Szili beindult

Németh Szilárd: el kell innen takarítani a Soros-birodalom álciviljeit

nesz

Nem fogta vissza magát a rezsibiztos, amikor a civil szervezetek vezetőiről kérdezték.Törvénnyel kötelezhetik a civil szervezetek vezetőit vagyonbevallásra – erről is megkérdezték ma Németh Szilárdot egy sajtótájékoztatón. A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt mondta erre: a „Soros-birodalom álciviljeit” azért tartják fenn, hogy
“a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött”.
Szerinte ezért “ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani”.
Ennek pedig most szerinte a nemzetközi lehetősége is eljött Donald Trump amerikai elnökké választásával.
A hasonló megnyilvánulások nem idegenek Némethtől, októberben például a Népszabadság bezárásának örült ennyire látványosan.
(HVG)
Bal-Rad komm: “…Törvénnyel kötelezhetik a civil szervezetek vezetőit vagyonbevallásra…”
-Nos hát ebbe a legkényesebb ízlésű sem köthetne bele! HA A TÖRVÉNY MINDEN CIVIL SZERVEZETRE, ÍGY A DÖBRÖGISTA HORDA SZATELITCÉGEIRE IS VONATKOZNA! Mondjuk a birkamenetre IS!
A “…globális nagytőkét…”
-Íííjjaaajjj Szili! A nemmzetthy nagytőkét is!-amely MAGYARORSZÁG KIFOSZTÁSÁBÓL GRÜNDOLÓDOTT ÖSSZE! A Csányi-birodalomtól kezdve a Pénztáros Lőrinc koma tegnapi nyertes pályázatáig.
A tönkretett, kilátástalanságba taszított magyarok millióinak édesmindeg, hogy a Lőrinc koma vagy a GM fosztogatja.
Szili! Ha anno nincs a Soros-birodalom!-észbéli képességeidet elnézve-te legfeljebb búzás zsákokat hordhatnál a válladon a téeszmajorban.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szili beindult bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Ezt a büdös, tetves, trágyadombos, fél- vagy egészázsiai, analfabéta, köz- és magánpénz tolvaj, cigány-paraszt, köztörvényes, cellatöltelék kormányt kell eltakarítani, és azokat is, akik ezen “szellemiségnek” megágyaztak anno!
  Soros György pénzt osztogat(ott) a magyaroknak, Orbán és állandó jellegű tettestársai pedig pénzt lopnak a magyaroktól. Lehet, ezt még itt is felfogják kb. tízen.

  • Anonymous visszatér szerint:

   Szerintem is a fideszt kellene eltakarítania a Magyar népnek. Minnél előbb annál jobb.

   • Nagy szerint:

    Jó. És kit is helyettük ?
    A s.oros mutatja, h.ogy valami jót is csinál Orbán az országnak.
    Különben nem költene pénzt Orbán ellen, vagyis az ország ellen.

    • vitorla123 szerint:

     Meg van a formula!Magyar Munkavállalók Pártja! Vagy mozgalma.Minden munkavállaló,ha segélyen van ha dolgozik tagja a pártnak.Választó és választható.Ha tud fizeti a tagdíjat ami mondjuk fejenként 200 forint. Összegyűjtjük a sztrájk alapot és a választási alapot.Jogi képviseletet biztosítunk munkaügyi kérdésekben.A munkavállalók és a volt munkavállalók érdekében teszünk törvényjavaslatokat és ha hatalomra kerülünk a munkavállalók érdekében kormányzunk.Korlátozzuk,vagy felszámoljuk a harácsolást ha zsidó,ha nem.Ezt ki kell hangsúlyozni,mert a Jobbik zsidózása gyakorlatban a harácsolók gyűlöletét takarja.Semmi közük a vallásos zsidók meghurcolásához.Ez velük szemben alternatíva.

    • Hun szerint:

     Hát te nagyon naiv vagy. Vagy fideszes. Hallottál már a szerepjáték fogalmáról? Soros ugyanazokat szolgálja akiket orbánék.

 2. öregkun szerint:

  Kettős mércés igazságszolgáltatást beszüntetni, a lopás akkor is lopás ha egy lyukas 20 fillérest lopnak el. Ne legyenek kivételezett népcsoportok, ne a külföldi előtt hajlongjunk hanem a sajátunkat segítsük becsüljük és a saját gazdaság aminek a haszna itt marad. Ezeket ha helyre meritek tenni Szilár Komám kezdetnek elég lenne…Érdekes a “szörnyű zorosz megszállás” alatt nem volt ennyi baj. Pofázni nem lehetett, de volt lehetőség mindenki előtt.

  • Nagy szerint:

   Már több, mint 2800 Biró dolgozik(?)
   Lassan k.orruptabbak, mint a rendörök.

   • öregkun szerint:

    Nem minden bíró, nem minden rendőr kifogásolható mint bárhol másutt van ilyen is amolyan is. Ezért kellene keményen tartani a törvény előtti egyenlőséget!

 3. Istvan szerint:

  Öregkun!
  Pofázni persze ,nem lehetett,ha a pofázást rossz értelemben,a szocialista ideológia,a társadalmi tulajdon,a közösségi szellem ellen intézték!De! QA véleményedete elmondhattad!Pártgyűlésen,munkaértekezleten,és sok helyen még!
  Az más kérdés,hogy a meghasonlott pártitkárok,a szakszervezeti vezetők,gyárigazgatók,tsz-elnökök zöme,féltve a pozícióját,a saját zsebét,vagy éppen az orszáűg ellen tenni akarásból(!!!) elhallgatták a nekik szánt véleményeket,cenzúráztak,bosszút álltak!El kell ismerni,hogy ez így volt!Még akkor is,ha fáj a dolog,de csak így lehet felmérni azt a kárt,amit ,pár tisztességes pártitkár,párttag,igazgató, nem tudott ellensúlyozni!Sőt,maga Kádár,és az a pár kommunista vezető,akik látták,,tudták ezt a nagy sumákolást,azok sem!!!
  Azok,akik ma hatalomban vannak,vagy elődeik teremtettek olyan helyzetet,tudatosan,vagy saját érdektől vezérelve,hogy a nép kiábrándult a szocializmusból,és vastagon komcsiznak,amit a volt,magukat kommunistának valló szemetek,árulók helyeselnek,és egyre jobban szítanak,azért,hogy a becstelenségüket ,az ország tönkretételét azok nyakába varják,akik kiálltak az ország szocialista építése, a dolgozók felmelekedése mellett!
  Soros György aljas szerepe a szocializmus ellehetetlenítésében,sohasem volt magyarságának ,a népért való aggódásának hamis pátosza mögött mára már vastagon látszik!A vele készült riport ,amit a neten megtalálhatsz,rámutat SGY embertelen,kapitalista gonosztevő voltára!Országokat,nemzeteket tett tönkre a saját haszna érdekében!És segítői között ott volt ez a hamis banda is,amelyik most próbálja rálapátolni a szart Soros Györgyre,pedig vastagon rájátszottak Soros kezére a szocializmus megdöntése,és az ország kirablása során,amiból Soros vagyonához képest alamizsna jutott nekik,de itthon dölyfölhetnek,uralkodhatnak belőle,mert ebben a viszonylatban azért nagy vagyonnak számít!És ráadásul a kifosztott országért járó júdáspénzt ma sem Soros György fizeti,hanem mi!!

  • vitorla123 szerint:

   Jogos! Bár volt Társadalmtulajdonvédelmi Osztály.Komoly szellemei kapacitás volt arra,hogy bíróság elé kerüljenek a korruptak és a tolvajok.Sajnos csak megyei osztályok voltak.Ez a kapacitás kevés volt.Ez is tény.

  • öregkun szerint:

   Emlékszem volt egy munkatársam Aki mondogatott, kritizált dolgokat a Párttitkár elbeszélgetett Vele, ledöbbenve mondta el utána a kolléga , hívta lépjen be a pártba szükség van a véleményére!

 4. Emeric szerint:

  Te, ez nem a Gaith Pharon? Nekem tök úgy néz ki.

 5. Azorka1861 szerint:
 6. NSP szerint:

  Le a kalappal előtted Admin!

  Ez egyszerű, de csodálatosan ösztönös igazság volt:
  “Szili! Ha anno nincs a Soros-birodalom!-észbéli képességeidet elnézve-te legfeljebb búzás zsákokat hordhatnál a válladon a téeszmajorban.”

 7. Azorka1861 szerint:

  Magyarorszàg elkergeti az US milliàrdos Sorost.
  (Valamennyi ca(ö)f(f)-kàjàval együtt)
  Két komment:
  – Bravo Ungarn!!! / Bravo Magyarorszàg!!!
  – Budapest will das Land von der PEST befreien. Find ich GUT.
  – Budapest meg akarja szabaditani az orszàgot a pestistöl, -tol.
  (A nèmetek a Pest-et peszt-nek ejtik, ami magyarul pestist jelent. Kevès
  nèmet-ajku ejti ki fövàrosunk nevèt helyesen, beleèrtve a TV bemondo-
  kat is.)
  https://de.sputniknews.com/politik/20170111314084429-ungarn-verjagt-soros/

  • V.kutya szerint:

   Ja, elkergeti a (magyar) zsidó Sorost, aki ingyen adja a pénzt, és utána ugyanaz a kormány felvesz másfél milliárd dollár kölcsönt, egy másik zsidótól! Ez aztán a fullmagyar!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.