Pudingpróba?

Most vasárnap kiderül, lenne-e értelme a Jobbik–baloldal-koalíciónak

“Szentendrei laboratórium” – akár így is bevonulhat a politikai évkönyvekbe a vasárnapi időközi önkormányzati választás.

Olyasmi történik ugyanis a Duna-kanyari településen, ami akár a 2018-as országgyűlési voksolásra is kihathat. Elsőre meghökkentőnek tűnhet ez az állítás, hiszen a 7-es számú körzet fideszes képviselőjének halála miatt kiírt voksolás mégiscsak a helyiek ügyeiről szól. Országos figyelemre nem is a témák, inkább az indulók, pontosabban: a hiányuk miatt érdemes a választás.
Vasárnap ugyanis a Fidesz és a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület (TESZ), az LMP, valamint a Munkáspárt embere száll ringbe. Sem a Jobbik, sem az MSZP, sem a DK, sem az Együtt, sem a Párbeszéd nem indít jelöltek. Mind a szocialisták, mind a radikálisok helyi szervezte indított volna saját jelöltet, ám az országos pártvezetés mindkét csoportot „meggyőzte.”
(valasz)
Bal-Rad komm: Nem az elegáns távolmaradás, hanem a nyílt és erőteljes összefogás a célravezető a döbrögista hordával szemben! MINDENÜTT, MINDEN ALKALOMMAL! Csakis ez kínál lehetőséget a fertő kitakarítására az országból.
Hétfőn okosabbak LEHETÜNK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Pudingpróba? bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. id Kiss László szerint:

  soha többet nem írok ide – engem te ne cenzúrázz – én magyar vagyok !

  Admin:

  Ki cenzúrázott?
  Miből gondolod, hogy MÁS NEM MAGYAR!?
  Ám ha nem írsz ide többet, nagyon nem fogjuk sajnálni!

  • vitorla123 szerint:

   Dehogy nem. Írj nyugodtan,szerintem senki sem cenzúráz!Van a technikának ördöge.Az szokott kitolni velem is.

  • id Kiss László szerint:

   Kedves admin!
   Első dühümben írtam, volna, hogy milyen pökhendi vagy, csak finoman – nem sajnáljuk, ha nem írsz megjegyzésedre, de arra nem gondoltál, hogy ezzel megfosztod magad más véleményétől, ami segítene neked! Mindenesetre ezt előszór mentem, majd megpróbálom elküldeni, azért ne hogy elvesszen, ha már leírtam…. a végén csak neked idézek egy seneca ma is aktuális idézetet, melyet életed végéig jegyezz meg magadnak! A 66 oldal első fejezet végén van – az elejét most ide másolom:
   ÉLETEM
   Előszó
   /élőgondolatok/
   Az életem írása mindazoknak szól, akiket érdekelnek az alapvető kérdések, kit, mit, hogyan, MIÉRT? Stb. Ez az irkászfirkász megpróbálja bemutatni az egyszerű embertől kezdve, őszintén – talán a címe lehetett volna „az őszinte levél is” magas tudással rendelkezőig bezárva az életem, olymódon, hogy tele van tűzdelve elfogadott tudományos tézisekkel, fantáziált eseményekkel, az idegenszavak magyarázatával, hogy a KISEMBER is megértse. Mi ösztönözte ezt az írást, nem tudom, azt tudom, hogy ellenállhatatlan kényszer hatása alatt vagyok, hogy gondolataimat ily módón a jövő nemzedékének átörököltessem, mentsem. Sokszor leírom benne, „hogy semmise az, aminek LÁTSZIK, ÉS MONDJÁK, ÍRJÁK „és ez igaz, téves utón halad az emberiség, azt mondja, mindennek van ellentéte, ez sem igaz, mert pld.-ul, a rossznak a folytatása a jó. Az életnek a folytatása a halál…,halál folytatása az élet,” stb. ”eső után jön a napsütés” ha elolvasod életem, rá fogsz döbbenni menyire valós az, amit írok, ha nem, akkor nem azt írom, hogy tévedtem, hanem azt mondom, hogy még nem jutottál el odáig, hogy megértsd. Ezt nem azért írtam, hogy megbántsalak, hanem azért mert ez a valóság. A leírás nem időrendi sorrendben van írva, tudatosan, bevillanások szerint van írva, azért mert mindenki számára el van benne rejtve kérdéseire a válasz, ezt nem nagyképűségből állítom csak tényként, állapítom meg. Megtörtént esemény az életem, úgy írtam, ahogy megéltem. Sokszor kísértésbe estem, amit majd tapasztalni fogsz olvasásakor, amikor elkalandoztam az írással, de mindig igyekeztem a tökéletességhez.- és visszatértem. Ez az írás TÖMÖRíTETT.- olyan mind a számítógépben fellelhető lehetőség, ki kell bontanod. Többször el kell olvasnod és meglátod, hogy mindig más- és más jobbnál jobb gondolatok ébrednek benned.
   Legszívesebben az előszó helyett élőgondolatokat írtam volna, de tartottam magam a hagyományhoz. Tartalomjegyzéket már nem írok, mert csak az oldalszámot növelné haszontalanul, nem kell mindig végig olvasnod, ha olvasásakor jegyzetet készítesz pld-ul: illúzió… oldalon, fikció….oldalon…. stb. a forrásokat sem mellékelem. Mert ne feled, amit az írásban is kifejtek, mindenről- mindennek az igazságosságáról, valóságtartalmáról saját magadnak kell meggyőződnöd, és csak azt kell elfogadnod valóságosnak, én nem azért írom ezen írásom, hogy hidd el, hanem azért, mert gondolatokra és tevésekre késztetni akarlak.
   Például: amit most leírok megtörtént, és képzeld el Interneten is eredményes volt, miről is szól, ahogy fent is írtam, az emberi hiszékenységről:
   ………..”
   Tehát intelligens ember módjára búcsúzom az oldaltól – ha csak?

   “….HASZNÁLD KÉRLEK. Folytatjuk… 2008-01-11Kedves CD olvasó szeretném folytatni majd az életem írását, még nagyon sok hátra van , 1976-tól 1987-ig a felismeréshez való jutás, kezdődően napjainkig. Óh Istenem kérlek adj erőt, egészséget és lehetőséget, hogy folytassam és majd befejezem. Kérlek téged olvasó és felhatalmazlak másold és terjeszd ezt a CD-t ingyen mindenkinek… KÖSZÖNÖM szeretettel: id. Kiss László – útravalóul – mindenkinek…„miért töröd a fejed azon, ami megtörténhet veled ? Meglehet, hogy meg sem történik. Tűzvészre gondolok, házad összeroskadására, csupa olyasmire, amibe
   beleeshetsz, s nem pedig BELECSALOGATNAK. Inkább a CSAPDÁKRA figyelj, azokra, amelyek orvul leselkednek rád…Mikor attól rettegsz, hogy az emberek veszélyt hozhatnak rád , gondolj arra, hogy mivel tartozol nekik… Méltóképpen élj, hogy méltóképpen ítéltess. Ne tégy semmit mások kárára, örülj , mások szerencséjének, indítson meg az elesetek balsorsa, és mindig tartogass egy könnycseppet a szívedben az arra rászorulóknak … Ne feledd: emberhez méltóan kell élned , hogy méltó légy, e magas cím viselésére… Hívd segítségül a bölcsességet .Ha tógájában burkolózol, megóv a bajtól, szentélyében biztonságra lelsz. Csak azok lökdösik egymást, akik ugyanazon úton járnak. A bölcs sohasem kérkedik, sok emberre hozott már veszélyt a dölyfös lélek. Elűzi önmagától a bűnt, és másnak sem rója fel. Nem rémül meg a világi erkölcsök láttán, és nem kárhoztatja mások cselekedeteit. A kárhozat veszedelmes . Élj nemes szívvel , és élj egyenes lélekkel !
   Parádé nélkül, gyűlölködés nélkül élni – íme : tiéd a BOLDOG ÉLET…”/seneca
   SOK SOK SZÁZ OLDALBAN VANNAK A TÖBBI FEJEZETEK 1.2.3.4.5. STB.

   AKIT ÉRDEKEL KÉRJE INGYÉR ELKÜLDÖM NEKI EMAIL-BAN AZZAL, HOGY TERJESZTI SOHA EGYNEK MINDIG KETTŐNEK4
   TISZTELETTEL: 2017. JANUÁR 13-ÁN ID. KISS LÁSZLÓ

 2. Emeric szerint:

  Jaja. az én tabletem is duplázik néha, vagy nem megy el.

  Megjegyzem admin szurkolhatna egy kicsit jobban a munkáspártnak. Álellenzék meg kell a francnak.

 3. Pierre szerint:

  Hangpróba 1-2-3

  • Pierre szerint:

   Direkt mentettem a hozzálószásomat, copy and paste de nem engedi így se elküldeni….

 4. Pierre szerint:

  Játszva meghekkelhető lenne… nem kézzel fogható szavazóbázis.
  Internetadó?
  Gondolod az emberek felálltak a gép előtt és hirtelen kivonultak az utcára?
  Egy olyan erő vitte ki őket, amiről neked tudomásod sincs….
  Egy olyan hatalom, egy olyan karhatalom pontosítok ami pártfüggetlen és tagjait nem lehet megszavazni de az akaratuk és a véleményük és a cselekedetüket mindenki érezheti a bőrén.
  A sajtó, azaz média. Egy olyan szervezet amit még körül se tudunk írni, csak max “zsidózni” őket. Már ha mind zsidó, de kétlem… arcul köpik ők a zsidó vallást is…
  Tagjaik sokoldalúak és körmönfontak.
  Sorolhatnám…. de 1000 oldal se lenne elég…
  Sikerült elküldeni jééé!!!!

 5. Pierre szerint:

  Nem igaz nem engedi elküldeni még ha átírom se! Most komolyan valaki direkt baszogatja ezt az oldalt….
  A korrekció nélküli MTI hírekkel teli kuruc.info bezzeg vígan üzemel….

 6. Emeric szerint:

  Pastebin-re dobd föl és linkeld be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.