Kritika elgereblyézve

Eltüntették a földbe vésett, elkeseredett káromkodást Ásotthalomnál

fsz

Egy francia tévéstáb drónnal készített felvételeket az ásotthalmi határzárról, akkor vették észre a földbe vésett káromkodást: valószínűleg a határvédők közül lett valakinek vagy valakiknek nagyon elege. Ásotthalom polgármestere szerint mindez még belefér a szabad véleménynyilvánításba. A Délmagyarország úgy tudja, hogy a feliratot azóta eltüntették.

„Fa…om teli van. Fa…om” – ezt a földbe vésett szöveget lehetett olvasni az ásotthalmi határzár egyik magaslati őrbódéja mellett a drónnal készített felvételeken.A helyszínen egy francia tévétársaság stábja forgatott szombaton, a drón is az övék volt. Aznap interjút adott nekik az ásotthalmi polgármester, és elmondása szerint nagyot nézett, amikor elküldték neki a tévések, mit rögzítettek a magasból.
Toroczkai László a Délmagyarországnak azt mondta: a felirat stílusával és szóhasználatával nem ért egyet, de megérti azokat az elkeseredett rendőröket és katonákat, akiknek mínusz 10 fokban is tizenkét órát kell állniuk a határzárnál, sokszor hetekig távol a családjuktól. Szerinte a földbe vésett üzenet belefér a szabad véleménynyilvánításba – tette hozzá.
Ásotthalom polgármestere úgy véli: a határzár mellett nem lehet észrevétlenül órákig készíteni egy ilyen feliratot. Arra kérte a francia híradósokat, hogy ezt a feliratot ne használják anyagukhoz, és ne így mutassák be Magyarországot a franciáknak.
A lap megkereste az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát. Megkérdezték, hogy a rendőrség szerint belefér-e a szabad véleménynyilvánításba az ásotthalmi felirat, vagy indítottak-e bármiféle vizsgálatot az ügyben. A hőkamerák a magyar–szerb határ teljes Csongrád megyei hosszát belátják ugyanis, így a felirat elkészítőjéről is készülhettek képek. Választ még nem küldtek.
A Délmagyarország információi szerint a feliratot már eltüntették.
(HVG)
Bal-Rad komm: “…A hőkamerák a magyar–szerb határ teljes Csongrád megyei hosszát belátják ugyanis, így a felirat elkészítőjéről is készülhettek képek…”
-Az elkövető tehát retteghet! Személye nem titok. A hőkamerák meg egyéb kütyük mindent látnak.
DE AKKOR HOGYAN JÖNNEK ÁT A CSODAGYODÁN SZÁZÁVAL A MIGRÁNCSOK ÉSZREVÉTLENÜL?
Lehet hogy a hőkamerák és egyéb kütyük inkább inkább a határt vigyázókat figyelik?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kritika elgereblyézve bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Emeric szerint:

  Jó kérdés, roppant jó kérdés. Kéne az aznaknazár.

 2. Smith szerint:

  Eltüntették, mert fájt az igazságot hallani? A határon szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák csak biodíszletek Orbán játszóterén, amit Magyarországnak hívnak. Megvédik a magánkézbe került Magyarországot és a benne élő alattvalókat. Persze, hogy nem akar az újarisztokrácia ilyen kezelhetetlen és agresszív munkakerülőket, mert nem adnának, hanem csak elvennének. Kérem, meg lett mondva, hogy itt nem jóléti, hanem munkaalapú állam épül.

 3. Tarna szerint:

  A migránsok kerítések előtti tartásának az lesz a vége, hogy radikalizálódnak.
  Ezzel mi is az ISIS szekerét toljuk, mert munícióhoz segítjük a terror kalifátust.
  Vissza kellene mind toloncolni mind a hazájába, vagy ráengedni az egészet Németországra, meg Svédországra, ha ott annyira szeretik őket.

  • vitorla123 szerint:

   Éjszaka,mert a fegyvereken nincs LED-es megvilágitás a fegyvereink hatástalanok.Erre előbb vagy utóbb rájönnek.Elsodorják az egészet.Aknazár nélkül nem működik a dolog.Ja még egy megoldás 5 méter magas átláthatatlan kerítés.(Kínai nagy fal. Több ezer év óta működik!)

 4. Petivitez szerint:

  aki k…nak áll ne sikítson ha dugják!

 5. petymeg szerint:

  Ez a marha nézett már hőkamerás felvételt ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.