Családbarát qrmányzás

Gyorsan betolták Bakondi György fiát is egy 1,4 milliós állásba

bgyu

Bakondi György miniszterelnöki tanácsadó fiát elég fura körülmények között nyomták be egy nagyobb állami vízműcég élére. Az Észak-magyarországi Regionális Vízművek Zrt. decemberi közgyűlésének jegyzőkönyve szerint az eddigi vezérigazgatót, Ritter Gézát indoklás nélkül, háromnapos határidővel kirúgták a társaság éléről, és a helyére azonnal betették a Linkedin szerint vezetői tapasztalat nélküli Bakondi Patrikot.

A volt UD Zrt.-s Bakondi György, a közbeszerzések szakértője leginkább arról híres, hogy havi egymillióért ő Orbán biztonsági kérdésekben illetékes főtanácsadója. Úgy tűnik, eddig döntően abban számított rá Orbán, hogy hülyeségeket beszéljen a tévében.
Bakondi Patrik most 1,4 millióért lehet a cég vezetője. Eddig saját leírása alapján a vállalatban döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott a szervezetben”, melyekre megoldási javaslatokat tett. Előtte egy kereskedelmi banknál volt hitelügyintéző.
Az Együtt közleményben szólalt fel a megoldás ellen, kifogásolva, hogy Orbánhoz hasonlóan más fideszes politikusok gyerekeinek „saját lábon állását” is megtámogatja az állam. Az ellenzéki párt azt kéri Seszták Miklós fejlesztési minisztertől, hogy vonja vissza a kinevezést.
(index)
Bal-Rad komm: Az Együtt talán jobban teszi ha nem szólítgat fel senkit…
Különben meg ezt hívják családbarát qrmányzásnak. Hordaközeli családok azok mindenhez értenek! A papa is volt már minden a Bakondi familiából mire a Nemmzetth Legfőbb Ijesztgetője lett. Nyögdíjaskodás mellett!
Most a fiúról derültek ki rejtett képességek, amiket államilag indokolt hasznosítani. És kifizetődő is hasznosítani!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Családbarát qrmányzás bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Fergeteg szerint:

  ” Dokument jeszty. ÉRV. Ritter Géza kirúgva, Bakondi György Patrik érkezik”
  https://www.eszakhirnok.com/lezli-blog/64692-dokument-jeszty-erv-riter-geza-kirugva-bakondi-gyoergy-patrik-koevetkezik.html

 2. Smith szerint:

  Tehetséges család. A papát megválasztották főgórénak a tűzoltóságnál, előtte tüzet oltottak, utána katasztrófát védenek. Most a fia is bizonyíthatja hozzá nemértését.

  • forradalom! szerint:

   A “kedves” papa III/III-as ügynök is volt,ezt sem szabad elfelejteni.Tényleg mindenhez ért a mocsadékja.

 3. Emeric szerint:

  Kár lenne azt a remek kőtörési és favágási készséget nem kibontakoztatni.

  Rajta vannak a beutaltak listáján!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.