ŐK befejezték!-most MI következünk!

Eljött a rendszerváltás vége!

Megjöttünk. Senki sem gondolta volna, hogy ez is eljön egyszer. SENKI! De itt vagyunk, eljött a rendszerváltás vége. Hogy honnan tudni? Például onnan, hogy 27 éve hallgatjuk a próféciát, miszerint két feltételnek kell teljesülnie ehhez:

1: Lengyel László leveszi a szürke kardigánt. – Mostanában mellényben csapatja, pipa.
2: Kövér Ökör leberetválja a bajuszát. – Megtörtént! Kövér Ökör megszabadult az ikonikus orr alatti-száj fölötti szőrcsomagtól.
Elképzelhető a pillanat, mikor a szőrzet nélkül Atyuska ölébe ült először…

kje

Meg például onnan is tudható a rendszerváltás végének bekövetkezte, hogy vadonatúj szelek fújnak mindenféle nyomozások terén. Eddig sem nyomozgattak igazán a Hosszú Bájtok Éjszakáján, nem törte magát senki azért, hogy a Nagy Hekkerháborúnak valódi következményei legyenek, de akkoriban még ugye nem felségárulás volt a vétség. Na, most viszont ilyen ügyben nyomoznak, a meghekkelt Döbrögi interjú körüli balhé nem zárult le annyival, hogy – bármiféle nyomozati eredmény nélkül – kirugdostak 5 embert a renitens lapcsaládtól.
Meg onnan is tudható a rendszerváltás végének bekövetkezte, hogy luxus-jobbbaloldal ide, urizálás és kivagyizás oda, most már nem egyszerűen luxus bármiről beszélünk, hanem pénzügyi fekete lyukról Kedves Vajdánk új trónjának és fingópárnájának kapcsán. Mintha nem egy gyógypedagógus és mezőgazdasági gépész lurkója, hanem Dareiosz egyenesági leszármazottja lenne. Aki nem baszakszik holmi aranyozott budikefével, mint az egykori szomszéd basi, hanem berendezteti a “dolgozószobáját” mint Brunei szultánja.
Lehet hogy elérkeztünk a rendszerváltás végéhez, de abban nem vagyunk biztosak, hogy RAJTUK KÍVÜL ezt és így akartuk volna.
Ha pedig nem ezt és nem így akartuk!-akkor ideje nekifogni visszacsinálni a dolgokat! Amíg annyira nem késő, hogy jobbnak látjuk inkább világgá menni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: BLOGOK | A közvetlen link.

ŐK befejezték!-most MI következünk! bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Fagebu szerint:

  Értem én, hogy itt az idő! Meg, hogy itt az ideje nekifogni! Én velem még nem beszélt senki arról, mit kéne tenni. Meg arról sem, hogy üljünk le és beszéljük meg. A míg csak leírogatjuk, hogy eljött az idő, meg ez lesz, meg az lesz, utána meg hanyatt dőlünk a székbe, mert mi megtettük ami tőlünk telik, addig nem lesz semmi. Ez csak önámítás!
  De jól levezettük a gőzt. Akit meg le kellene váltani csak röhög rajtunk. Igaz ő addig is cselekszik. Tesz a saját céljaiért.
  Szóval ha itt az idő akkor valamit tenni is kell nem csak kiereszteni a gőzt.

  • vitorla123 szerint:

   Nem egészen így van.Meg kell szervezni a következő szavazásra,hogy a FIDESZ hívők ne menyjenek el szavazni.Megértetni,hogy munkás,nemzet áruló értelmiségi pártról van szó.Ne piszkítsák velük be a szavazólapot.A baloldaliakat meg arról meggyőzni,hogy van értelme elmenni szavazni.Csak olyan pártot támogatni aki bevezeti az alapjövedelmet Magyarországon!Forradalmi helyzet uigyan is nincs és nem is várható Középeurópában

   • Fagebu szerint:

    Mikor kezdjük megszervezni?

   • Anonymous visszatér szerint:

    Kedves Vitorla! Van még mit tanulnod. Majd nézd meg milyen helyzet fog előállni itt Magyarországon és Európában év végére. Aztán majd év végén verifikálunk. Ha Isten is úgy akarja

   • akárki szerint:

    alap jövedelem = munkanélküli segély= dologtalan herék.

 2. Azorka1861 szerint:

  Zenei alàfestès a “szentkèp”-hez

 3. István Fekete szerint:

  Vitorla123: aztán ha alapjövedelem lenne, akkor ki lenne nálad a cseléd? HE?Persze a cigány ,zsidó megint jól járna, már mint a söpredék. Hajrá szavazunk.

 4. Nagy szerint:

  A távolmaradók világ.osan mutatják, a népnek elege van az ámításból, a baloldali ámításból is. Az itteni “k.ommunisták” sem tudnak semmi megoldást, csak vissza.
  Senki nem ad jövőképet, csak szajkózzák az :Orbánt le kell váltani. Ki a francot érdekel már ki l.opja el a közpénzt, mert mind ezt teszi, balról is, meg j.obbikos is.

 5. Nagy szerint:

  Alapjövedelem: Finn.országban januártól 2000, azaz kettőezer főnek fizetnek (560 €), kisérlet képpen. Ir.országban egy kisvárosban , talán 3 év múlva kipróbálják. És slussz.

 6. Havasi Gáspár szerint:

  Mitől értelmiségiek a politikusok és a tőkések? Attól hogy néhánynak tényleg van valódi diplomája? A többi meg lopta, meg ajándékba kapta?
  Párszor hangsúlyoztam, hogy az értelmiséginek lenni életmód és hivatás is, komoly szellemi tevékenységgel, valamilyen formában alkotó jelleggel.
  Most gyűjtitek az értelmiségi pártolókat? Thürmer ( és ezt nagyon okosan) az értelmiségit szellemi dolgozónak (munkásnak) nevezte, nemcsak azért mert Ő maga is a magyar felfogás szerint bőven az, hanem mert legalább nem hazudtolja meg azt az elvet, amit hirdet. Talán inkább szövetségessé kellene tenni a szellemi dolgozókat, de hát az a fránya kisebbségi érzés, nehéz azt leküzdeni. A szocializmusban a jövedelem a jól megérdemelt munkáért jár. Az országnak több mint a fele nem dolgozna. A másik fele lenne a többség cselédje. Nem alapjövedelem kell, hanem a technológiai fejlődés mentén csökkenteni a munkaidőt mindenki számára. Ezenkívül számos emberke igencsak nem tudna mit kezdeni a munkaidejével (egy jó része rosszra használná), és megindulna az elbutulás is.
  Tény, hogy vannak olyanok, akiket „a munka szabaddá tesz (Auswitz miatt- bár a legjobban szörnyülködők eleve gyűlölettel néznek a kétkezi munkára, no meg a felelősségteljesre)” mondásnak már a gondolata is szörnyülködésre késztet, és a gondolata is fasizmus, de vannak már így is elegen, talán nem kellene a számukat tovább növelni.
  Ne feledjük az emberré válás folyamatában a munkának döntős szerepe volt, és akkor ez fordítva is igaz kell, hogy legyen.
  Hogy is van az a mondás? – Aki nem dolgozik, ne is egyék.

  „Szent Pál írja a korintusiaknak, akik a közeli világvégét várták és nem akartak dolgozni, hogy aki nem akar dolgozni, az ne is egyék. Ezt aztán Sztálin, aki maga is teológiát tanult öt évig, kiforgatta, és azt mondta, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék.”
  Bár mindkettő a maga módján igaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.