RENDSZERJELLEM

Kim Dzsongunt likvidáló egységet hoz létre Washington és Szöul

kdz

Közös egységet hoz létre Dél-Korea és az Egyesült Államok, amelynek feladata az ultrakommunista Észak-Korea diktátorának likvidálása lesz. Az egy-két ezer fős egység azonban csak akkor lépne működésbe, ha Kim Dzsongun háborút indítana a minden bizonnyal atomfegyverrel is rendelkező Észak-Korea felől.

Igaz, az egység létrejöttének tervéről szóló hír talán fontosabb, mint maga az egység, amelynek idei megalakításáról a dél-koreai Yonhap hírügynökség csak névtelen forrásokra hivatkozva írt.
Legutóbb szeptemberben ismerte a CNN tudósítása szerint Dél-Korea, hogy tervezi egy egység létrehozását, amely kifejezetten a kommunista dinasztia harmadik tagjának, az Észak-Koreát megalapító Kim Ir Szen unokájának a megsemmisítését kapja feladatul. Ekkor azonban nem volt szó arról, hogy az egység szorosan együttműködne a katonailag egyébként szövetséges Egyesült Államok erőivel.
(index)
Bal-Rad komm: “…ha Kim Dzsongun háborút indítana…”

eszk

-De miért indítana?
A “…hír talán fontosabb, mint maga az egység…”
-Minden valószínűség szerint így van. Ugyanakkor ez a hír a világ elsőszámú latorállamának-az USA-és szövetségesi hálózatának a jellemét kiválóan példázza!
HA VALAMI NEKIK NEM TETSZIK, PREDESZTINÁLJÁK MAGUKNAK A JOGOT A LIKVIDÁLÁSRA!
A következményekbe nem igazán szoktak belegondolni! MERT EDDIG MÉG NEM VOLTAK KÖVETKEZMÉNYEK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

RENDSZERJELLEM bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. János szerint:

  Dél-Korea egy kirakat állam, csak azért vannak ott a soroskutyák autógyárai, hogy heccelhessék Észak-Koreát. Ha ezek egyesülnének, öt perc mulva ott lenne a soros-Egyetem, tarisznyájában egy féregfajzat dr.Antal Józseffel és az egész félsziget 4 év múlva már koldulna! De nem lesz, 1953-ban sem ment, ahhoz képest Oroszország és Kína ezerszer erősebb lett, az USA meg züllik tovább, a 80% munkanélküliségével. Amikor a putrilakók (a tetőlécekből összetákolt viskókban lakó USA) Észak-Koreára zúdulnak találkozni ognak a Kínai Néphadsereggel, Oroszország fegyveres erőivel! 1953-ban is elverték őket mint a lovat, masszív döntetlen lett a vége! Ma pont annyi esélyük van győzni a Dél-Koreaiaknak, mint az Iszlám államnak Szíriában!

  • vitorla123 szerint:

   Észak-Korea nemzeti állam.Sokkal inkább mint dél.A kommunista államok mind nemzetiek.Az internacionalizmus,csak és csak országokra vonakozik.Nyelvi okokból.Aki nem magyar nem lehet internacionalista.Csak világpolgár lerhet.Sztálin ezt ragyogóan ismerte fel.Hazaszeretet nélkül nincs kommunista államMindegyik elsősorban saját dolgozóiról,állampolgárairól gondoskodik.Szemben az Európai Unióval.

 2. Smith szerint:

  “Közös egységet hoz létre Dél-Korea és az Egyesült Államok, amelynek feladata az ultrakommunista Észak-Korea diktátorának likvidálása lesz.”
  Tehát ha jól értem, akkor az USA-t felháborítja, hogy Oroszország beleszólt az amerikai elnökválasztásba, vagy hogy Szíriában beavatkozott el-Asszad oldalán, de magát felhatalmazva érzi ahhoz, hogy számára nem szimpatikus kormányok vagy vezetők megbuktatásában segédkezzen és/vagy országokat bombázzon porig. Mint az egyszerű néger, aki úgy van vele, hogyha én lopok az jó dolog, de ha tőlem lopnak az bűncselekmény.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Menyire friss ez a hír ? Énszerintem, azért remélem Kim Dzsomgum az ilyesfajta dolgot nem veszi félválról. Ez a halálbrigád szerintem nem csak a “HA HÁBORUT INDITANA” időszakára fog igyekezni lépni, vagy próbál, gyilkosságot-kat elkövetni, hanem már talán akciókba is lendül, lendült, csak még mi nem tudjunk róla. Arról sem volt tudomásunk, vagy legalábis nekem- most már van-, hogy menyiszer próbálta a CIA megölni, megöletni Fidel Castro-t, a KOMMANDANTE-t. Nagyon sokszor,és minden eszközzel. Nem is olyan régen volt eről egy műsor a SPEKTRUM TV adásában. Lehetséges, hogy már a Dél Kóreai- Amerikai diverzáns banda utban van PHONG YANG felé. Ez csak egy FELTEVÉS tőlem, de nem szoktak sokat késni az ilyen célu kivitelezésekkel. Lehet,hogy amig a bal-rad ilyen célu “tervekről ír, írt, a kikébzést már végrehajtották,be is fejezhtték, sőt már a realizálási stádiumba van. Szerintem, és ez már közelebb van az igazsághoz, sem a KÍNAI NÉPKÖZTÁRSASÁG, SEM PEDIG az OROSZ FEDERÁCIÓ a KISUJJÁT SEM FOGJA MOCCANTANI Észak Kórea elvesztése miatt, pedig nagyon is tudják, hogy ez milyen helyzettel járna, hogy az AGRESSOR közvelenül a szomszédjuk lenne, különösen igaz lenne ez Kínára. Azt azomban mind a ketten megtehetik, hogy “fokozottan” támogatni fogják az É. Koreai vezetőt, bár ebben is kételkedek .

 4. varga istván szerint:

  azért nem hinném hogy észak-koreai nép tulságosan rajongana diktátorához-többség pokolra kivánja—dél-koreaiak pedig nagyon nyomják történelmi témáju mozi filmeket s sorozatokat hogy erösitsék korea identitás tudatukat–de nagyon sok embernek tetszik is koreai filmek…egyébként meg nevetséges észak-koreai hadsereget erösnek nevezzni—rakéta rendszerük egy hatalmas vicc kategoria hisz nincsenek mühöldjaik igy irányitani se tudják interkontinális rakétáikat..

  • petymeg szerint:

   Nem is kell kilővik jueszéj felé odaér,leesk oszt lóhelyen van az ott is!

  • Paul Aradi szerint:

   Varga, jártál már É-Koreában? Nem minden nép magyar, aki még a legsikeresebb, igazságosabb királyát is megmérgezi, pedig nyögte búshadát…
   Jó olvasni, amit nem jó olvasni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.