FOGADALOM ÉS HŰSÉGESKÜ LETÉTELE BERLINBEN

A kormány harminc új német vállalati beruházásról tárgyal

Harminc új német vállalati beruházásról tárgyal a kormány, ezek nyolcezer új munkahelyet jelenthetnek – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar közmédiának szerdán Berlinben, ahol részt vesz a Die Welt című konzervatív lap gazdasági fórumán.

A mások mellett Angela Merkel német kancellár és Wolfgang Schäuble pénzügyminiszter részvételével rendezett tanácskozás előtt tett nyilatkozatában Szijjártó Péter kiemelte, hogy a 30 potenciális beruházás révén szinte teljes egészében magas hozzáadott értéket képviselő, a digitális gazdaságot megjelenítő munkahelyek jöhetnek létre.
Aláhúzta: 2017 egyik fő kihívása az átállás az új típusú gazdaságra, és ebben a német vállalatok szerepe a legfontosabb. A kormány pedig az EU legalacsonyabb társasági adójának megteremtésétől a kutatás-fejlesztési adókedvezmények bevezetéséig mindent megtett, hogy Magyarország a digitális korszakban is sikeres és versenyképes legyen.
(mh)
Bal-Rad komm: “…Angela Merkel német kancellár és Wolfgang Schäuble pénzügyminiszter részvételével rendezett tanácskozás előtt tett nyilatkozatában Szijjártó Péter kiemelte…”
-Ez a hír sokkal több annál, mint amiről valójában szól! FOGADALOM ÉS HŰSÉGESKÜ LETÉTELE volt ez a gyarmattartó előtt!
“…A kormány pedig az EU legalacsonyabb társasági adójának megteremtésétől a kutatás-fejlesztési adókedvezmények bevezetéséig mindent megtett…”
-Így igaz!
Hogy is fogalmazott Rezsiszili tegnap? Valamiféle “multinacionális nagytőke érdekeit képviselők” kitakarításának szükségességét emlegette a jó döbrögista Szili pribék.
Jah! Hogy a “multinacionális nagytőkére” nem vonatkozik az EU legalacsonyabb társasági adója?
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

FOGADALOM ÉS HŰSÉGESKÜ LETÉTELE BERLINBEN bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ideje megcsinálni a Magyar Munkavállalók Pártját!Választási párt ként.Nem jobboldali és nem baloldali.Kizárólag a munkavállalók és a volt munkavállalók (nyugdijasok) érdekeit érvényesíti.Csak ismétlem!
  Törvényt a fizetések,nyugdíjak naptári napra elsejei kifizetésére.Alapjövedelmet minden magyar állampolgárnak.Lakhatást,olcsó lakást mindenki számára.A harácsolók (ha zsidó,ha nem) elszámoltatását. Műszaki zárat a magyar határokra,csak engedéllyel lehet más nemzetiségű állampolgárnak munkát adni,vagy vállalkozni.Az Európai Unió balul sikerűlt integrációját mindenhol felszámolni.Általános behozatali tilalom,amit csak meg lehet termelni azt idehaza kell megtermelni.Fejleszteni az atomkutatást,saját atomfegyvert kell előállítani.Saját erős hadsereget szervezni.

  • Harcos szerint:

   Mire várunk talán sült galambra!
   Ki kellene már menni a fütetlen szobábol. Egyet értek az elöttem szóló val!!!

  • Emeric szerint:

   teged is elkapott a farsangi laz? (valami baj van az ekezetes betuimmel.)

  • petymeg szerint:

   +

  • majoros szerint:

   Normális vagy ???? Alapjövedelmet minden cigánynak,romának, letelepedett kötvényes jött-mentnek?
   A többi kívánságodat meg miből ? A GDP 74 százalékát kitevő adósságból ?

 2. Namivan szerint:

  A saját magyar atomfegyver álmodat nyugodtan felejtsd el, Vitorla! Nem lenne hatalom közel és távol, mely eltűrné.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.