaszi szerint:

   Nem Önre gondoltam Tovaris.
   A szélsőjobbos is ember,őket a szélsőjobba befurakodott “rókák”tették hülyévé,már aki hagyta magát.
   Ha nem lennének rókák,ideológia sem lenne,élne mindenki úgy mint egy ember.
   Egyetlen elfogadható “államforma” volt,az ősközösség,a többi egy nagy lóf…sz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.