Üzemlátogatás

Remízbe vitte az utasokat a 4-es metró

A Metróért Egyesült értesülése szerint a 4-es metró egyik szerelvénye a járműtelepre ment ki péntek reggel az utasokkal együtt. A BKV-tól egyelőre nem erősítették ezt meg.

Az automata 4-es metró egy szerelvénye a kelenföldi végállomásról utasokkal együtt kiment a járműtelepre. A vonatot azonnal visszairányították a végállomásra, ahol az utasok kiszállhattak – olvasható a Metróért Egyesület Facebook-oldalán, ahol azt írják: több forrás is megerősítette a történteket, és tudomásuk szerint a BKV megkezdte az üzemzavar kivizsgálását.
Közlekedő Tömeg
13 órája
Ma, a reggeli csúcsidő közepén problémák jelentkeztek az M4-es metró folyamatos vonatbefolyásoló rendszerében – tudtuk meg a Metróért Egyesülettől. Az utasok beszámolói szerint megállt egy szerelvény a Rákóczi tér és a II. János Pál pápa tér között, majd a teljes vonalon negyed óráig állt a forgalom. A meghibásodás következményeként a szerelvények két órán keresztül nem álltak meg a II. János Pál pápa tér állomáson.
Öröm az ürömben, hogy az üzemzavarnak hála néhány utas előre nem tervezett kocsiszíni látogatáson vehetett részt, ugyanis az automatika az egyik utasokkal teli szerelvényt – helytelenül – a járműtelepre küldte. (lásd: 2. kép) Onnan aztán kézi vezérléssel juttatták vissza a vonatot a végállomásra.
Közlekedő Tömeg fényképe.
Közlekedő Tömeg fényképe.
104
20
75
A Közlekedő Tömeg blog Facebook-oldalán a Metróért Egyesületre hivatkozva azt írják: a péntek reggeli csúcsban baj volt az M4-es metró vonatbefolyásoló rendszerével. Az utasok beszámolói szerint megállt egy szerelvény a Rákóczi tér és a II. János Pál pápa tér között, majd a teljes vonalon negyedóráig állt a forgalom. A meghibásodás miatt két órán keresztül nem álltak meg a II. János Pál pápa tér állomáson a 4-es metró vonatai.
„Az üzemzavarnak hála néhány utas előre nem tervezett kocsiszíni látogatáson vehetett részt”, az automatika az egyik utasokkal teli szerelvényt a járműtelepre küldte ugyanis. Onnan aztán kézi vezérléssel juttatták vissza a vonatot a végállomásra – tették hozzá.
A hvg.hu kereste az ügyben a BKV sajtóosztályát, ahol azt kérték: kérdéseinket küldjük el írásban, majd válaszolnak rájuk.
(HVG)
Bal-Rad komm: Egyre több jel utal arra, hogy a budapesti metro egy időzített bomba! Ami már javában ketyeg! Még nem tudni mikor robban?-de robbanni fog!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Üzemlátogatás bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  Szuper az automatizálás, de ilyen helyen alkalmazni óriási felelőtlenség.

  • Öcsi szerint:

   Japánban, Franciában 450 – 500 km es sebességgel hasitanak a vonatok teljes automata és biztonsági rendszerrel 1970 es évek óta.
   Valamiért, valahogyan a fejlődés nagy ívben kikerüli a Kárpátmedencét.
   Ami új ,az is hibás és már elavult .

   A BKV- ból egy igazi kifizető pénzt lenyúló vállalatot sikerült létrehozni , tele oda nem illő dilettáns vezetőkkel.

 2. Pex szerint:

  Az az érzésem, hogy ezt szándékosan csinálják így, ha valami ‘kiütne’ kis hazánkban, ezzel olyan pánikot keltenének, mentés, meg ilyenek, hogy ezzel lenne tele a sajtó, nem pedig a valódi problémákkal. Így próbálnák kiütni a forradalmi kedvet és lelkesedést. Ezek most csak szárnypróbálgatások.

 3. Azorka1861 szerint:

  Amiota nincs vezetö, inkàbb villamossal vagy busszal utazom.

  • vitorla123 szerint:

   A fiataloknak mindig igazuk van!Jók az ösztöneik!Egyszerűbb elmenni Londonba cselédnek,mint itt változást csinálni.Mi öregek meg kihalunk!Ebbe reménykednek,hopgy mi öreg kommunisták kihalunk.Csakhogy nem marad itt senki.A harácsolók muszlim cselédeket fognak betelepíteni.Nwem tudnak mást tenni.Az internacionalista Kádár volt a leg nemzetibb az utóbbi száz évben.Nyelvi okok miatt.Védte az államhatárt mindenhol.A KGST integrációja az Európai Unóval szemben védte és szolgálta a magyar érdekeket.A mostani kifejezetten magyar ellenes.Tegnap ,Orbán a “geci” erről beszélt. Röviden mutatta a Hír TV.”Minden utólsó szalmaszál ugyan abból a jászolból való!” Csakhogy legenda a jászol és legenda AZ UTÓLSÓ SZALMASZÁL AMI ONNAN SZÁRMAZIK.Észbontó az regész!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.