A rendszerváltás SZÜKSÉGESSÉGÉT KELL meghirdetni!

AKKORA A NYOMOR MAGYARORSZÁGON, HOGY CSAK EGY BÁTOR JÓLÉTI PROGRAMMAL LEHET LEVÁLTANI ORBÁNT

Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni – a Fidesz részéről biztosan.
A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia mindent elkövet, hogy homokot szórjon az amúgy is akadozó fogaskerekek közé.

Előbb előálltak a bombasztikus hazugsággal, hogy az MSZP és a DK már le is paktált Budapesten, majd bedobták, hogy Andor László lesz a miniszterelnök-jelölt. Mindkét kamu a Magyar Idők c. fideszes szennylap szüleménye, mindkettőt azonnal cáfolták az érintettek, mégis azon vartyog a Fidesz-propagandistáktól az önjelölt ballib megmondóemberekig mindenki, hogy “fúj-fúj összefogás”, meg hogy “megint elkezdődött miniszterelnöki casting”.
Úgy viselkednek, mint a részeg az éjszakai buszon, aki előbb lehányja az utasokat, majd rájuk förmed, hogy “Szégyelljék magukat, hogy néznek ki!”. Hát igen, így nehéz. Lelkük rajta…
Eközben egy értelmes szó nem esik arról, milyen helyzetbe taszította magyarok millióit az elmúlt hét év; milyen anyagi-lelki állapotban van a társadalom, és milyen érdemi programmal lenne mozgósítható, hogy leváltsa a mai rezsimet.
Hasztalan és meddő azon sopánkodni, hogy az embereket nem hozza lázba a jogállam szétverése, az alkotmányos fékek és ellensúlyok leépítése, stb. Ezek roppant fontos dolgok, de a Maslow-piramist nem lehet megerőszakolni: minden élőlény az elsődleges létfunkcióit akarja bebiztosítani, utána jöhetnek az úri huncutságok.
Csak ha nem viszi a bank a házat, ha holnap is tud enni a gyerek, utána jöhet az Alkotmánybíróság helyzete meg a state capture.
Ebben az országban milliók tengődnek a létminimum alatt – már ha lenne létminimum, és a KSH nem szüntette volna be a számítását. Ebben az országban kétszázan halnak fagyhalált évente (az utcán vagy a fűtetlen otthonaikban!), ebben az országban négymillióan élnek kevesebb mint 800 forintból naponta.
A fideszes gazdaságpolitika “fordított Robin Hoodként”működik: a szegények irányából a felső-középosztály és a leggazdagabbak irányába csoportosítja az erőforrásokat. Ezt szolgálja az egykulcsos SZJA-tól kezdve a tehetősek számára igénybe vehető adókedvezményekig egy sor intézkedés.
Orbán gazdaságfilozófiája röviden ennyi: Inkább a lovakat etessük, akkor majd jut a verebeknek is.
Régebben ezt a perverz rendszert még olyan szövegekkel mentegették, hogy “majd a dagály mindenki hajóját megemeli”, újabban már nem is vacakolnak. Kiszelly Zoltán nyíltan a nyomorultakon gúnyolódik, Orbán másik tanácsadója, Bogár László kerekperec leírja, hogy az út szélén kell hagyni milliókat.
És így is cselekedtek. Az EUROSTAT legújabb felmérése megmutatja, hogy gyakorlatilag az országunk kétharmada nyomornegyed:

nyot

Mindezek miatt, alkalmazkodva a realitásokhoz: minden politikai erőnek, amelyik komolyan gondolja az Orbán-rezsim leváltását, határozott jóléti programot kell hirdetnie. Nem elég, ha csupán a korrupcióról beszél; nem elég, ha pusztán a jogállam helyreállítását ígéri.
Akkora a nyomorúság az országban, hogy tűzoltó jellegű, azonnali intézkedésekre van szükség. Utána persze igazságossá kell tenni az állam működését, a gazdagokat segítő perverz újraelosztás helyett a tudás és a lehetőségek megszerzésének esélyegyenlőségét kell megteremteni.
(kím.)
Bal-Rad komm: “…az Orbán-rezsim leváltását, határozott jóléti programot kell hirdetnie…”
-Azaz: IGÉRNI!-IGÉRNI!-IGÉRNI! Ami kb. megfelelne a “Senkit sem hagyunk az út szélén!”-kibővített változatával.
Meghirdetni? Valóban meg kellene hirdetni a VALÓSÁGOT! Őszintén, kendőzetlenül. Ráébresztenia magyarok millióit arra, hogy A HAMIS IGÉRETEK hiábavalóak! NINCS MIBŐL IGÉRNI!
Azt ugyanis előbb tudatosítani kellene a MÉG NEM NYOMORGÓKKAL IS, hogy közeledik a vég! Nem csak a döbrögista hordát, de az egész RENDSZERT EL KELL TAKARÍTANI! Ha ISMÉT egy élhető Magyarországot akarunk.
Merthogy először országépítésnek kéne nekifogni. Alapoktól kezdve. Önálló gazdaság kiépítésével kezdve!
Azután…majd valamikor…LEHET HIRDETNI jóléti programot!
Aztán a még néhány szibériai túlélőnek is be lehet igérni napi egy bögrényi langyos fűteát is. AKKOR MÁR öt liter is elég lesz.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A rendszerváltás SZÜKSÉGESSÉGÉT KELL meghirdetni! bejegyzéshez 52 hozzászólás

 1. id Kiss László szerint:

  ÖRÜLÖK ANNAK, HOGY A KORMÁNYVÁLTÁSTÓL ELJUTOTTATOK ÉS FELISMERTÉTEK A RENDSZER VÁLTÁS SZÜKSÉGESSÉGÉT!

  ENNEK KÉT ÚTJA VAN:
  1 – A BÉKÉS
  2. A NEM BÉKÉS
  Az első nem megy, mert a zsákmányőrző nem engedi – foggal – körömmel és törvényesnek álcázott játékszabályaival is védi – rá adásul a rendőrség és más erőszakszervezet és intézmény élein ők vannak!

  A nem békést ma még nem ajánlom !
  De van egy harmadik út – ezt csak személyesen ondom el neked – keress fel MEZTELENÜL!
  Tisztelettel id. Kiss László

  Admin:

  A Bal-Rad KEZDETEKTŐL FOGVA A RENDSZERVÁLTÁS SZÜKSÉGESSÉGÉT hirdeti!

  • id Kiss László szerint:

   bocsánat ADMIN ÉN CSAK MOSTANÁBAN A NAPOKBAN KAPCSOLÓDTAM IDE –
   EREDMÉNYES HATÁST AKKOR ÉRÜNK EL HA MAGYARBAN ÉS NEM MAGYARBAN MEGLÁTJUK A SZÜKSÉGSZERŰSÉGET A MEGOLDÁSBAN!
   AMI EGYÉRTELMŰEN AZ EGYENES BESZÉD A NEMZETHEZ – ÉS NEM POLITIKÁHOZ, PÁRTHOZ KÖTVE!
   TISZTELETTEL ID. KISS LÁSZLÓ

 2. id Kiss László szerint:

  ELŐZETES

  AZ ESZME FORRADALMA
  https://www.youtube.com/watch?v=iz9HnLYe06k

  Tamás és Ildikó eszmefuttatása

  Tegnap az élőműsorban – direkt műsort írtam nem adást, mert kezdek kiábrándulni belőle, ha ezt így folytatják – azt tárgyalták, hogy szabad e kisbűnt Elkövetni, ha azzal, jóval nagyobb BŰNT ELŐZŐK MEG – mentek meg! Abszurdum!

  Akkor én megkérdezem mindenkitől, hogy ha megölök egy embert és azzal 300 millió EMBERT megmentek jót tettem e? Ugyan is a szocializmusnak – a kommunizmusnak annyi áldozata volt, ami fokozatosan nő napjainkban is!
  Vagy 1 embert megölök és 50 millió EMBERT megmentek vele – ez bizony a 2.VH. Áldozata, ami Hitler lelkén szárad – vagy HITLERT pénzelők lelkén szárad?

  ERRE A NORMÁLIS VÁLASZ AZ, HOGY PERSZE AZ EGYET ÖLÖM MEG! HOGY MEGMENTESEM AZ ÁRTATLANOKAT!

  AZÉRT MERT HA NEM TESZEM AZ ÁRTATLAN NEM, LESZ ÁRTATLAN, MERT A MÁSIK ÁRTATLAN NAL – KINT A HÁBORÚBA EGYMÁST LÖVI A HARMADIG RÖHÖGŐ AKARATÁNAK megfelelően KÖZEPETTE – ÉS ÖNVÉDLEM OKÁN AKKOR MÁR mind kettő VÉDI ÉLETÉT AZ ÁRTATLAN, mert visszalő – AMIKOR HA MEGÖLTE VOLNA A HARMADIK RÖHÖGŐT NEM KERÜLT VOLNA KI A HARCTÉRRE A LÖVÉSZÁROKBA!EZ VOLT RÉGEN MA LEDOBJÁK VAGY TECHNIKÁVAL CÉLBA JUTATJÁK AZ ATOMOT – NEM SEMMI FENYEGETETSÉG! ENNEK NEM SZAABD MEGTÖRTÉNNIE!

  A TÖRTÉNELEM IGAZOLTA, HOGY EGYET KELL MEGÖLNI VAGY TITKOSAN VAGY LÁTVÁNYOSAN MINT PL. Kennedyt ! Titkosan, a pápákat vagy királyokat – akik ez tették okosabbak valóban – ? Nem csak tapasztaltabbak, mert a régi írások birtokában vannak amiben le van írva a! Tehát az infó azaz a tudás ilyen forma bitorlása többet ér minden aranynál- okán!

  Különben a műsort itt hallgathatjátok meg:
  http://www.kubinyitamas.hu/

  Kérésem Tamás és Ildikó felé a fenti kérdésemre válaszoljon, valóság, hogy leírtam a véleményemet róla, azt hagyja figyelmen kívül – de jusson eszébe Jézus profétánk tanítása
  Emlékezetből segítsd és gyámolítsd az arra rászorulókat – ha mindened el is veszik és a végén, arról kell választanod, hogy a ruhádat adod el vagy a kardodat, a kardodat tartsd meg, mert azzal meg tudod védeni magad és azokat, akiket gyámolításodba veszel azokat is! Akik később hálából hű segítőd lesznek”

  ÉRTHETŐ?

  VAN EGY KÖNYV – CÍME: AZ ESZMÉK FORRADALMA
  Olvassátok el! Mert ma 2017-ben is valóban az folyik, ahogy megjósolta az írója régen / Alfredo Oriani 1852-1909/

  Még tisztelettel : id. Kiss László
  Bázakerettye, 2017-01-05
  Ui: ha nem teszed meg, akkor ezt az írásom minden oldalra kiteszem, mint hamist próféta tv. Műsort reklámozva CENZÚRA NÉLKÜLI MŰSORODAT!

 3. Illuminátus 2017 szerint:

  Imádkozunk azokért a felebarátainkért akiket a minusz 20 megöl a most jövö hétvégén.

  • id Kiss László szerint:

   Illuminátus 2017 szerint:
   2017-01-05 – 07:38

   Imádkozunk azokért a felebarátainkért akiket a minusz 20 megöl a most jövö hétvégén.
   A JÓ KURVA ÉLETBE – NE IMÁDKOZZ, HA NEM HA ILYENRŐL TUDSZ MENJ ODA ÉRTE ÉS MENTSD MEG!
   ID. KISS LÁSZLÓ

   • vitorla123 szerint:

    A Red-Help-en azóta megszünt oldalunkon 5 éve harcot indítottunk az alapjövedelem bevezetése mellett.Máig vitatják!Egy komunisztikus átmeneti megoldás.Márta az Európai Unió lakosságának 2/3-a ért egyet a bevezetésével. Fedezete a gépesítés és az automatizálás.A harácsolók mindenhol tiltakoznak.A pártom a Munkáspárt sem támogatta annak idején.Bár a Kongresszuson írásban mint küldött beterjesztettem az elnöknek.Azzal indokolták,hogy megvalósíthatatlannak tartják. Ezzel szemben ma már több országban bevezették,vagy a bevezetését tervezik.Ugyanis az ipari termelésnek fogyasztókat biztosít és beláthatatlan gazdasági fejlődést eredményezhet.Szinte ingyen. Magyarországon a bevezetése a költségvetés 2%-át követelné meg.Azt javaslom,hogy a Bal-Rad és olvasói csak olyan pártot támogassanak akik beveszik a programjukba az alapjövedelem bevezetését.A költségvetés terhére,megszorítások nélkül. Végül is biztosítani kell a lakosság ujra termelést ,a munkaerő ujra termelését a magyar lakosságból,máskülönben megszűnik az ország.

    • bizony szerint:

     Így van!
     A legfőbb akadály az a mocskos irigy természete az emberek egy részének. Nagyobb kórság az bármilyen szomatikus betegségnél.

 4. Smith szerint:

  A liberális újságírók/bloggerek megértették, hogy ha billentyűzetet ragadnak azzal sokkal többet tudnak ártani a kormánynak, mintha erőszakosan tüntetnének ellene. Ez a rezsim úgy megosztotta ezt az országot, hogy aki nem hívő azokat kizárta a NER-ből, és még szembe is fordították a hívekkel: aki nem velünk van, az ellenség. Jó (neo)bolsevik módszer ez. Magukat nemzetinek, konzervatívnak, kereszténynek mondják, de valójában ennek az ellenkezője igaz. Nemzetinek lehet nevezni, aki megosztja az országot? Konzervatívnak, aki a bankárokat és a multinacionális nagytőkéseket képviseli? Kereszténynek, aki a szegényeken gúnyolódik? A válasz: nem.

  • id Kiss László szerint:

   Smith szerint:
   2017-01-05 – 08:30 VALÓSÁGOT ÍRSZ!

   KÁDÁR NÉPE ÉBREDJETEK –

   ÉN IS AZ VOLTAM – DE EGY TRAUMA FELÉBRESZTETT ÉS KRISTÁLYTISZTÁN LÁTOM A KISZ TITKÁROK MILLIÁRDOSSÁ VÁLT BANDÁJÁNAK KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐI TEVÉKENYSÉGÉT !

   BIZONY AGY MOSOTTKÉNT HIRDETTEM, HA MAJD A BŐSÉGKOSARÁBÓL MINDENKI EGYARÁNT VEHET – ÁLMOMBAN SEM GONDOLTAM, VOLNA – HOGY NEKÜNK CSAK A GALLYA JUT AHOGY ADY ÍRTA – VÁGD A TŐKÉT NE SIRÁNKOZZ….STB.
   Petőfi Sándor –

   Szöveggyűjtemény
   A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI
   Ne fogjon senki könnyelműen
   A húrok pengetésihez!
   Nagy munkát vállal az magára,
   Ki most kezébe lantot vesz.
   Ha nem tudsz mást, mint eldalolni
   Saját fájdalmad s örömed:
   Nincs rád szüksége a világnak,
   S azért a szent fát félretedd.

   Pusztában bujdosunk, mint hajdan
   Népével Mózes bujdosott,
   S követte, melyet isten külde
   Vezérül, a lángoszlopot.
   Ujabb időkben isten ilyen
   Lángoszlopoknak rendelé
   A költőket, hogy ők vezessék
   A népet Kánaán felé.

   Előre hát mind, aki költő,
   A néppel tűzön-vízen át!
   Átok reá, ki elhajítja
   Kezéből a nép zászlaját,
   Átok reá, ki gyávaságból
   Vagy lomhaságból elmarad,
   Hogy, míg a nép küzd, fárad, izzad,
   Pihenjen ő árnyék alatt!

   Vannak hamis próféták, akik
   Azt hirdetik nagy gonoszan,
   Hogy már megállhatunk, mert itten
   Az ígéretnek földe van.
   Hazugság, szemtelen hazugság,
   Mit milliók cáfolnak meg,
   Kik nap hevében, éhen-szomjan,
   Kétségbeesve tengenek.

   Ha majd a bőség kosarából
   Mindenki egyaránt vehet,
   Ha majd a jognak asztalánál
   Mind egyaránt foglal helyet,
   Ha majd a szellem napvilága
   Ragyog minden ház ablakán:
   Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
   Mert itt van már a Kánaán!

   És addig? addig nincs megnyugvás,
   Addig folyvást küszködni kell. –
   Talán az élet, munkáinkért,
   Nem fog fizetni semmivel,
   De a halál majd szemeinket
   Szelíd, lágy csókkal zárja be,
   S virágkötéllel, selyempárnán
   Bocsát le a föld mélyibe.

   (Pest, 1847. január.)

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

 5. öregkun szerint:

  A szocialista rendszer elbukott. Belülről buktatták el. A több évszázados tudással bíró A harácsoló kufár rendszer győzött, ezt tudomásul kell venni.A tömegeknek csak az jut, amit juttatnak.Megdöbbenve láttuk , hogy munkanélküli segélyből Magyarországra járt a német horgászni, üdülni, stb. Rendszerváltás fegyverrel, NA NE . Szavazás, ésszel, olyan képviselők kellenek akik tényleg a választókat képviselik.Semmi probléma nem lenne, ha magyar munkahelyek és európai bérek lennének, igazi érdek képviselettel a háttérben. Az csak sima hazugság, hogy nem lehet többet fizetni, hasonló szintű munkáért mint nyugaton, /érdekes ez az árakra nem vonatkozik/.Kezd mozdulni a dolog lassacskán emelgetnek, sorban, majd csak belátják erre nagy szükség van !

  • Emeric szerint:

   Jaja, ugyanis a harácsolók/tőkések/munkatolvajok nem akarják, hogy itt is az legyen, mint a görögöknél.

   De ami fontos! Addíg mindig csak koncot kapsz, koncot kapunk, amíg ők mondják meg mit adnak, és mit nem, ugyanis bármikor visszavonhatják. A munkásé csak az, amit kiharcol magának.

  • akárki szerint:

   soha nem látják be. csak annyit és csak akkor mikor a körülmények erre kényszerítik őket,” a parazitákat”.

 6. id Kiss László szerint:

  öregkun szerint:
  2017-01-05 – 10:04

  A szocialista rendszer elbukott….”

  DE ADDIG AMÍG, ŐK BITOROLJÁK A KÖZHATALMAT ÉS A VELEJÁRÓ ÖSSZES IRÁNYÍTÓ INTÉZMÉNY VEZETÉSÉT- ADDIG AZT KELL MONDANUNK – IGAZ HOGY A RENDSZER MÁR NEM TUD A RÉGI MÓDON URALKODNI FENN MARADNI – NEM TUDJA FEN TARTANI – DE A TÖMEG SEM AKAR ÚGY ÉLNI –
  AZONBAN MÍG ŐK ÜLNEK A BÁRSONYSZÉKEKBEN ÉS LÉLEGEZTETŐ GÉPEN TARTJÁK MEGBUKOTT SZOCIALISTA RENDSZERÜKET – NEM MONDHATJUK KI EGYÉRTELMŰEN HOGY MEGBUKOTT – MERT ÉLTETIK!

  AKKOR MONDHATJUK, HOGY A RENDSZERÜK MEGBUKOTT – HA A POKOLFENEKÉRE KÜLDJÜK ŐKET AZ IRÁNYÍTÓIKKAL EGYÜTT!
  ID. KISS LÁSZLÓ

 7. Fagebu szerint:

  Értem én azt, hogy a rendszert kéne megváltoztatni.
  Én konkrétan meg kérdezem. Kire szavazzak, hogy megváltozzon?
  A míg a megváltoztatandóról beszélünk addig annak adjuk az energiát.
  Miért nem annak adjuk az energiát amit tenni kell?

  • vitorla123 szerint:

   Egyszerű:Thürmer!Magyart Munkáspárt! Hogy értsd ez nem a Munkáspárt érdeke.Igen jól el van a támogatásotok nélkül.Saját ,korszerű székház uj technológia.Nem is akar választási párt lenni.A törvény szerint azonban indulni kell,mert másként megszüntetnék.Gondoljátok meg ebből a csődtömegből kell jóléti államot csinálni.Ez rengeteg munka,és rengeteg hiba lehetőségét takarja..Ezért a vezetés úgy gondolja,a dolog halasztható ameddig csak lehet.Más kérdés az ország lakosságának az érdeke,hogy a Munkáspárt nyerje a választásokat.Csak Thürmer megválasztásával lehet arra kényszeríteni Thürmert,hogy dolgozzon a magyarság jólétének megteremtéséért.Erről szól az ideológiája.Az összes többi,jelenleg ott tart,hogy a kiegyezés programját akarja betyárokkal,ökörszekérrel,zsidó bankárokkal együtt visszahozni.Egy agyrém az egész!

   • Havasi Gáspár szerint:

    Ugye mégis a zsidó hatalom a probléma. Ha tetszik, ha nem mindig London Cityhez jutunk. A Munkáspárt biztosan tiszta? – mert kétségeim vannak.
    A kényszer nem jó dolog. A politika is tehetség.
    A munkáspárt a nullához tendál, ha ezt sikerül 5% fölé felhozni, már az maga a csoda lesz, de kívánom, hogy sikerüljön.

    • vitorla123 szerint:

     Máshol leírtam Sztálint ezért gyilkolták meg.Operativ kombinációval!Izraeli parancsra.

     • Emeric szerint:

      Minden izraeli zsidó de nem minden zsidó izraeli…

      Halmazelmélet: tartalmazás, nem ekvivalencia.

      Mert a szociáldarwinista és ateista bankár sem jobb a deákné vásznánál ám!

   • Fagebu szerint:

    Milyen párt az amelyiknek nem érdeke az ami a népnek?

   • Fagebu szerint:

    Miért kell kényszeríteni? Jól el van a maga kis irodaházában. ha nem akar akkor nagyon kevesen fogják őt akarni.
    Nincs valaki aki akar is meg tud is tenni valamit. Neki is jobb lenne meg nekünk is.

    • Emeric szerint:

     Kényszeríteni, motiválni, megadni neki a lehetőséget (hatalmat) és erre folyamatosan felhívni a figyelmét…

     Szerintem csinálná, ha lenne hozzá hatalma.

     • Fagebu szerint:

      Rossz a sorrend!
      Előbb akarni kell valamit aztán van rá esély, hogy megtörténjen. Fordítva nem megy. Aki nem vesz legalább egy lottót annak nem lesz ötöse.

 8. Tovaris szerint:

  Miért nem tett a Thürmer-féle párt eddig SEMMIT a kapitalizmus ellen?

  • vitorla123 szerint:

   Leírtam!A pártnak nem érdeke!Csak a magyar népnek az érdeke,hogy “Ne legyen rosszabb!Hogy azt mentsük meg ami megmaradt”( Gőgös képviselő Magánszféra) Nagy igazság! Ami megmaradt az nem kompatibilis a Kiegyezés kori rendszerrel. (Adler János) Ehhez a pusztításhoz képest a második világégés semmiség.Ki fog tántorogni Amerikába másfél millió emberünk.Tegnap kaptam nyomtatványt kitöltve? zöldkártyára!Útba vagyok!

   • Fagebu szerint:

    Mi a párt érdeke?

    • vitorla123 szerint:

     A párt alapvető érdeke a túlélés! Fennmaradni!E+nnek érdekében alkalmazkodni!Kihagyni a “kommunista” szót a nevéből stb. Reális is. Megfelelő bevétellel rendelkezni,hogy a funkcióit el tudja látni.Nyilván ez korlát.Senki nem akarja a parlamentbe juttatni.Már akinek erre lenne pénze.A nép a nemzet érdeke lenne,hogy kormányzati tényező legyen.Azonnal tudna az embereken segíteni.Nem úgy mint a FIDESZ,vagy a JOBBIK.Ők a zsidó-keresztény megoldásban (a harácsolók segítségében) gondolkodnak.Valaki vagy harácsoló,vagy magyar kommunista szimpatizáns.A különbség ég és föld!

     • petymeg szerint:

      Már neharagudj T.Vitorla de ezt mifelénk röviden megalkuvásnak nevezik!

  • Emeric szerint:

   A kapitalizmust az embereknek kell leváltaniuk. A párt folyton ezt mondja nekik, agitálja őket, jól is, aztán néhol bénázva, de csinálja amit tud.

   • Fagebu szerint:

    Nem tudom milyen fórumokon mondja, de hozzám most jutott el először általatok. Tény, egy egy szavazat kell ahhoz, hogy sok legyen. De ahhoz, hogy sok legyen szervezni kell.
    Te hajlandó vagy szervezni. Kezdjünk hozzá!

    Admin:

    Csak egy példa a szervezés nehézségeire. (Ami nem anyagi kérdés!)

    A Népköztársaságért Mozgalom (?) létrehozásán agyaló néhány ember megállapította: Az ország olyan súlyos állapotban van anyagi-morális-erkölcsi tekintetben egyaránt, hogy KÜLSŐ SEGÍTSÉG NÉLKÜL LEHETETLEN HELYREHOZNI!

    Tetézi a bajt, hogy ha bárki ilyesmire vállalkozna, ŐSZINTÉN EL KELLENE MONDANI A VÁLASZTÓKNAK (amit amúgy tudnak!) hogy milyen nagy a probléma, ÉS MEKKORA KORLÁTOZÁSOKKAL, SZENVEDÉSSEL JÁRNA AZ ORSZÁG ÚJBÓLI FELÉPÍTÉSE!

    Ha valaki/valami pedig ezzel állna elő, biztos hogy néhány “elvetemült-kivénhedt fényesszelesen” kívül SENKI NEM SZAVAZNA RÁ! Mert a választók csak a szépet akarják hallani, ami a választások másnapján rájuk tör!

    Szépet igérő meg van bőven! CSAK OLYAN VAN!

    • Fagebu szerint:

     Értem én, hogy nehéz, de akkor is csak a cselekvés vezet eredményre. Ha az kell hozzá akkor nehéz feladatot kell megoldani. Később még nehezebb lesz, még több fájdalommal fog járni. De a megoldás onnantól kezdődik amikortól megtesszük az első lépést.

     • Emeric szerint:

      Nos, annyiban egyetértek hogy ránk férne pár munkáspártos hír a balradon. 🙂

      Admin:

      Tavaly márciusban kikérték maguknak! Azóta nincsenek róluk hírek.

     • vitorla123 szerint:

      Kovács P belinkelhetné,ha akarná!Oka van annak,hogy nem.Fő az óvatosság!!A Györkössel közös rendezvény is nagy gond napjainkban.

     • Emeric szerint:

      Nemá… akkor azt mesélték nekem zuglóban?

     • Emeric szerint:

      vagy ez volt amikor “merkel behívja a nyugdíjasokat”?

    • Fergeteg szerint:

     Ismétlem magam…
     …ebből szerintem csak egy út vezethet ki: ha a népesség leendő (nem a mostani) vezetői pontosan felmérik, mire képesek a rendelkezésükre álló emberekkel. Nem hallgatnak hazugokra és hülyékre, leszállítják a kívülről tüzelt elvárásokat a valódi lehetőségek szintjére, felszámolják azokat a kapcsolatokat, amelyek mindezt gátolják, kiépítik a hasznosakat, és csak az élethez legszükségesebb dolgokat tolják előtérbe, a többitől megszabadulnak (megfelelő ütemben vonnak be új célokat később). Magukkal sem kivételeznek jobban, mint az egy vezetőnél ésszerűen szükséges. Aztán választási lehetőséget kínálnak: menni vagy maradni. Aki marad, részt vesz a regenerációban (nem lesz más választása), de tudnia kell, hogy a közös álmok csak évtizedek múlva valósulhatnak meg. Aki nem akar részt venni, választhatja a kíméletlen versenyt más helyen, de ezzel valószínűleg végleges döntést hoz. Aki nem tud részt venni semmilyen formában, de maradni akar, arról pedig emberhez méltó módon gondoskodnak úgy, hogy közben stratégiai célként lesz kitűzve a társadalmi problémák újratermelésének folyamatos csökkentése társadalompolitikai eszközökkel.
     Ezek a dolgok nem szavazással fognak eldőlni, és a gyakorlatban 1-2 generációnyi fejlődést jelenthetnek, aztán ha nem találnak valamit, ami fontossá teszi a magyart a világban (és inkább hozza, mint viszi a lehetőségeket), kezdődhet minden elölről, mert az utódok már nem biztos, hogy tartani fogják magukat az elvekhez, inkább újra kifelé és a saját zsebük felé kacsintgatnak. És az is benne van, hogy ilyen lehetőség nem lesz már többé. Akkor már csak abban lehet bízni, hogy legalább megmarad néhány erős magyar törzs az újak tengerében, akik valamikor foglalnak majd egy hazát…

    • id Kiss László szerint:

     https://www.facebook.com/groups/1432408053646858/permalink/1856538127900513/

     László Kiss Ferenc Varró ha ez igaz? Én tudom, hogy valóság , akkor a színdarab folytatódik tovább? Igen Gézczi Zsolt előrevetíti elárulva a forgatókönyvet, amikor azt mondja, hogy Orbánnak legyen megfelelő kihívója a 2018 választásokra – na ne ha illegitim akkor illegitim az egész bagázs és illegitimekkel nem közösködünk – ez az én álláspontom!
     Tetszik · Válasz · 10 perce

     ide írtam:

     https://www.facebook.com/groups/1432408053646858/permalink/1856538127900513/

 9. szigony szerint:

  Ha az ‘ egyes ‘ ember ma Magyarországon meghallgatja ( olvassa ) a ‘ másik egyes ember’ véleményét, akkor világosan láthatja, hogy – mert végülis – a korábbi rendszerben szocializálódottak rendesen szabadelvűekké lettek !

  Ezért, aztán mindenkinek megvan a maga véleménye – és ez rendesen különbözik a másoktól IS !

  Ez a helyzet – sajnos – oda vezetett, hogy azok, akik felismerték e körülményben rejlő lehetőséget – miszerint bármit meg lehet tenni, mert észrevétlen marad a sok egymásnak ellentmondó vélemény közt (!) – a maguk hasznára használják az állampolgárok teljesítménye (?) által összeszedett ( adó, EU támogatás ) jövedelmeket, és minden szégyenérzet, és megtorlás nélkül !

  Tehát az ‘ egyes ‘ embereknek ezeknek a – ravasz – embereknek a további lehetőségét kellene gátolnia, a saját érdekének előnyére, nem kellene a hatalom közelébe engedni, más kevésbé anyagias, és ( talán ) okosabb embereket kellene oda juttatnia !

  Ehhez az a felismerés – persze – elengedhetetlen, hogy végre felismerje a többség érdekét, minden félrevezető szólam támogatása, elvetése mellett, és támogassa azt, ha momentán más gondolatai IS vannak az ‘ egyes embernek ‘!

  Egy rendszer csak akkor lehet jó, ha az kb. 80 % előnyét jelenti legalább az országban…. volt már a közelmúltban ezt megközelítő környezet hazánkban IS ! Nem kellene ettől annyira félnünk bevezetni, vagy legalább közelíteni felé …. IS !

  • vitorla123 szerint:

   Nagyon jól látod!Egy párt sem,a FIDESZ sem képes valódi közösség teremtésre.Pusztán érdekek,egyéni érdekek halmazai.Pedig a magyarság kommunista alapon vagy össze fog,vagy elpusztúl. Sajnos nincs más út.Ráadásul ezt is el kell konspirálni,hogy fel ne fogja a német zsidó mit akarunk!Az egész Sztálintalanítás,bűnbakká avatás ezt a célt szolgálta. Beriját Zsukov emberei ezért verték szó szerint agyon.Az nem lehet,hogy a két zseni Hitler és Sztálin ebbe tévedtek volna.A világ közvéleményének egésze ezt igazolja.Izrael cselekedetiről nem is beszélve. Pedig a megoldás egyszerű. A harácsolás tilalma és büntethetősége.

   • Emeric szerint:

    A harácsolást (idegen munka leigázása, tőkejövedelem) lopássá kell nyilvánítani. A többit elintézi a tízparancsolat.

    • petymeg szerint:

     Beszélsz butaságokat aBtk.sem intéz el semmit hanem a végrehajtói!

     • Emeric szerint:

      Gondolkozz. A végrehajtókról nem megfeledkezve. Ez egy preventív intézkedés ami az újratermelődést gátolja. Megszakítod a ciklust, tied az emberanyag.

     • Fagebu szerint:

      De hol vannak azok a vezetők?

 10. Nagy szerint:

  Hitler is zsidó volt, Stalin is zsidó volt. És R.ooswelt, és Churchill, és Eisenhoover, VTrumann, stb. Kivéve DeGolt, akit ki is közösítettek.
  És ma ? : Obama, Putyin, Merkel, Sárközy, Orbán, Porosenko, stb.
  Trump édesapja Friedricht Drump (szül: 1869, Kallstadt) rokona Hitlernek, vagyis itt is megvan a zsidó vérvonal.
  Ők csakis a törzsi származásúban biznak.

  • Emeric szerint:

   És te mi vagy? Töltött káposzta? Mert innen úgy nézel ki.

   • vitorla123 szerint:

    Csakhogy nem minden harácsoló zsidó!Viszont a harácsolók között sok a zsidó.Minden esetre utána fogok olvasni mert a Sprektum? TV.-n láttam egy filmet,ahol arról értekeztek,hogy Sztálin megsemmisítő táborokat épített a zsidóknak.Mivel a Szovjetuni megsemmisítését tervezték.Ez teljesen más megvilágításba helyezi Sztálin halálának körülményeit.A szocializmus a Szovjetunióban volt az egyetlen,ami a harácsolás minden formáját kiküszöbölte.Másként nem tudott volna győzni a nagy háborúban.Szinte érthetetlen ma ,hogyan sikerült..A zsidó vérvonalról meg annyit,hogy lényegtelen. A lényeg a harácsolók harácsolásában van.Ha zsidó,ha keresztény ha budhista. Az eredménye ugyan az,a másik ember nyomorba döntése.És ez az ami elfogadhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.