Háborús latorcsörtetés Európában

A germániai Bremerhaven kikötőjébe ömlik az amerikai haditechnika. Útirány Lengyelország és a Baltikum országai. Az orosz határ.

900 vasúti vagont igényelt a NATO-latorszövetség. A “Bundesdeutsche Zeitung” arról ír, hogy ez bizony háborús készülődés Oroszország ellen.

A Germán Lotyó alattvalóinak-érthető módon-nem tetszik a csörtetés. Rosszat sejtenek!
Vélekedések szerint Obamaki még a kiköltözése előtt gondot akar okozni!
Az amerikai szenátus demokrata kisebbsége máris akadályozni kívánja a megválasztott új elnök munkáját. Holnap kezdődnek ugyanis a szenátus különböző bizottságaiban a Trump-adminisztráció leendő tagjainak a “minősítési” vizsgái.
A Clintonné Nyőstényördög lelkes barátnéja Elizabeth Warren demokrata szenátor már arról twitterezett tegnap, hogy alaposan górcső alá kell venni a jelölteket. “A kabinet leendő tagjainak érdekei csakis hazánk érdekeivel eshetnek egybe.
ew
Amíg erről MI nem győződtünk meg, addig nem erősíthetjük meg őket tisztségükben”-kirittyol a lotyó. Elfeledkezve arról a tényról, hogy az AMERIKAI VÁLASZTÓK DÖNTÉSE ALAPJÁN kerültek kiválasztásra az új adminisztráció tagjai.
Nagyon úgy fest tehát a dolog, hogy az elhasalt liberálisok mindent elkövetnek annak érdekében is, hogy a Trump-kormány IDEJÉBEN DOLGOZNI KEZDHESSEN!
Ami-ha csak egy kicsit is bejön nekik-az új elnök pontosan olyan “béna kacsa” lehet- (ki tudja meddig?)-mint a leköszönő Obamaki!
A hadseregük meg Európában garázdálkodik! Nagyköveteik hazarendelve!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Háborús latorcsörtetés Európában bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Tarna szerint:

  Aztán ki ellen akarnak védekezni ezekkel a fegyverekkel?
  Az oroszok eddig se bántottak senkit, sőt hagyták, hogy Kelet-Európa kedvére kapitalistáskodjon.
  Az USA háborús héjáinak tán a Kalinyingrád régióra fáj a foga?
  No arra aztán fájhat!
  A lengyeleknek nehogy romba dőljön a fél országuk” a nagy védekezés miatt”!
  Nincs elég bajuk magukkal, nem elég szmogos és fullasztó a levegőjük, még az idegen tankok füstjét is szagolni akarják?

 2. aaa szerint:

  Kevesek, mint árvaházban a szülői értekezlet. A tankjaikból kiváló kohászati alapanyag lesz. Eleve lenézik az oroszokat ( a technikájukat is ) felsőbb rendűeknek tartják magukat a technikájukkal együtt…. Erősen fognak csalódni….

 3. aaa szerint:

  Egyébként 1000 – szer ennyi is kevés lenne az orosz elleni háborúhoz.

 4. anticionista szerint:

  Ezek a férgek előbb vagy utóbb hozzánk is jönni fognak. Sajnos ezt mi sem fogjuk megúszni szárazon. Pláne nem egy ilyen hazaáruló narancsos vezetéssel. Az Orosz vezetésnek jó lesz nagyon résen lennie. Hiszen itt nem egy ország készül Oroszország ellen háborúra, hanem az egész cionista globalista világhatalom.

  • Tovaris szerint:

   Hagyjuk már ki ezt a “cionista globalista világhatalom” izéket. A nácik is pont ugyanezekkel hülyítették meg a tömegeket.
   Az amerikai kardcsörtetés kizárólag saját maguk megnyugtatására (hű de erősek vagyunk) ill. a “szövetségesek” meg-ejnyebejnyézésére szolgál. Meg arra, hogy ne Amerika határain, vagy területén legyen háború.
   Csak a barmok elfelejtik, ha megtámadják Oroszországot – azon túlmenően, hogy szembekerülnek egy jelentősen megerősödött és korszerűsödött Oroszországgal – végső stádiumban könnyen atomrakéták csapódhatnak be az USA területére.
   De nekem az erőfitogtatáson kívül az jut eszembe, hogy az 1989-ben Európában állomásozó, volt Varsói Szerződés által hadrendben tartott 5000 harckocsitól való akkori félelmükben megpróbálják ezt a trükköt az oroszok ellen bevetni. Az Abrams M1 harckocsik még mindig korszerűek, azonban, a Szíriai háborúban egy “ősrégi” RPG-7-el is több tucatot kilőttek belőlük. Azóta az orosz hadsereg nagyon sok, többféle típusú páncél-elhárító fegyvert fejlesztett ki – s nekik is több ezer korszerű harckocsijuk van.
   Szóval, lehet, hogy a vége egy hatalmas ócskavastelep lesz – csatlósszerte…

   • Nagy szerint:

    Láthatóan ide.ológiailag agymos.ott vagy. Nem tudsz mást, mint nácizni. Ahh.oz, h.ogy amerikában háb.orú legyen, ahh.oz .oda is kell menni, de az út maga az óceán, ahol Ők az urak.
    Te .olyan maradi vagy, h.ogy még az él benned, h.ogy varsói…….
    Azt el is felejted, h.ogy van új amerikai at.omfegyver kifejezetten a tömeges páncél.os támadás ellen. Sem az M1, sem a M2 nem lőhető ki RPG-vel. Az Orosz hds fejlettsége messze elmarad tömegében a NATO -tól.

    • aaa szerint:

     Úgy látom Te is, csak a másik oldalról. Azon a területen
     az orosz ellen semmi esélyük nincs. Ez az én személyes
     véleményen.
     Az US Army -nak semmi keresnivalója nincs ebben a térségben. Menjenek haza, és ha háborút akarnak
     csinálják otthon. Nekünk nincs rá szükségünk.

 5. varga istván szerint:

  egyértelmüen kalingrád ellen mennek…nem véletlenül vonták vissza repülögép anyahajoikat is biztonságos amerikai kikötökbe–de oroszok is gyorsan küldik vissza hazai vizekre saját anyahajoját

  • Tovaris szerint:

   Kalinyingrád – helyesen leírva. Az enklávé egy hatalmas katonai erőd, amely adott esetben összeköthető Oroszországgal.

  • majoros szerint:

   Nem mennek ők senki ellen. Üzlet az egész cirkusz, a szövetségeseik ruszofóbiájára játszanak, eladják nekik a másodvonalbeli haditechnikát, gazdaságilag magukhoz kötik őket !
   Ja, meg Oroszországot akarják fegyverkezési versenybe kényszeríteni !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.