Az utóbbi 27 év jellemző képe!

Látott-hallott már valaki arról, hogy kutyából szalonna lett? 

napk

Ugye nem! 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az utóbbi 27 év jellemző képe! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Egyetértek Rezsiszilárddal, valóban el kell takarítani az összes Soros-ügynököt!

 2. Istvan szerint:

  Az a legszebb ebben az egészben ,hogy volt Soros-kutyák ugatnak volt(csak volt?!-hát nem,inkább vesztüket érezve keresnek új gazdát!) gazdájuk,eltartójuk ellen ,érezve,hogy a világ már túllépett Soroson!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Eztet el tudom hidni ! Példa rá a rendszerváltás utáni Bős- Nagymarosi vizierőmű ellenes Orbáni – Sorosi bősz kampány hadjárat. A vén akasztófára való megjelent itt Bősön is hergelte a népet a vizierőmű megépitése ellen, nem járt sikerrel, az akkori szlovák kormány a vén gazembert kiutasitotta Szlovákiából, PERSONA NON GRÁTA ALAPON, a vizi erőmű működik, igaz idegen tulajdonban, holott a Nagymarosi részt elbontották, nagy csinnadrattával az utolsó csákány ütést anno az önök “szeretett” régi-mostani miniszerelnöke végezte el,nagy “hősiességet” hajtván végre. Az MTV1-es a műveletet élőben közvetitette, anno.

 4. Nagy szerint:

  A sor.os által fizetett (volna) iskolát orbán soha nem végezte el, az első egy két elöadás után eltűnt, és csak hat hónap múlva került elő. Ennyi egy MI6 iskola ideje.

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwiM0r-sk7zRAhXG2BoKHY5bBrMQFggrMAI&url=https%3A%2F%2Fria.ru%2Fpolitics%2F20170111%2F1485470952.html&usg=AFQjCNFOtX5fkGiHwCw8LwlqwWwGoVfgvQ NINCS A TÉMÁVAL ÖSSZEFÖGGÉSBEN ! Mszkva, Január 11- Ria Novosztyi. Genadij Zjuganov az Oroszországi komunista párt első titkára a Duma képviselője, a Duma plenáris ülésén, felszólitotta az Orosz kormányt Donbaszi, és a Luganszki kkköztársaságok ELISMERÉSÉRE . Felszólalásában kifejtette, hogy ” mi segitettük a csodálatos Donbaszi gyerekeket, az 58 humanitárius konvojok 10000 ajándékot vittek az ottani gyerekeknek. Szükségesnek látjuk most már a két köztársaság ELISMERÉSÉT. A mult év decemberében Kazbek Tasaev (erről a bal-rad közölt hírt), az Orosz komunista párt képviselőjeis felszólitotta V.V. Putyint,hogy ismerje el a Donbaszi, Luganszki REFERENDUMOT amelyben a két közztársaság választó polgárai NAGY töbségben a SZUVERENITÁS MELLETT DÖNTÖTT. Elnézést a nem tökéletes forditásért.

  • vitorla123 szerint:

   Bár sikerülne két mini kommunista államot létrehozni Európában.Putyin nem az elismerésükben,hanem a kivéreztetésükben érdekelt.Pedig rá kellene jönnie,hogy Oroszország világhatalommá,csak a kommunisták vezetésével lesz képes.

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Kár,hogy Putyin nem veszi észre a saját halálos veszélyét, de hazardirozik sok milió Orosz életével is. Már töbször is írtam, hogy ha a két köztársaságot vérbe fojtják Oroszországnak nagy része romhalmazá válik. Az ellenséget a saját területén kel megsemmisiteni, nem akkor amikor majd az országot pusztija rabolja, magának oroszországnak fog mérhetetlen károkat és szenvedést okozni, szerintem, t. vitorla 123. Így, evel az álandó hátrálással, más népek elvéreztetésének a politikájával, maga ellen fogja forditani magát az orosz népet is, szerény véleményem szerint, az fogja a vesztét okozni, akiket csak eszköznek néz, használ, az álmai megvalósitására. A népnek is van egy piros vonal . Mindddenki aki világuralomra törekszik csúnyán belebukik, let, légyen az keleti, avagy nyugati. Eztet nemszabadna elfelejteni senkinek, aki a hatalom magaslatán van. Nagyot lehet esni annak is aki alacsonyan van. de az aki igencsak magasan van, nagyon tragikus az esése. Volt már számtalan példa a közelmult történelmében, de úgy látszik,hogy a jövőben is lesznek. Az ember nem hajlandó tanulni a tragikus multból.

 6. Szaszi szerint:

  Szili cica rükvercbe kapcsolt a civilek lemészárolásától.
  Gyáva,nagypofájú pacalarcú hangcsávó.

 7. Istvan szerint:

  Szerintem a donbasszi köztársaságok elismerése hamarosan megtörténik.Amikor Trump hivatalba lép,megváltozik a kijevi junta támogatása az USA részéről,és megszűnik a szíriai kaland utóhatása!Most még ott tartunk,hogy a világ nyugati fele,Obama bűvkörében mozog,és Trump-ellenes hangulatot gerjeszt.Ebben benne van az is,hogy Oroszország szíriai beavatkozása miatt húzódot el a háború,nem számít,hogy a valóságban hogyan,és miért történt.Ez a kudarc az Obama-adminisztrációé,de Oroszország arcát tisztára kell mosni a rádobált mocsoktól,Európát meg kell tisztítani A Rothschild prefektusoktól,azaz a háttérhatalom embereitől,és a Clinton melletti ajvékolást abba kell hagyatni!
  Amikor Európában megtörik ez a feketemágia,akkor lehet elismerni a két donbasszi köztársaságot!
  Gondolom,hogy a szociális segélyek mellett azért jelentős,védelmet,és esetleges ellentámadást szolgáló hadfelszerelés is rendelkezésre áll,amit majd a jövőben fel kell használni!
  És megfontolandó,hogy milyen jogcímen indítanak a köztársaságok támadást Kijev ellen,és milyen mértékű lenne az orosz támogatás,és főleg milyen jogcímen!

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Nem fog változni TRUMP politikája Ukrajnával szemben, a Donbasz- Luganszkiak javára egy JOTTÁNYIT sem, tisztelt ISTVÁN ! Hiszi a miskolci pék ! Ahoz Amerikában Orosz,- Kínai uralom kellene. Az meg soha sem lesz !

 8. János szerint:

  Mindent sorjában! A putrilakó soroskutyák egyszerre több országban is ki tudják fejteni rothasztó, felforgató, migránssimogató, polgárháborút szító, sátánista tevékenységüket. Több helyen is hülyíthetik az ifjuságot a “sorosegyetemeken”. Viszont Szírában dörögnek a fegyverek, de már biztos, hogy Szíria, Iráni, Kínai és Orosz segítséggel győzni fog. Az ügyük igaz ügy! Az igazság az övék, a győzelem is az övék lesz! A terroristák pedig mehetnek vissza a niggerk által földig rombolt, koszfészek Ditroitba, a lassan de biztosan és ujjongva eliszlámosodó Németországba, Szaúd-Barbáriába. A kétfrontos háború az álmoskönyvek szerint sem hoz szerencsét. A teljes Szíriai győzelem után Oroszország és Kína tekintetét a megpuccsolt, megszállt Ukrajna felé fogja fordítani és végez a valcman féle terrorista söpredékkel is! Mindent sorjában! A Szíriai győzelem után az egykori Ukrajna sorosmentesítése következik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.