Donbassz

Odesszában tegnapra virradóan felrobbant egy családi ház. A romok között egy ismert és hírhedett oroszországi jobbszektoros martalóc maradványait lelték meg. JEFIM GELLER-micsoda ősrégi szláv név-életében “neves” bombaszakértője volt a Jaros-féle bűnbandának. Jelentések szerint most is valamit ügyeskedett. Csakhát a szakértelem most nem jött be. Bosszankodnak is a szomszédai.

jefgjefg1

Szcsatyjéba tegnap az ISIS martalócokszíriai kiképzésében már gyakorlatot szerzett külföldi kiképzők népes bandája érkezett. Egy egész vonatnyi arabul hahogó “tanácsadó”, akik a kijevi ordashad Donbassz határain fölsorakozott bandáinak helyi parancsnokait fogják gardírozni.
A külföldi bűnözők szcsasztyjei érkeztéről az LNR Népi Miliciájának parancsnoksága számolt be tegnap Luganszkban.
Kérdésként akár föl is merülhetne, hogy hogy az ordashad ukrán martalócai miként értenek szót a frissen érkezett tanácsadóikkal?
Ugyancsak ezen a tájékoztatón jelentették be, hogy komoly latorerő-koncentrációk indultak be a demarkációs vonalon túli ukrán területeken.
Rejtélyes eltűnési esetek aggasztják a kijevi udvart. Az utóbbi időkben legalább húsz “frontharcosuk” nem tért vissza a “küldetéséről”! Tegnap is az eltűntek listájára került három megbízható whytézzük. Marinykai fészkükből indultak még kora reggel, de ma délelőttig még nem tértek vissza. A szokásos protokoll szerint az eltűntek listájára rótták fel a neveiket.
A DNR frontszakazon éledezik a vidék. Leninszkojét nagyon megaknavetőzték martalócék, de műsorra tűzték Valcman latortüzérei a donyecki repülőteret, és a Gorlovka határában lévő Majorszk-felőli blokkposzt DNR-oldalát is.
Nemrégiben kaptuk a hírt, miszerint hamarosan komoly hoholprovokáció történhet Marinykánál.
Örömmel tudatjuk a Bal-Rad olvasóival, hogy ismét van luganszki “fülünk és szemünk”!
A Donbasszal “majdnem szomszédos” oroszországi Volgograd-régió lakói a kommunisták javaslatára “Sztálin-centrum” létrehozására tettek javaslatot az egykori Sztálingrád városában. Merthogy a liberálisok nagyon feszelegnek!

alap

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Tovaris szerint:

  Ogyessza – helyesen.
  Az arabok között nagyon sok volt katona, tiszt van, akik a Szovjetunióban szerezték katonai tudásukat – nem biztos, hogy mind “kommunista, bolsevik”, vagy orosz- és szovjetbarát. Annak idején sok volt szovjet állampolgár dolgozott különféle arab országban, üzbégek, kirgizek, türkmének, csecsenek – akik ott megtanultak annyira arabul, hogy most “jó szolgálatot” tesznek az IGIL-nek.

  Nagyon sajnálom, hogy ez a honlap ugyanazokat a stílusjegyeket tartalmazza, amit a hazai szélsőjobb némely orgánuma “szabadalmaztatott”.
  Ne ezzel vonzzuk ide a csak ezt a “frazeológiát” értő szélsőjobbosokat, hanem az igazsággal.

 2. Tovaris szerint:

  A “Sztálin-centrum” létrehozása tényleg nagyon jó dolog, amennyiben nem egy “kultikus hellyé” változik, hanem segít a helyére tenni mindent, ami a történelem folyamán Sztálin személyéhez kapcsolható.
  Mindent.
  Azonban ezt a témát nem kapcsoltam volna egy “kurucinfós” stílusjegyeket viselő riposztba.
  Nem illik oda.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.