ELLENÜNK-ÁLTALUNK FINANSZÍROZVA!

Rétvári magyarázkodott a cigánymaffia sikkasztásainak kikompenzálása miatt

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

A döbrögista moreszövetség (Országos Roma Önkormányzat-ORÖ) 1,3 milliárdos “adósságát” átvállalja a qrmány, hogy fenntartható maradjon a működőképessége. A kabinet 2010 óta több mint 1200 milliárd forint összegben vállalta át a települési önkormányzatok adósságát – válaszolta Rétvári Nyalonc, az újeszdéeszes Hadházy firtatásaira.

Az álellenzéki Hadházy afelől kíváncsiskodott, hogy miért kapott 1,3 milliárd forintot karácsony előtt a roma bűnbanda, miközben nemrég még 1,6 milliárdot követelt tőle a qrmány.
Rétvári válasza a települési önkormányzatokat illetően igaz, de semmi köze nincs a Farkas Flóri féle-ORÖ néven futtatott-cigánymaffia sikkasztásaihoz. Az emberminisztérium (itt állattitkár Rétvári Nyalonc) augyanis éppen egy tucat gyanús ügyben vizsgálódott, összesen 860 millió forintnyi kifizetést tartottak kétesnek a Híd a munka világába névre keresztelt tolvajprogramra Farkasékat kitömő közpénzekből.
Plusz még 700 millió forintot is kapott a morehorda, BÉRKIFIZETÉSEKRE! A bűnbandát akkor Farkas Flórián a döbrögista-egykoron elnöki kegyelemmel a börtöntől mentesített-Lungo Drom fővajda-gardírozta.
Rétvári közvetetten még el is ismerte a döbrögista cigánymaffia bűncselekményeit, amikor hozzátette a magyarázkodásához: a korábban megállapított “szabálytalanságok” ügyében továbbra is folytatódik a vizsgálat.
A Farkas féle maffia a fennmaradó adósságát magasabb törlesztőrészlettel és a meglévő-KÖZPÉNZEKBŐL MEGKAPARINTOTT-ingatlanvagyonának fedezetével “törleszti”. Úgy nagyjábó 300 milliót!
Arra persze senki semkapott választ, hogy MIÉRT KAPOTT A FARKAS FALKA 1,3 milliárdos karácsonyi ajándékot-KÖZPÉNZBŐL!
Megmondjuk mi!

o

FÉLMILLIÓ CIGÁNYSZAVAZATÉRT A DÖBRÖGISTA HORDÁRA!
Így CSAK 2600 forintba kerül egy morevoks!
De ha a már elsíbolt 1,6 milliárdhoz hozzácsapjuk a karácsonyi 1,3 milliárdos ajándékot is, akkor is kijön egy cigányszavazat 5800 forintnyi KÖZPÉNZBŐL!
Alig több mint fele a tízezres Erzsébet-ajándéknak.
A hülyének is megéri!-nemhogy a döbrögista hordának! RÁADÁSUL KÖZPÉNZBŐL!
Így érlelődik a döbrögista III. kétharmad!
ELLENÜNK-ÁLTALUNK FINANSZÍROZVA!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

ELLENÜNK-ÁLTALUNK FINANSZÍROZVA! bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. öregkun szerint:

    Azok a pénzek nincsenek az összesítésben amit konkrétan megkapnak a cigányok. Különféle támogatások, amelyeket érdem nélkül adnak, ezeket ha beleszámolnánk igen meglepődne az átlagos magyar…

    • vitorla123 szerint:

      A Magyar Munkavállalók érdekeit kell megjeleníteni,ha cigány ha nem!Ha baloldali valaki,ha nem.Ez az alapvető érdek ma Magyarországon.Ha dolgozol,ha nem.M inden munkavállalónak biztos megélhetést kell adni.Ezért kell küzdeni.A rendszerváltók jól érezték meg,hogy a munkásosztályt el kell törölni a társadalom tudatából.Hát átnevezték munkavállalónak.Ezért a munkás rossz cím.Senki nem akar munkás lenni.Jogilag is vállalkozó mindenki.Munka vállaló.Ma munkavállalók osztálya van,a főorvostól a munkanélküli cigányig.Közös az érdek,biztos megélhetést és a harácsolók diktatúrájának megszüntetését ,felszámolását akarjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.