Patkány GO értelme. – Tömegek fogják-e választani a véleménynyilvánítás ezen formáját?

tűzököl1

 

 

 

Lehet-e hatással a politikai és gazdásági döntésekre, ha a társadalom tagjai, a politikusok, főbankárok háza előtt mondják el a véleményüket?

 

Nézzük meg, hogy mennyire nem tetszik a patkányoknak, ha lakókörnyezetükben kritizáljuk a döntéseiket!
Cikk: Póka László
Kézzel fogható bizonyítékunk nincs rá, hogy bármiben is befolyásolná a társadalom helyzetét ez a fajta megmozdulás.
Van viszont több ráutaló jel arra, hogy igen is hatásos véleménynyilvánítási forma ez.
Látszik, hogy a politikusok akkor érzik jól magukat, ha ellenőrzés nélkül saját hasznukra tevékenykedhetnek. Leginkább azt szeretnék, ha a polgárok nem kérdeznének, nem nyilvánítanának véleményt. Ehhez az kellene, hogy ne is tudjanak semmiről.
Mindent meg is tesznek fentiek érdekében.
–         Amit lehet, (vagyis szinte mindent) titkosítanak. A sajtót saját irányítás alá veszik.
–         A közérdekű adatok megszerzését megnehezítették. Sajtótájékoztatókon megszabják, hogy mivel kapcsolatban lehet kérdezni, és megszabják, hogy mely sajtó képviselői lehetnek jelen.
–         A társadalmi problémák érdekében tartott véleménynyilvánításokat gátolják.
–         Ha mindezek után a házaikhoz megyünk, akkor meg fel vannak háborodva.
Felháborodott már a házaknál tartott véleménynyilvánításokon orbán viktor, gyurcsány ferenc, gyurcsány felesége, kövér lászló, holló bence (banif vezér), sumák pál (cib vezér), trócsányi lászló felesége, az első számú uzsorás és felesége is.
Rosszallását fejezte ki vona gábor is.
Még mielőtt bárki félreértené, az én szándékom a házaknál tartott akciókkal a véleménynyilvánítás a gaztettek, a kifosztás, a szabadságjogok korlátozása, stb. miatt. A véleménynyilvánítás szabadságába beletartozik mások véleményének formálása is.
Mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy a poligarchák (politikusok és oligarchák gyüjtő neve Frei Tamás nyomán) számára terhes, ha a nép közel kerül hozzájuk?
Először én 2013-ban találkoztam ezzel, amikor kövér lászló házánál nyilvánítottunk véleményt.
Több rendőrségi eljárást indítottak ellenem.
A kövér háza előtti éhségsztrájkkal kapcsolatban – miután levélben invitáltam az állítólagos ellenzéket is – gyurcsány operatív igazgatója gyurcsány nevében, és vona gábor is leírta rosszallását.
Levelek a cikk végén.
2016-ban Szigetszentmiklós jegyzője 4 fő ellen indított az egyik kövéres véleménynyilvánítás miatt tiltott plakátragasztás okán eljárást. Állítólag megsértettük a közösségi együttélés szabályait. Az eredmény az lett, hogy négyünket örökre eltiltottak attól, hogy Szigetszentmiklós területén felirat felragasztásával véleményt nyilvánítsunk. Annyira betojtunk, hogy néhány nap múlva az alaptörvény teljes terjedelmében az önkormányzat ajtajára került kiragasztásra, és kövér háza is folyamatos célpont a Patkány GO-ban.
kövér lászló 2015-ben nyilatkozott úgy, hogy a politikusok családját meg kell védeni a tüntetőktől. Tette ezt annak ellenére, hogy a házánál már akkor tucatnál több megmozdulás volt, és a családját semmilyen támadás, vagy fenyegetés nem érte részünkről.
2016-ban gyurcsány felesége is kinyilvánította akció közben, mikor találkozott a Sárgapólósokkal, hogy a férje munkahelyén kellene tüntetni.
csányinál durvább a helyzet.
Maga az első számú uzsorás nyilatkozott úgy 2014. októberében, hogy „Csányi viccesen annyit fűzött még ehhez, hogy a szurkolók még így is „aranyosabbak”, mint a tiltakozó devizahitelesek.” A cikk itt érhető el:http://ulloi129.hu/2014/10/07/csanyi-tiltakozo-szurkolokrol-az-ostobasagnak-nincs-hatara/
Még azon az októberen egy villámdemó keretében megemlékeztünk a bölcs mondásáról. A felesége annyira begurult, hogy a terepjárójával majdnem nekünk jött szemből, áttérve a mi oldalunkra. Aztán a rendőrség a nyomozást úgy zárta le, hogy a több tanú által megjelölt Mercédes terepjáró sofőrét meg sem hallgatta. Egy másik ügy nyomozati anyagában (ami véletlen került a kezünkbe) láttuk leírva, hogy az autós ámokfutása után saját kezűleg tépkedte le a plakátokat a kerítéséről.
Addig fajult az uzsorásnál a nem tetszés, hogy zaklatás miatt eljárást kezdeményezett kb. 20 fő SeVizás ellenálló ellen. A nyomozást talán elrettentés miatt az NNI –re bízták. Annyira megijedtünk, hogy ekkor terjesztettük ki a Patkánykereső túrát további bankvezérek házaihoz, és még a kihallgatás napján felmentünk a Laura útra sajtótájékoztatni.
Az uzsorás tovább folytatta vegzálásunkat. Előbb távoltartás kért négy fő ellen, majd Tóth Zsuzsit becsületsértéssel vádolta. Mindkét ügy úgy végződött, hogy nem jött el a főbankár a tárgyalásra, így megszűntek az eljárások. A Zaklatás ügy még folyik. 2015. októbere óta hosszabbítgatják a nyomozást.
A távoltartási beadvány itt érhető el: https://www.facebook.com/pg/Nemadomahazamat/photos/?tab=album&album_id=1398066410219300
Van egy országgyűlési képviselőnk is, akinek nem tetszik, hogy a házához megyünk. bóna zoltánnál történt Patkány GO véleménynyilvánítás okán is jegyzői eljárás indult kettőnk ellen. Itt a jegyző – jobb ötlete nem lévén – a szilárd hulladék kezelést szabályozó helyi rendelet megszegése miatt 30 000 Ft- ra bírságolt. Arra gondolt, hogy bóna egy szemét? Nem tudjuk, de itt is Alaptörvény került a polgármesteri hivatal ajtójára. És természetesen folytattuk a véleménynyilvánítást bóna házánál is az azóta már telepített utcai térfigyelő kamerák előtt.
A jegyzők ellátása Alaptörvénnyel itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=NUC_POrokAo&list=PL6ZyS9Bk8idXFNZCySLAa8y8Wne2_D9rq
És akkor kedvencünk, a führer.
 1. július 5-én, miután előző nap többen felmentünk a házához kifakadt a bankokra egy rádió interjúban, hogy azok miatt mentek a SeVizahitelesek az ő házához. És ezt ő nem szeretné, ezért megfenyegette a bankokat mindenféle eljárással.
Mivel nem történt semmi, szeptemberben odasátoroztunk a házához. Előbb, amikor még azt hitték, hogy csak három nap lesz, a felesége nagyon szívélyesen fogadott. Aztán rogán SeVizás nyilatkozata miatt maradtunk. Póka Lacit eljárás alá is vonták terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés miatt. Két napra be is zárták az NNI fogdájába.
Szabadulása után néhány nappal erőszakos oszlatás kilátásba helyezésével felszámolták a sátoros tüntetést.
 1. március 22-én – az első boltbezárós vasárnapon – a führerné csúnyán összeszólalkozott a Cinege úton zenét hallgató kirándulókkal. Ebből a kirándulásból nőtte ki magát a Patkánykereső túra, majd a Patkány GO véleménynyilvánító játék.
Volt még két kalandunk anikóval. Az egyik nem sokkal a Patkánykereső indulása után, amikor a fönti kapujuknál majdnem ránk tolatott. Azt a látszatot akarta kelteni, hogy nem tud elindulni az automata váltós autójával, de nem vettük be. Égett a tolatólámpája. Másik eset az volt, amikor 2016. szeptember 12-én a kapujuknál intézkedő rendőröket dudálta le agresszíven, és majdnem elütötte őket.
A rendőrök ledudálása utáni felháborodás ezen a rendőrségi felvételen látható: (A ledudálást kivágták)https://www.youtube.com/watch?v=ZWihZom_ClQ&index=2&list=PL6ZyS9Bk8idWbMXHATYrs3rLDT4lL9EDk
A führer háza előtti tüntetésről, még néhány gondolat:
Amikor 2013-ban egy hónapig sátoroztunk a házánál, az volt a felhívásunk, hogy állítsák le a végrehajtásokat és a kilakoltatásokat. Még egy év sem kellett hozzá, hogy másfél évre leálljanak a SeVizahitlek miatti végrehajtási cselekmények. Abban az egy hónapban kb 500-an jártunk a Laura úton. (De mindenképpen 1000 embernél kevesebb jött fel az egy hónap alatt.
Vajon mit érhettünk volna el, ha akkor 5 000 –en, 50 000-en, vagy 500 000-en jelenünk meg? Innen is csókoltatom azokat, akik az összefogást szorgalmazzák, de nem tesznek érte. Lehet, hogy ők a politikusok szarkeverői?
 1. október 16-án holló bencével (banif vezér) és édesanyjával volt egy parázs vitánk, amiben kifejezték, hogy nem tartják helyesnek, hogy a házaiknál tüntetünk.
Ezt megelőzően, 2016. szeptember 18-án  jelasity radovan (erste vezér) felesége akad ki azon, hogy a kapujukra kitettük, hogy „Itt lakik egy bankár, aki a haverjaival 1 000 Milliárdot vett el tisztességtelenül.” Érdekes, hogy olvasni tud magyarul, csak beszélni nem.
Az eső patkány GO-n trócsányi felesége fejezte ki, hogy szerinte lehet hazamenni, illetve adott utasításokat – láthatóan idegesen – más tevékenységek végzésére a véleménynyilvánítóknak. Tette ezt annak ellenére, hogy korábban egy Patkánykereső túra előtt személyesen hívott meg teázni SeVizásokat. Majd, mikor emlékeztettük erre, akkor nagyokat hallgatott.
 1. január 01-én egy ismeretlenül maradt idős járókelő háborodott fel azon, hogy rogán háza előtt egész nap kormányt bíráló feliratokkal díszített autó állt. Rendőröktől is megkérdezte, hogy letépheti-e a plakátokat az autóról. A rendőrök megmondták neki – nagyon helyesen – hogy nem teheti.
A cib bank Veres Istvánnal folytatott levelezésben rótta fel neki, hogy Ő és társai többször nyilvánítottak véleményt vezérük, simák pali házánál.
Legutóbbi akcióban orbán idomított majmánál a Szent György téren igen kemény rendőri ellenállásba ütköztünk. Erről videók ebben a sorozatban nézhetők: https://www.youtube.com/watch?v=wGhquzr_8ZU&t=2s&list=PL6ZyS9Bk8idXvcT9DjKQQeTze03yPiWLK&index=1
Kb. ennyi arról, hogy mennyire nem tetszik a patkányoknak, és a hatalomnak az egyre divatosabb akciósorozatunk.
Nyilván mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák.
Nyilván az igazán elszántakat ez nem fogja érdekelni. Eljött az ideje annak, hogy a kifosztókat, hazaárulókat, élősködőket valóban számon kérjük, nemzetellenes cselekedeteikért kritikával illessük úgy, hogy a kritika fogjon is.
Legközelebb én személyesen 2017. január 15-én fogok a hatalomnak nem tetsző módon véleményt nyilvánítani. Nem hívok senkit együtt cselekvésre, csak azokat az újságírókat, bloggereket invitálom tudósításra, akik szívesen tájékoztatják a közvéleményt erről a méltatlanul elhallgatott véleménynyilvánító játékról.
Részletek a sajtó munkatársai, és tudósítani szándékozók számára létrehozott eseményoldalon érhetők el:https://www.facebook.com/events/193664411105072/
Vannak még terveink. Megvalósításukhoz a szimpatizánsok segítségét kérjük.
Keressük még a lakcímét: welman györgy, darák péter, polt péter, pintér sándor, lázár jános, bucsek gábor, németh szilárd labancoknak. Természetesen a házuk előtt kívánunk véleményt nyilvánítani.
Akik a kutatásban hatékonyan részt tudnak venni, és érdekük is, hogy nyakon csípjük a kifosztókat: „…a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő” És a többi polgár.
Hát munkára fel! És békésen érjük el, hogy aljas módon saját érdekek szem előtt tartásával ne akarjanak már politizálni, közfeladatot ellátni, bankot vezetni. Mindezeket csak olyanok lássák el, akiknek célja, hogy a közjót szolgálják.
A Patkány GO véleménynyilvánító játék hátteréről, múltjáról bővebben itt lehet olvasni:https://nemadomahazamat.hu/blog/?post=bpatkany-gor-velemenynyilvanitasok-hattere-level-a-meglatogatott-kifosztoknak-valamint-az-erintett-rendrsegeknek
A sajtó igen visszafogottan tudósít – nyilván politikusok elvárása miatt – a Patkány GO játékról. Ezeken a hivatkozásokon azonban lehet találni bőven videót, beszámolót az eseményekről:
Ellenállás Youtube csatornán: https://www.youtube.com/channel/UCfwV-Z1Fttm0Tx6ll6crE8w/videos
– Nem adom a házamat mozgalom fészbúk oldalán: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/
Gyurcsány nevében írt levél:
„Tisztelt Póka László Úr!
Kérem engedje meg, hogy Gyurcsány Ferenc elnök úrnak küldött levelére válaszoljak.
Elnök úr köszönettel vette a levelüket, azonban az akciójukat nem támogatja.
Egyrészt az a véleménye, hogy politikusokat a politikai tevékenységük alapján kell megítélni, a munkájukkal kapcsolatos kritikát olyan módon kell az illető tudomására hozni, hogy az a munkájával összefüggően jelenjen meg: lehet tüntetést szervezni pártok székháza, az Országgyűlés vagy egyéb hivatalok elé, lehet petíciókat indítani, elektronikus eszközöket felhasználva tiltakozni. Azt azonban nem tartjuk elfogadhatónak, hogy politikusokat nem politikai környezetben szembesítsenek kritikákkal, tehát nem támogatjuk a lakóházuk előtti tüntetéseket sem.
Másrészt a tiltakozásuk tartalma kapcsán is kritikát vagyunk kénytelenek megfogalmazni. 
Ha jól értettük az Ön levelét, a devizahitelek miatt bajba került emberek érdekében zajlik a tüntetésük. Ez a probléma valóban jelentős, épp ezért a Demokratikus Koalíció épp a tegnapi napon jelentette be a devizahitelesek megsegítését célzó javaslatait. Az a véleményünk, hogy a devizahiteleseken középtávon csak egy alapvető gazdaságpolitikai fordulat segíthet, mert csak a befektetéseket és így új munkahelyeket eredményező politika lehet képes a lakosság jövedelmének növelésére, amiből finanszírozhatóvá válnak a felvett hitelek.
Rövid távon a következő lépéseket javasoljuk: legyen egy olyan törvénymódosítás, amely a felvett devizaalapú jelzáloghitelek fizetőeszközének alapkamatához kötné valamennyi érintett hitel kamatát (ezt például Lengyelországban sikerrel alkalmazzák); másrészt lehetővé kell tenni, hogy a bankok átmenetileg, de legalább 2016-ig ne mondhassák fel azok hitelszerződéseit, akik az említett új kondíciókkal legalább a hiteleik kamatát fizetni tudják; harmadrészt el kell indítani egy nemzeti szociális lakásprogramot, amelyben az azt kérvényezők lakását az állam felvásárolná és lehetővé tenné annak visszabérlését egy méltányos, korrekt díj ellenében. Így több tízezren menekülnének meg attól, hogy utcára kerüljenek.
Azzal azonban nem értünk egyet, hogy a devizahitelezés – ahogy Ön a levelében fogalmaz – “kitervelt csalás és átverés”. Ismereteink szerint a Kúria nem azt mondta ki, hogy a devizahitelek semmisek. A felelősség kérdésében pedig nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a devizahitelek bevezetését az Orbán Viktor által kinevezett Járai Zsigmond jegybankelnök és az első Orbán-kormány engedte; széleskörű elterjedése pedig akkor kezdődött, amikor a Járai Zsigmond vezette MNB tíz százalék fölé emelte az alapkamatot, így a devizahitel sokkal olcsóbb hitellé vált, mint az államilag nem támogatott forinthitelek.
Tisztelettel:
Sebián-Petrovszki László
operatív igazgató
Demokratikus Koalíció”
Vona levele:
„Kedves László!
Nem voltam gépközelben, így csak most tudok válaszolni. Sajnos nem tudtam jelen lenni, bár hozzáteszem, hogy a lakóházak előtti demonstrációkat nem feltétlenül tartom hatékony eszköznek.
Munkájához sok sikert kívánok! Remélem, közös erőfeszítéseink sikerrel járnak majd.
Szebb jövőt!
Vona Gábor
Az iPhone készülékemről küldve”

 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Patkány GO értelme. – Tömegek fogják-e választani a véleménynyilvánítás ezen formáját? bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Emeric szerint:

  Na, ha annyira akart volna, vona is beszállhatott volna…

  De a Póka miért nem tárgyal a kommunistákkal? Vagy fordítva? Ha valakit meg lehet győzni a közösségi, emberközpontú társadalom/rendszer szükségességéről, akkor azok épp ők.

 2. Tovaris szerint:

  Mindez azért van, mert nincs szocializmus.
  Remélem, tömör voltam.

 3. Fergeteg szerint:

  Belefutottam, talán érdeklődésre tarthat számot Póka L. részéről:
  https://www.occrp.org/index.php/en/ccwatch/cc-watch-indepth/2329-hungary-ministers-former-security-company-flourishes-on-state-contracts
  Ha Pintérhez el akar menni, vigyázzon! Veszélyes.
  Bizony, itt sok dolog megtalálható. Csúnya, csúnya dolgok. Az ellenség oldala egyébként, Soros, CIA is “befigyel”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.