Donbassz

Nem úgy tűnik, hogy a Kijevi junta békülni akarna Donbasszal. Egyre komolyabb ágyúzással fejezi ki az ő eltökélt “rendezési szándékát”!

Az LNR illetékességi területén fekvő Irmino faluban a latortüzérségi attak megölt egy 27 esztendős helyi lakost. Négy újabb lakóház is romba dőlt Irminoban.
Pervomajszk ágyúzását ISMÉT műsorra vette a Valcman ordashada. Nyolc lakóház pusztult el, és az elektromos hálózat is sok helyen sérült.
Donyeck “hátát” ostromolja vad iramban a valcmanista latortüzérség. Gyebalcevot a tegnapelőtti eszeveszett ostromot követően tegnap ismét a legnagyobb kaliberű tűzszerszámokkal ágyúzták.
Persze nem csak Donyeck “hátát” ágyúzták. A Szvetlodarszk-ívtől nyugati irányba is vadul bombázták a DNR településeit, aztán tovább le!-a déli végekig.
A január 8.-án Donyecktől délre Oktyrjáb falu határában mintegy 500 méterre a népköztársaságiak állásai előtti aknamezőn bóklászó három lator visszatérhet övéikhez. Kijev szerint “eltűntek”! De a DNR közölte: megvannak! Ők szedték őket össze az aknamezőn. Jöhetnek értük. Donyeck Kalinyin kórházának halottaskamrájából elvihetik őket.
Tegnap megtörtént az átadás-átvétel.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Ki, kik reménykednek aban,vagy kik hisznek aban, hogy a Kijevi juntának akárcsak egy körömfeketényi békülési szándéka is volna Donbasz,-Luganszkkal szemben ? Az egy utópia, egy HALVA SZÜLETETT NAGYMAMA . Amedig az a társaság hatalmon van nem lehet békülést még véletlenül sem kiejteni mert karóba húznák azt, aki ezt a szót kiejtené a száján . Nem hiszem,hogy van,vagy lenne embermaradék Galíciában, aki élve megúszná aztat a szót, hogy “békülés Donbasszal, Luganszkal,” szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.