“…szeretettel…”

Gizi néni nyílt levelet írt Vajna Timinek – Mindenki imádja az írását!

Gizi néni nem volt szégyellős, nyíltan felvállalta a közte és Vajna Timi között húzódó különbséget. Nyílt levele frappáns, és rendkívül szórakoztató.

A Tápiógöröngyösről származó nő bevallotta, hogy azóta kedveli Timit, mióta gyémánt fülbevalót ajánlott minden magyar nőnek.
“Az olyan szép volt, olyan igaz és annyira ráéreztél az igényekre – itt, falun főleg van az ilyesmire kereslet.”
Az írásában azzal folytatta, hogy míg Timi fülbevalót osztogatna a nőknek, addig ők azon dolgoznak a férfjével, hogy elegendő szenet tudjanak venni a téli időszakra. Aztán külön kiemelte, hogy Timi alakja mennyire szép, nyilván sok időt tölt sportolással. Arra is kitért, hogy az egészséges táplálkozás szintén nagyban hozzájárul az ember megjelenéséhez, ám hiába vegetáriánus az ő családja is, valahogy mégsem úgy néznek ki, mint Timi.
“Olvastam, hogy te sem eszel húst. Na, azt mi se nagyon, mert az öreg isten tudja megfizetni a mai árakat. Mi is csak azt eszünk, amit te, Timikém. Rántottlevest, margarinos kenyeret, krumplistésztát, tésztáskrumplit. Csak rajtunk meg is látszik, te meg olyan szép karcsú vagy.”
Az ismeretlen nő azt is bevallotta, hogy mire a mindennapi teendői végére ér, nem sűrűn marad már energiája semmire. A gyerekeket iskolába készíti, majd elmegy dolgozni. Munka után bevásárol, ha van rá pénze. Ezt követően hazatér, kimos, vacsorát főz, tanul a gyerekekkel, és mire mindennel végez, már késő este van.
“Nem is értem, neked hogy marad erőd annyi mindenre, Timikém. Biztosan ügyesebben be tudod osztani az idődet, mint én. Majd adhatnál tippeket, hogy kéne élnünk nekünk itt falun, hogy olyan fittek legyünk mi is, mint te.”
A levél végén pedig kiemelte, hogy Timi milyen szép szarvasos pulcsit kötött a férjének, látszik rajta, hogy szeretetből készült.

szp

“Láttam, Timikém, azt a helyes kis szarvasos pulóvert az uradon. Biztosan te kötötted, látszik rajta, hogy szeretettel készült. Majd elküldhetnéd a mintáját, ha lesz egy kis fonalam, kötök én is az uramnak jövő karácsonyra.”
(life)
Bal-Rad komm: Valahogy a celebek is kezdik at átlagemberek ingerküszöbét áthágni. És a gyúnyba csomagolt kritikák komoly és szokatlan feszültségekről árulkodnak.
Sajnos “EZEKNEK” írhatnak bármit! “EZEK” nem érzik a veszélyt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…szeretettel…” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. János szerint:

  Gátlástalan vaginakereskedő ez a Timike! Pont és vége. Azért arra is volt gondja, hogy az előző férjét, vadfeminsta, femináci módra bebörtönöztesse! Ezek szerint csinos vaginával még bírosági ítéletet is lehet venni! Mármint Magyarországon!
  Legyen boldog a Timike! És az is lesz szerintem! Amennyi szexre szüksége van neki ahhoz ez a mellette álló idős bácsi is sok. Egy dolga maradt még Timikének, hogy költse a befizetett adónkat és annyi.

  • Emeric szerint:

   De utána jön a jó rész. Amikor unalmas munkára lesz kényszerítve…

   Valahol vlagyivosztok magasságában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.