Goromba dolog!

Négyen meghaltak Jeruzsálem Armon Hanacív nevű lakónegyedében, amikor egy teherautó vasárnap egy autóbuszról leszálló katonák közé hajtott. A palesztin merénylőt a helyszínen lelőtték.

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Goromba dolog! bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. NSP szerint:

  Ettől még mindig nem arányos a halottak száma.

 2. Big szerint:

  4 zsidó többet ér a médiának,mint 100 000 halott arab!EZT A HÍRT A BAL-RAD-nak is közölni kell?

 3. majoros szerint:

  van aki kamionnal terrorizál van aki atomtöltettel……

 4. Szaszi szerint:

  Kellett már valami gyógyszer a telepbővítés elleni ENSZ határozatra.
  Jöhet a megtorlás.

  • vitorla123 szerint:

   Szerintem valaki rájött,hogy a Kamion a legjobb fegyver.Kilőni se lehet,ha az ablakot páncélozzák!Félelmetes lesz!

   • Veröce szerint:

    .az elkövető (terrorista) családját 2 generációig visszamenőleg,ki kel végezni!!..régebben igy csinálták a régi Kinában-Koreában!…nem is volt tolongás-hogy ki legyen terrorista/áruló!!

    • Anonymous visszatér szerint:

     A fajtádat kellene kivégezni te náci köcsög.

     • Veröce szerint:

      ..majd akkor is ezt mondod?-ha a TE családodat lehengerli 1 kamion?? Allah akbározva???…..bunko…

     • anticionista szerint:

      veröcének cimezve: szerintem rossz helyen jársz. Ez itt nem izrael hanem Magyarorszag. Ha valami nem tetszik akkor húzz vissza izraelbe. De gyorsan.

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  Megköszönték a dzsihádisták a dédelgetést, meg a TÁMOGATÁST, t.vitorla ! Szerintem a DAES-nek a lelkén-ha ugyan van lelkük-szárad ez a terror akció is. Pontosan a Berlini akciót másolták le szerintem. Már csak idúkérdése,hogy “elimerjék” Azt megnagyon jól tudjuk,mindanyian, hogy menyire szereti a DAES az izraelieket. Nem kel nagyon sok ész ahoz, hogy ha valaki gyilkolni akar, bármilyen eszközt felhasznál .

  • Anonymous visszatér szerint:

   Ez nem terrorakció volt hanem a megszálló terroristák elleni helyes válaszlépés.

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  http://www.vesti.ru/doc.html?id=2840487 NEM TARTOZIK A TÉMÁHOZ ! Holland ujságíróktól el szedték, elkobozták az MH-17-es vizsgálatról szóló anyagokat, dokumentumokat !

 7. Veröce szerint:

  az elkövető családját be kel gyüjteni,és ki kel végezni mindenkit!!!…bármijen merénylet elkövetésénél igy kellene cselekedni!!!…2 generácioig visszamenöleg!!!

  • vitorla123 szerint:

   A terror a munkavállalók jólétének megteremtésével véget ér.A terror ellen mi kommunisták tudunk hatékonyan fellépni.Jólétet kell csinálni és megoldódik a dolog.Mindaddig a meddig a munkaadó zsidók sanyargatják a munkavállalókat addig lesz terror is. A terror a harácsló zsidók elleni harc eredménye.Ha vallásosak,ha nem!

   • Emeric szerint:

    Jaja. Olvassátok Thürmert a szabadságban/honlapon. Ő nálunk kissé jobban kifejti.

 8. János szerint:

  Az ilyen háborúk egyik következménye, hogy elvadulnak a viszonyok és elvadulnak az emberek. Még a győztest is olyan veszteségek érik, amik az egész akció értelmét kérdőjelezik meg! Talán megérte az angoloknak és a franciáknak a két világháború Németország ellen? Formailag győztek, de elvesztették világbirodalmaikat, most meg az országaikat is! A niggerek megszállták Franciaországot, elfoglalták Angliát. Csak rövid idő kérdése, hogy a formális hatalom is a niggerek kezébe kerüljön. Hiszen már övék a többség. Irigyelték Németországot, és ezt nem tudták elviselni. Még az sem számított hogy a saját országukat is elpusztították vele. Az angol trónörökös már nyíltan a hódító muzulmánoknak udvarol, hátha megtartják valami kalifának. Még a muszlim vallást is szemrebbenés nélkül fel fogja venni ezért. Az elvadult, felfegyverzett nép pedig kiszámíthatatlan. A gyilkoláshoz már nem is kell puska, mert nem elég hatékony. Egy 1500 lóerős kamion iszonyú pusztítást képes végezni, kétszer olyan erős, mint egy T-34 -es tank. És vezetni is egyszerűbb. Egyre többen kapnak vérszagot. Idővel az ilyen támadást fosztogató és rabló hordák fogják követni. Volt már ilyen meg lesz is! Ezért kell elpusztítani a terroristákat a fő fészkükben, Szíriában, hogy ez a pestis ne terjedjen. Ehelyett a “demokratikus” világ 5 éven keresztül bombázta a terroristák ellen egyedül harcban álló Szíriai Arab Hadsereget és pénzzel, fegyverrel katonatisztekkel támogatta, az egy Izraeli tábornok (Al Bagdadi) által vezetett ISIS vagy DAES nevű szadista, kannibál, lefejezős, élve elégetős terror államot! Na, ez a “demokrácia” igazi arca! Ezt vezették be a rendszerváltók Magyarországon is 1990-ben!

  • Emeric szerint:

   Mondasz itt hülyeségeket. Hacsak nincs molotovval felfegyverezve a tömeg, akkor a tank ágyúja repeszromboló lőszerrel, + géppuskák olyan darálást csinálnak a boldog népben hogy öröm nézni.

   Egy darab 85mm-es repeszgránát több embert tud kicsinálni mint a kamionos berlinben vagy akárhol.

  • Egy Őrnagy szerint:

   János!
   Kérek szépen egy 1500 lóerős kamiont….
   Mig a T-34 alig ötszáz, a közúti traktorok most érik csak utol a 420-450 Lóerővel….
   Ha már állítunk valamit, tegyük tényszerűen, korrekten.
   Itt belső viadalról van szó, Nizzával, vagy Berlinnel szemben, azok mind titkosszolgálati munkák voltak. Nem csak errefelé kellene olvasgatni….
   Az, hogy UsRáhelben nem Mossad fedett akciók ezek, az egyértelmű.
   Annak a “telepesnek” (aki egyébiránt az ŐSlakos Palesztínok egyike, ugye….) akit a Cahal kontingens mondvacsinált okból agyonlőtte a Hozzátartozóját, (jobbik esetben, mert szeretnek ilyenkor egész CSALÁDOKAT kiírtani a Fattyak, csak úgy, ha már ott-hon vannak…) mit tehet? Mert, ugye ez a propagandavideo nem mutatja az előzményeket…
   Mit tehet ez a szerencsétlen? T-34-esek nagyon nem vannak UsRáhelben, biza.
   3,5 tonnás jószágok, meg, ugye.
   Szóval, a videoból kiderül, hogy nem csak, hogy nem ostobák a palesztínok, hanem, kissé többek annál.
   Vagyis most, a Tetves Fattyaknak feldobták a labdát, de nagyon!
   Egy biztos, itt valóban kivégezték a sofőrt, Nizzával, és Berlinnel szemben.
   Anonymus jól látja ezt a helyzetet. Elismerésem!
   És: Majoros nem egészen érthető, mit szeretne közölni, mit olvas, mennyire van képben, de egy 500 kT-ás nukleáris töltet? Na, az valóban nem válogat….
   Kissé fenyegetőbben is hat most UsRahelnek….
   Ha ugyan erre az információra alapozta a kijelentését.
   És, egy pici ego: Sokáig csak olvastam az épületesnél épületesebb hozzászólásokat, a hireken kívűl, kibírtam, hogy nemigen szólok hozzá.
   De ilyen badarságokat helyre kell tenni, ha tetszik ez másoknak, ha nem.
   Áldás!
   Egy Őrnagy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.