A háború ezer napja

DONBASSZ

EGY HÁBORÚ EZER NAPJA

Graham Phillips angol újságíró fényképei az un. “Terrorellenes Művelet” (“ATO”) ezer napjáról.

A puccsal hatalomra került tömeggyilkos, háborús bűnös kijevi náci junta 2014. április 7-én – majd, AMERIKAI KÖVETELÉSRE, április 21-én meghirdette az un. “Terrorellenes Műveletet” (“ATO”). Az ukrán reguláris hadsereg TELJES FEGYVERZETTEL RONTOTT Délkelet-Ukrajna akkor még fegyvertelen, védtelen, jogaiért küzdő népére.
Előbb a CIA vezérigazgatója – majd maga Joe Biden alelnök termett Kijevben, hogy kikövetelje a katonai megtorló terrorhadjárat megindítását. Annak a hatalomnak képviselői, amely hatalom, kevesebb mint két és fél évszázaddal ezelőtt, maga is hasonló cipőben járt. És mely hatalom hangosan rikoltozott még két hónappal előbb a törvényes államfő RENDŐRI EGYSÉGEKKEL akarta letörni a már egyáltalán nem békés, nem alkotmányos tüntetést.
A képeken látható szörnyűségek szálljanak vissza mindazok fejére, akik szponzorálták, támogatják – és támogatják ma is – a háborús bűnösöket és tömeggyilkosokat! Szálljon vissza Orbán Viktor fejére, aki ezt a szörnyűséget az ukrán történelem legnagyszerűbb szakaszának tartja. És szálljon vissza dr. Németh Zsolt fejére, aki az ” ’56-os pesti srácok” ügye méltó folytatásának tekinti ezt a vérözönt!
(Csikós Sándor)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A háború ezer napja bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  Köszönet az igazi gonosz tengelyének,USA,Britannia,és Izrael!
  Orbán, és Német Zsoltika minden álmotok rémálom,az idő előrehaladtával!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  A tegnap esti küldeményemben, amelyben arról volt szó,hogy Donyeck nyugati részén, Szpartak kerületben a DNR harcosai visszavertek egy ukrán behatolási kísérletet,kettő uki-galíciai halottal, három sebesülttel, emlités történt arról hogy a Luganszkiak is megemlékeztek a 1000 napos háboruról, gyertyákat gyujtogattak ennek az eseménynek a tiszteletére . Erről megfeledkezet t.Admin hírt adni .

  Admin:

  Ha jól emlékszem, talán hétfőn volt téma a Bal-Rad donbasszi összefoglalójában a dolog. Emlékem szerint Donbassz ezer napja (?) vagy valami hasonló címmel.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Igen, tisztelt Admin, olvastam azt a cikket. Azt hittem,hogy ez csak Donbaszra érvényes. ELNÉZÉST !

 3. Favágó szerint:

  Így igaz csak olvasni kell minden nap

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Itten a bal-rad-on a mindennapi olvasmányom az Oroszországról-i, az azal összefügő nemzetközi viszhangok, a Szíriai, no meg a Donbasz-Luganszki cikkek a legfőb érdeklődésem cikkei, itt, ott a Magyarországi cikkek, mivel leginkáb a magyae tv hiradót nézem. Mivel azomban a “fősodratu” nem mondja el a valót, hát inkáb a bal-radnál maradtam, t.Favágó. Pontosan 1000 napja lesz annnak is május 2-án, hogy a bal-rad web oldal mellet tettem le a voksomat. Akortól, 2014 május 2-tól, amikor megtörtént az Ogyesszai mészárlás. Akkor a bal-rad közölt egy fotót is a SZENT ISTVÁN LÉGIÓRÓL is, amely a Donyeck-Luganszki népköztársaságok függetlenségéért, a VOSZTOK cspattal harcoltak, akiknek a parancsnokaik Ponomariov, Denisz Pusilin, Bolotov, későb pedig IGOR SZTRELKOV lettek.

 4. furnan szerint:

  Politikai megoldás helyett NÉPÍRTÁS !

  A végrehajtók a “legkisebb bűnösök”, viszont az ukrán állami vezetést, a mögöttük megbúvó USA haramiákkal + EU döntéhozó vezetőit, nemzetközi háborús bűnöket kitárgyaló bíróság elé kell állítani !

 5. Azorka1861 szerint:

  Hivatalos elemzès szerint èvente egymillio- orànkènt nyolcvan – ember hagyja
  el Ukrajnàt. Legtöbbjük Lengyelorszàgba ès Magyarorszàgra megy.
  https://de.sputniknews.com/politik/20170111314082962-ukraine-abwanderung/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.