A szemétdombon

Székletben és vizeletben fekszenek egy budapesti kórház betegei

Széklet, vizelet és infúziós folyadék a betegek alatt – ez a látvány fogadja az embert, ha az egyik budapesti kórház krónikus belgyógyászati osztályára látogat.

Szinte minden napra jut egy rémhír a hazai egészségüggyel és a kórházak állapotával kapcsolatban.
A magyar adófizető sok mindent látott már, de Sziráky Éva Facebookra kitett bejegyzése láttán még a harcedzetteknek is elkerekedik a szeme.
– Anyósomat mentem látogatni még a két ünnep között az egyik fővárosi kórház belgyógyászatára. Sok mindenre fel voltam készülve, de teljesen kiakadtam attól a látványtól, ami fogadott.
A férjem édesanyja a fenekétől szinte a nyakáig merő pisi volt, az ágya alatt több liter infúziós folyadék állt. Ránéztem a mellette fekvő idős asszonyra is, és a takarót felemelve ugyancsak borzasztó látvány fogadott: véres széklet és vizelet keveréke volt a lábai között végigfolyva a fehér lepedőn – taglalta a Borsnak Éva, akinek demens anyósa három hete fekszik bent.

meu

Amikor másnap újra bement, az asszonynak már egyik szobatársa sem élt.
– A néni, akiről a fényképet készítettem, éjszaka tüdőgyulladásban elhunyt, a másik asszonynak pedig erős zöldessárga színe volt, amikor megláttam. Kimentem, hogy szóljak az ápolónak, aki meg sem nézte a pulzusát, rögtön letakarta egy lepedővel. Semmi empátia, csak az unottság és a nemtörődömség látszik a dolgozók arcán. Félek, hogy anyósom lesz a következő.
Éva azt mondja: férjével szóvá tették a körülményeket, de falakba ütköztek. Az osztályvezető főorvosnő a fizetős részleget ajánlotta, mondván, ott biztosan jobban bánnak a beteggel. Meg is fogadták: ma az asszonyt átviszik egy fizetős idősotthonba.
SZÍNVONAL
A kormány számára kiemelt terület az egészségügy. Éppen ezért elkötelezett a betegellátás színvonalának emelése, az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése mellett – adott ki közleményt az év első napján az illetékes államtitkárság.
(bors)
Bal-Rad komm: “…Az osztályvezető főorvosnő a fizetős részleget ajánlotta, mondván, ott biztosan jobban bánnak a beteggel…”
-Közegészségügy=borzalom! Más kifejezést nem lehet találni az esetre.
Ez az eredménye, amikor a politika teljesen elszakad a néptől. Amikor már semmi sem érdekli a polythykay elythet, csak a lopás, a még hátralévő idejük minél hatékonyabb kihasználása!-a lopásra!
Magyarországot teljesen tönkretették, országot és népét kifosztották-elárulták! A közegészségügyre SINCS pénz. Egykoron országépítők tömegei-akiknek köszönheti elythünk az ellopható vagyont-idős korukra szó szerint szemét létbe kerülnek.
DE VAN MEGOLDÁS! A FIZETŐS RÉSZLEG!
Öreg Döbröginek, El Qro anyukának, az Új Nemmzetthy Elyth meg a Polgárosodott Elyth öregjei számára, meg a még valamennyire talpon maradott köznép számára!
Közkórházaink lassan dögkutakká válnak!
“…A kormány számára kiemelt terület az egészségügy. Éppen ezért elkötelezett a betegellátás színvonalának emelése, az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése mellett…”

 

Pereg a parasztvakítás filmje!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A szemétdombon bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Illuminátus 2017 szerint:

  Ettöl van rosszabb Admin pl mikor a multitol egy munkaerö közvetitön keresztül az utcára dobnak egy leokémiást és betegellátás nélkül marad,és táppénz nélkül.
  A hideg szobájában fájdalmak közt haldoklik. Azt még csak 42éves.
  Ez egy konkrét eset.

  Ök szerencsések ott a korházban.

  Admin:

  Nem! Nem ők a szerencsések! Azok a szerencsések, akik mindezt előidézték, és EZIDÁIG MÉG MEGÚSZTÁK büntetlenül!

 2. Nagy szerint:

  Én is oszt.om azt a nézetet, hogy nem a pénz kevés, hanem a lopás sok.

 3. Emeric szerint:

  Na. És még azon csodálkoznak, hogy egyesek zsebében kinyílik a bicska.

 4. zz szerint:

  Az elfekvő sajnos ilyen !

 5. mor szerint:

  ukrajnában pedig éheznek illetve éhenhalnak a komások ez se semmi

 6. Azorka1861 szerint:

  mor – Igen, de a komàs ill. eszmèletlen betegek legalàbb semmit
  sem èszlelnek ès èreznek.

 7. Próféta szerint:

  Akiből nem tudnak hasznot húzni, azt kinyírják. Gyakorlatilag Magyarország egy koncentrációs tábor. Cél a népirtás. Aki el tud menekülni az hagy menjen, aki marad az kenyéren és vízen dolgozhat amíg bírja, utána megy a kemencébe és távozhat füstként.
  Ez a modern zsidó Auschwitz, ahol a zsidók az őrök.
  A folytatást…..azt majd meglátjuk.

  • vitorla123 szerint:

   Te Sztálin híve vagy .Mint kiderült azért ölték meg,mert elkészültek a zsidókat megsemmisítő táborok.Ez lett volna 1953-54 ben a következő tisztogatás.Ugyanis felismerte,hogy a Szovjetuniót a zsidók meg fogják semmisíteni.Az orvos csoport aki Golda Mir? (későbbi Izraeli miniszterelnök,nem véletlenűl) nagykövet vezetésével a tervet végrehajtotta Izrael Hőse kitüntetést kapott poszt-humusz!Sztálin öreg volt és nem volt ereje megakadályozni. Beriját azonnal ki is nyírták!Ez is a kombináció része volt.Nem véletlen,hogy a XX század két zsenije a zsidó vallásba látta az emberiség nagy ellenségét. (Hitler és Sztálin)

   • petymeg szerint:

    Az idő múlása is egyre jobban ezt látszik ígazolni!

   • Próféta szerint:

    Én az igazság híve vagyok. Az igazságot keresem és az igazságot is találom meg. Persze lehet csatlakozni a kormányzati hülyítéshez, hogy ilyen a világgazdasági helyzet és nem tehetünk ellene semmit. Sok az adósság, amit mindig más vart a nyakunkba és nem az aktuális vezetés. A fiatalok csak kalandvágy miatt mennek külföldre és élvezik a szabad mozgást. Az egészségügy nagyon jól működik, kisebb problémák akadhatnak, amit majd megoldanak….stb..stb..stb… Mindenre lehet valami “elfogadható” hazugságot mondani. De aki az igazat keresi, azt nem lehet hülyére venni. Viszont elég nyitottnak is kell lenni, hogy fel tudjuk dolgozni az igazságot, mert sokszor hihetetlen. Gyerekként még azt hittem, hogy az orvosok gyógyítanak, ma már vannak kétségeim, de sajnos ki vagyunk szolgáltatva nekik is. Gyerekként még a zsidók is semlegesnek tűntek, mára elérték, hogy ismét utálja őket az egész világ. Az embernek jobb dolga is akad az utálaton kívül, de a zsidók kiharcolják az utálatot maguknak. Ez főleg a tetteikben nyilvánul meg. A jelenlegi magyar katasztrófahelyzet is az ő munkájuk gyümölcse. Ezt lehet tagadni, lehet rasszistázni, nácizni vagy fejre állni, de az igazság akkor is igazság marad. Aztán, hogy ez ellen mit lehet tenni….az más kérdés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.