Bagoly mondja verébnek…!

Le­bu­kott: A kor­rup­ciót tá­madó ma­gyar po­li­ti­kus sok­mil­liós csa­ládi mu­tyija

A korrupció ellenes szónoklatairól elhíresült LMP politikus, Hadházy Ákos családja a Tolna-megyei óriási földmutyi főszereplője! Megint bebizonyosodott, hogy az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég…

Felháborodtak a gazdák Tolna megyében, mert szerintük báró Georg Twickel német származású üzletember az új földtörvényt kijátszva strómanokon keresztül szerez meg sok ezer(!) hektár, sok-sok száz millió forint értékű földet. Ebben legnagyobb segítsége a Hadházy-klán, az LMP politikus Hadházy Ákos családja.
Vagyis a korrupcióellenes harc egyik leghangosabb szereplője Hadházy Ákos, az LMP politikusa álszent módon veri félre a harangokat. Elsősorban a figyelmet akarja elterelni saját családja korrupt ügyeiről!
Mindeközben a Hadházy-klán, édesapja vezényletével – nagyüzemben segédkezik földek lenyúlásában, a törvények kijátszásában, méghozzá egy német milliárdos érdekében.
Báró Freiherr von Twickel szolgálatában
A politikus édesapja, dr. Hadházy Árpád a regényes nevű milliárdos báró Freiherr von Twickel Georg Albert, német üzletember és földbáró jobbkeze, cégei vezető tisztségviselője, aki mindenben segíti több ezer hektár föld korrupt, törvényszegő lenyúlását. Igen, már több ezer hektárra, Tolna megye jelentős részére szemet vetettek…
Így működik a Hadházy-klán
Hadházy Árpád a földéhes német báró legfontosabb cégeiben ügyvezető vagy igazgatótanácsi tag, ő és a családi klán intézi a lehető legtöbb piszkos ügyet.
Már 160 esetben zajlik rendőrségi nyomozás a korrupt törvényszegő földkijátszások miatt!
Azért is nagy szüksége van a bárónak a Hadházy-klán közreműködésére a csalások kivitelezésében, mert idősebb Hadházy megszerezte magának a Tolna megyei Agrárkamara elnöki posztját is! A kétes szerződések jóváhagyást pedig éppen a Hadházy vezette megyei agrárkamara látja el, vagyis a kör bezárul! Ha bárki felhívja a figyelmet a törvényszegő földkijátszásokra, kamarai elnökként Hadházy”rendbeteszi” az ügyet.
Traktorosok, alkalmazottak a strómanok
A Hadházyak hatalmas kiterjedt mutyisorozata egész Tolna megyét lázban tartja, sokaknak ökölbe szorul a keze amikor Hadházy Ákos álszent figyelemelterelő korrupcióellenes tevékenységéről hall!
Mindeközben a rendőrség tehát már 160 rendbeli okirathamisítás miatt nyomoz, Hadházyék és a német báró trükkjei miatt.
A módszer egyszerű: a báró mezőgazdasági részvénytársaságának alkalmazottjai, kiszolgáltatott munkások, traktorosok a strómanok.
Az ő nevükre szerzik meg földeket, amiket aztán Hadházyék hamis kölcsönszerződések vagy kamu életjáradéki szerződések révén juttatnak a báró és családtagjai kezére!
Például a cég egyik traktorosából papíron helyben lakó őstermelőt „csinálnak”. Ő gyorsan – persze Hadházyék, illetve a báró pénzén megszerzi a földet, amit aztán egy színlelt kölcsönszerződés fedezeteként tovább passzol annak, akit Hadházyék a szerződésbe beleíratnak, mondjuk a német báró egyik gyermekének. Ha bárki belekötne a szerződésbe idősebb Hadházy megyei agrárkamarai elnökként máris ráüti a szerződésre a jóváhagyó pecsétet…
A nagyszabású csalássorozat, százhatvan rendbeli közokirat-hamisítás miatt máris vádat emelt a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség… Több tízezer hektár föld kijátszása a tét, nem véletlenül olyan aktív a figyelemelterelésben az LMP-s politikus!
Benne van a kedves Hadházy mama is…
A nagy földszerző akciók részese Hadházy édesanyja is, aki a már meglévő több, mint 40 hektárja mellé legutóbb Sárpilisen és Várdombon újabb több, mint 150 hektárra vetett szemet egy 30 milliós licit keretében.
A kisemmizett helybéliek biztosak abban, hogy a ifjabb Hadházy azért „menekült” a korrupcióellenes szólamok mögé, hogy saját családja immár büntetőjogi következményekkel fenyegető, a magyar termőföldet egy német báró kezére játszó, nagy üzemben folytatott korrupciós tevékenységéről elterelje a figyelmet. Vagyis megint az kiabál, akinek a háza ég…
A TV2 megkérdezte Hadházy Ákost is, hogy indít-e korrupciós vizsgálatot a családi ügyben is, de nem kaptak választ…
(ripost)
Bal-Rad komm: Mondhatnánk hogy beindult a Habony-Vajna udvari lakájmédia! De jobb ha nem mondjuk! Élnek a “magas labda” leütésének lehetőságével. Ezzel bizonyítandó:
1 – az ellenmaffiák pontosan olyan rablótermészetűek mint a döbrögista horda
2 – mindössze csak egy színjátékot játszik NEKÜNK a politikai bűnbandák mindegyike
Miközben prédikálják a vizet, vedelik a bort!
Ami érthetetlen: ha a Hadházy-klán büntetőjogilag felelősségre vonható, akkor miért nem akad egyetlen felelősségre vonható döbrögista sem?
-HÁT CSAK ENNYI A KÜLÖNBSÉG QRMÁNY ÉS ÁLELLENZÉKE KÖZÖTT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bagoly mondja verébnek…! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. pedellus szerint:

    (Képzelt?) riport egy holokauszt túlélővel:
    Riporter: – Ilyen névvel, hogy Weiss Ármin, miképpen menekült meg a deportálástól?
    WA.: – Én olvastam a névsort.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.