Donbassz ezredik napja és harmadik Karácsonya!

Ma van az 1000. napja annak, hogy Turcsinov kijevi főhiéna 405/2014 számú rendelete alapján Donbasszt letámadta a banderista ordashad.

Ma van az ezredik napja annak, hogy Maradék-Ukrajna “Antiterrorista Operáció” (ATO) elnevezéssel, a világ legelvetemültebb latorhatalmának-az USA-uszítására nekifogott Donbassz civiljei lemészárlásához!
Ezer nap ágyútűzben! Ezer nap gránát és bombazáporban! Csak azért, mert Donbassz nem volt hajlandó “koszovosodni”!
Az ezredik napon is hullottak a latorgránátok Donbasszra! Karácsonykor! Semmi különleges. Az ezredik nap is pontosan olyan, mint a többi 999 nap volt. Eduard Baszurin “matekóráján” semmi újdonság nem hanzott el. Donbasszi településnevek, a front tejes hosszáról. A lista-mondhatnánk akár-teljes.
Merő véletlen, hogy az ezredik nap a pravoszláv Karácsony idejére esett meg. Így hozta a turcsinovi akarat! Így hozta a latorszándék!
Emlékeztetnénk: a Szovjetunió Nagy Honvédő Háborúja nagyjából 1160 napig tartott! Donbassz Nagy Honvédő Háborúja az ezrediknél tart.
Donbassz csemetéi pedig csak azt tudják még, hogy a karácsonyi ajándék az szokás! Nehezen értik, talán meg sem értik, hogy miért is olyan mostanság az ajándékozási szokás?-amilyen.
Számukra a DNR Honvédelmi Minisztériuma készített egy “ismeretterjesztő” kisfilmet.
A szürke ordas elrabolja az ajándékot. De a “nyulacskák” felfedezték az ordas szándékát és lopakodását. A Télapó pedig visszaszerzi!-és eljuttatja a jogosultaknak!
Hát így-nagyjából valahogy így-pergett le az ezredik háborús napja Donbassznak. És a harmadik Karácsonya!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz ezredik napja és harmadik Karácsonya! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Azorka1861 szerint:

    DNR-nek ès LNR-nek karàcsonyra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.