A világpolgár

Az alábbi videot tegnap lőtték a valamelyik New York-i reptéren. Döbrögink országos nagy cimborája, korábban Grúzia narancsos elnöke, később ottani hivatalvesztését követően körözött bűnözővé lett, és Maradék-Ukrajnáig meg sem állva elmenekülő Szakácsvili koma kódorog a tranzitváróban.

Ám ott Nyalókakirály bizalmából és kegyelméből Ogyessza-régió gubernátorává avanzsált! De ott is elherdálta a bizalmat. Bajuszt akasztott  Kijev Fő-Fő helytartójával. Így aztán ismét elherdálta a beléje vetett bizalmat, és a hivatal, valamint hatalomvesztésre süllyesztett világmaffiózó eléggé viharvert állapotban őgyeleg. Megint menekülőre kellett fognia a figurát.
Bár most némi igaza volt, ami miatt elvesztette Maradék-Ukrajna vezérlő helytartójának bizalmát és kegyét! Hazugnak és csalónak merte nevezni Valcmant. Akit bíróság elé kéne állítani.
De hát mint látjuk, neki kellett felkötni az útilaput. Föltételezhetően a Nagy Tanító és mecénás-Soros Nagymester lenne az utolső menedék! (Bár annak mostanság akadnak egyéb gondjai is, mintsem a tanítványokkal bíbelődni! Tekintve, hogy Szakácsvili is sorosista növendék volt!))
De jó is lenne mielőbb ilyen videokat látni a mi Döbröginkről és hasonszűrű tettestársai hontalan bolyongásáról!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A világpolgár bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ami késik,nem múlik!Elég a zsidó érdekérvényesítésből.A harácsolók harácsolásából.

  • Tovaris szerint:

   Egy kommunista NEM ZSIDÓZIK!
   A problémák oka a kapitalizmus, azon belül teljesen mindegy, hogy milyen nemzetiségű a kapitalista.
   A kapitalistáknak sikerült az, ami a kommunistáknak nem. A kapitalizmus (multinacionalizmus) globális, az internacionalizmust pedig a nemzetieskedő “kommunisták” teszik tönkre.
   Nem ismerős a jelszó: Világ proletárjai, egyesüljetek?
   Azaz: nem “nemzetileg”, külön-külön kell kommunistának lenni, hanem nemzetközileg.

   http://www.vassfamily.net/music/komm/index.html

   • vitorla123 szerint:

    Ezért szenvedtünk vereséget.Egy Európai nemzet sem állt ki a nemzetköziség mellett.Nem én zsidózok! A zsidók üldözik a világ népeit a holokauszt miatt törvénytelen eszközökkel.Nem érdemes vitatni tény kérdése.Sem a német,sem a Jugoszláv sőt az orosz sem állt ki a nemzetköziség mellett.A nemzetköziséget nyelvi okokból csak nemzetenként lehet megvalósítani.Nyelvi okokból.Te tudsz németűl,magyarul,oroszul nemzetközi lenni.Hány ilyen elvtárs van a világon? Akikkel erről tudsz kommunikálni.Ezért így nem lehet politikai tényező.Cseh Gevara ? példája mutatja,hogy a jelszó így téves.De nemzetenként mindenkinek az anyanyelvén nagyon is megvalósítható.A gazdaságok csak nemzetenként integrálhatók!

    • Tovaris szerint:

     Mit is mondott Lenin (nem szó szerint idézve)?

     Tanulni, tanulni, s még egyszer tanulni!…
     Nyelvet is lehet tanulni. De sajnos ahhoz is az kell, hogy a magyar nyelvtant is jól tudjuk, mert a nyelvtani szabályok minden nyelvre érvényesek.

     Aki szereti saját hazáját, csak az tudja szeretni (tisztelni) mások hazáját is…
     Ettől még nem feltétlenül kell elveszni a nacionalizmus, sovinizmus és az irredentizmus mérgező posványában.

     • Emeric szerint:

      Pontosan. Úgy is lehet szeretni a hazádat, hogy közben nem utálod a mást, vagy aki máshol született, vagy aki máshol él, vagy aki másik focicsapatnak szurkol, vagy aki mást akar törzsfőnöknek.

      Uff. Én beszéltem.

     • Emeric szerint:

      Mást helyett másét

   • Emeric szerint:

    ha eddig nem mondtam elégszer: Jó újra látni-olvasni Tovaris. Mit ne mondjak, a materializmustól elszakadt, összeesküvéskereső mentalitások kezdenek fárasztani.

   • Nagy szerint:

    Te nem k.ommunista vagy, hanem egy élösködő, talán törzsi származék. Egy biztos: nem vagy magyar barát.

    • Tovaris szerint:

     Ha ezt nekem címezte, akkor orbitálisat téved. Ráadásul, amit mond, az egy hatalmas burzsoá ostobaság. Nem nevezem Önt nácinak, mert ahhoz azért több kellene, hanem egy jól félre igazított gondolkodású vitapartner – tulajdonképpen ez volt az elmúlt 25 év ideológiai célja a burzsoá hatalom részéről. De még szerintem nincs elveszve.
     Viszont maradjon meg amellett, hogy nem vitapartnerei “élősködő, talán törzsi származék” ostoba, személyeskedő “érvelésében” dagonyázik, hanem megpróbál a témához hozzászólni – nem a hozzászóló személyiségét fikázni.

     • joz szerint:

      Kedves Tovaris!
      Mi a fenéről hablatyol? A Tőke megírása óta eltelt 150 év!!! Lenin tévedései óta is több mint 100.
      Természetesen vannak érdek ellentétek a különböző társadalmi rétegek között, de azt ostobaság kijelenteni, hogy a “nemzeti burzsuázia” mindig népellenes. Még M.o.-n sem. Pl. reformkor.
      Az “internacionalista” zsidóság sokkal nagyobb károkat okozott az egyes társadalmakban. A XX. század szinte valamennyi szélsősége rájuk vezethető vissza.

     • vitorla123 szerint:

      Nincs tévedés sem a Tőke, sem Lenin 100 éve megírt munkáiban. A kódolásban van tévedés.Nem tőkés,mert magyarul érthetetlen hanem harácsoló.És persze a Te fogalmaid szerint zsidó.Pedig nem minden harácsoló zsidó.De minden harácsoló tagja a harácsolók osztályának ha magyar,ha zsidó.Velük szemben állnak a munkavállalók,akiket minden percben meglopnak a harácsolók.Az életük minden munkában töltött percét valamilyen arányban ellenszolgáltatás nélkül elveszik.Szak szóval kisajátítják,elsajátítják.Pedig még neked is egy darab életed van.A munkaidő megnyújtásával 8 óráról 10-12 órára lehetetlen a magyar családok normális működése.Gyerekcsinálás,nevelés,és a saját munkaerő újratermelése.Jó példa mikor Orbán Viktor kirúgta a titkárnőjét,mert beteg volt a gyereke.És ez nem zsidó pőrobléma. Ezzel együtt nem tagadom,hogy a holokausztban való részvétel miatt a zsidók gyűlölik a magyarokat.Magyar gyűlölők.Vallási alapon.De a világban a vallások mára vallásháborúkhoz vezettek és ez az atomkorban,az emberi faj végét jelentheti.Elég hozzá 1 darab őrült.

   • akárki szerint:

    tovaris 1.-1 hozzá írásodból úgy tűnik mintha totál hülye lennél.

 2. petymeg szerint:

  Én meg nem szeretném így látni őket,mert az azt lelenti,hogy szabadlábon vannak és lébecolnak a pénzünkön!

 3. Tovaris szerint:

  joz szerint:
  2017-01-15 – 10:40

  Tisztelt uram! Pont arról “hablatyolok”, amiket Ön itt összehord.
  Mivel az Ön által előadottak roppant mály színvonalúak, nem is szándékom Önnel vitába szállni, mert ahhoz a szellemi mélységekhez már batiszkáf és mélységi oxigén ellátó berendezések szükségeltetnek.
  Egyetlen gyógyír van az Ön által kifejtett nézetek negligálására: a marxizmus, a történelmi materializmus és a marxizmus-leninizmus.

  • vitorla123 szerint:

   Csak annyit ehhez,hogy a kereszténység nem más mint a zsidó vallás egy szektája.Kicsit nagyobbra nőtt mint az eredetije.Mára a vallások az emberi faj ellenségei!Fennmaradásunk legnagyobb gátló tényezői.Ehhez képest a gloobális felmelegedés,vagy az energia probléma kutya füle.

 4. petymeg szerint:

  T.Vitorla!
  Ujra kellene számolni ezt a holokausztoz,nehogy már Magyarországról töltötték fel nemkivánatos elemekkel a munka táborokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.