Belehúz a döbrögista agymosoda!

Újabb szolgáltatónál maradtak HírTV és Eurosport nélkül a nézők

tavi

Forronganak a Bundesliga meccseire vágyó nézők, akik ezentúl nem láthatják az Eurosportot, mert a Discovery Communications csatornái – beleértve a Discovery Channel ismertterjesztő programot is – kikerültek a Tarr Kft. kínálatából. Ahogyan a PR Telecomhoz hasonlóan a Simicska-féle HírTV is, így Kálmán Olgát se fogják látni hamarosan a Tarr kábelszolgáltató ügyfelei.

Nem láthatják többé a nem sokára a HírTV-re átkerülő Kálmán Olgát a TARR Kft. nézői. Követője akadt ugyanis a szigethalmi székhelyű PR Telecom kábelszolgáltatónak, mely nemrégiben úgy döntött, száműzi csatornakínálatából a kormányfővel barátságát megszakító Simicska Lajos csatornáját, a HírTV-t, mely ugyanakkor az Andy Vajna kormánybiztos médiaérdekeltségei közé tartozó TV2 csoport több új csatornájának mégis helyet csinált, köztük gyér nézettségű adóknak is. Már akkor azt írtuk, hogy ez precedenst teremthet, hiszen a HírTV az elterjedt legendákkal szemben nem élvez védettséget, és sejthető volt, hogy más szolgáltató is hasonló lépésre készül. Ez következett be most, amikor a TARR Kft. úgy döntött, hogy kiveszi kínálatából a HírTV-t. Sőt, az Invitelhez hasonlóan ők sem állapodtak meg a Discovery Communications csatornáinak továbbításáról, így a nézőknek búcsút kell mondaniuk a Discovery Channel ismertterjesztő csatornától, sőt a Bundesliga exkluzív jogaival rendelkező, és az olimpiai közvetítési jogaival is rendelkező Eurosporttól is.
A nézők a változásokról többek között a szolgáltató Facebook oldaláról értesülhettek. Ott viszont záporoznak a dühös ügyfélkommentek. A szolgáltató ezzel magyarázza a lépést:
“Tisztelt Előfizetők!
Többen jelezték ezen a fórumon, hogy hiányolják a kínálatból a Discovery és Eurosport csatornákat.
A csatornakiosztás változtatás több szempont alapján véglegesedett. Egyik szempont, hogy a csatorna tulajdonosával meg tudtunk-e állapodni az elosztásra vagy sem, a másik, hogy a csatornák tartalmát tekintve milyen visszajelzéseket kaptunk az év közi felmérésünk során. Ezek együttes figyelembe vételével a fenti 2 csatornától meg kellett válnunk, de helyettük színesedett kínálatunk a BBC Earth, History, RTL Spike és még sok más csatornával.
A Discovery és Eurosport rajongóknak valószínűleg a TV2 csatornái kevésbé érdekesek, viszont Előfizetőink jelentős részének igen, hiszen év közben sokan kerestek meg bennünket, hogy ezeket mindenképp osszuk el kínálatunkban.
Bízunk benne, hogy miután megismerkednek az új csatornák kínálatával találnak olyan tartalmat, ami érdekes az Önök számára is. Tisztelettel, TARR Kft.”
Erre reagálva az egyik forrongó néző például viszont írta, hogy a Telekom legalább meghátrált a múltkor egy hasonló esetben (ők a FOX csatornákat akarták kidobni, de végül mégse tették), “itt meg szarnak az előfizetők pofájába. Pénz, pénz, pénz…”
Amúgy az előfizetők nem sokat tehetnek hasonló esetekben, ha hűségidős szerződést kötöttek az adott műsorterjesztő céggel. A kedvenc csatornák törlése ugyanis nem ad alapot ezen határozott idejű szerződés felmondására, mivel az általános szerződési feltételeket úgy alakítják ki a szolgáltatók, hogy a csatornaváltozások ne adjanak lehetőséget erre. Arra sincs lehetőség, hogy az előfizetők maguk állíthassák össze – mint egy étlap esetében – a kért csatornákat. Pedig igény, az lenne rá, nem kicsit.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Az egyik érintett-közpénzzel kitömött-kábelcég előfizetője egészen hihetetlen változásokról írt.
A hetvenes évek leggagyibb amerikai meg német sorozatfilmjeit nyomja a Vajna csapat a HírTV és a National Geographic helyén. Éjjel pornó, nappal “kalandfilmek” meg Rambo. No meg TV2!
A döbrögista horda teljesen bekebelez minden médiát és közvetítócéget, hogy kizárólag a saját vakításai jussanak el a nézőkhöz, olvasókhoz, hallgatókhoz.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Belehúz a döbrögista agymosoda! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  “Véglegesedett” alighanem ázsiai szálak vannak a dicsőséges magyar nevű cégnél…

 2. Emeric szerint:

  Legjobb ez a határozott idejű szerződés, amit nem lehet felmondani, de a szolgáltató változtathat kényére kedvére. Franc szerződjön tévésekkel! Lágerbe az összest!

 3. Szaszi szerint:

  Nem beszélve a mérhetetlen mennyiségű gyógyszer, telefon,és bankos reklámokról.
  Különben Vajna kezében került a nemzeti filmarchívum még decemberben,az se vicces.

 4. Fagebu szerint:

  Emlékeztek mikor volt a digitális át állás? Na nekünk azóta nincs TV-nk. És bármilyen meglepő nem hiányzik.

  • vitorla123 szerint:

   Minden TV néző nézze és olvassa a Bal-Rad-ot.És persze támogassa.Nem kötelező csak jót tesz neki.Admin nem hal éhen.Nem fagy meg.Mindenki mondja el a kapcsolatainak,hogy létezünk! Mi neki,nekik akarunk biztos megélhetést és általános közjót.Ez a kommunista diktatúra lényege.vagyis ez a népi demokrácia.

 5. Szaszi szerint:

  Ha már agymosoda..

  Fáraó halálhírét keltik,nem hivatalosan,meg nem is biztos,de azért hír.

  http://444.hu/2017/01/07/meghalt-ghaith-pharaon

 6. vitorla123 szerint:

  Semmi sem tiltsa,hogy it most agymosodát nyissunk!A FIDESZ fosszínű párt ellen. Már Orbán az utólsó szalma szálról értekezik!olvassa.Le kell neki írni. Mert “meg vagyon írva!” Minden utósó szalma száll abból a jászolból való!” Ahan!Soha nem volt az a jászol!Csak leírták!Mocskos antikommunista kampány!Mi közbe hidegek a lakások,éhesek a magyarok!Viktor!Elment az eszed?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.