Melegszik a Nagy Döbrögista Beolvasztótégely

Vona Gábor ellen tüntetnek Debrecenben, mert “visszaélt a választók bizalmával”

“Az ország négy megyéjéből érkező korábbi Jobbik-tagok rendeznek tüntetést a párt irányváltása ellen ma délután Debrecenben – írja a Magyar Idők és a Civishír.hu. A felhívást Ulics Erika szervező és egykor jobbikos alapszervezetek vezetői jegyzik. Szerintük a Jobbik vezetése “fideszarcúvá” formálta a pártot, minden a kormányzásra való törekvés érdekében zajlik, noha súlyos ellentétek vannak a szervezetben.

A szombati debreceni demonstrációra készülő volt jobbikos politikusok – köztük alapszervezetek korábbi vezetői – elégedetlenségüknek kívánnak hangot adni azzal kapcsolatban, hogy a párt felhagyott korábbi politikai irányvonalával, letért az eredetileg felvázolt útról – értesült a Magyar Idők. A lap információi szerint Hajdú-Bihar mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg, Heves és Borsod megyéből is csatlakoznak tiltakozók. A tüntetést Ulics Erika szervezi, aki a Jobbik kabai alapszervezetének volt tagja. Az ügyvédnő 30 különböző sajtóorgánumhoz juttatott el meghívót, hogy kifejezzék tiltakozásukat:
A Jobbik elnöke és más vezetői, képviselői magatartása azt a látszatot kelti, mintha egy egész szervezet szándéka alapján fordultak volna olyan irányba, ami a kormányzás mindenáron való megszerzését tűzte ki célul…” – harsogja diadalittasan a habonymédia mindegyike.
A Jobbik letudva! Zsebben! Elvégre MINDENKINEK EGY SZÁSZLÓ ALÁ KELL besorolnia! A Döbrögi-lobogó alá! A vajda táborába! Mert az az igaz nemmzetthy tábor!
Mintha már láttunk volna ilyesmiket! Torgyán Bohóc, Ghiczy Uram, Dávid Ibolya! Meg az ő szervezeteik! Amely mind-mind nemmzetthyek voltak, csak annyira mégsem voltak nemmzetthyek hogy eléggé!
Mindegyik társulás és vezetőik el voltak önmaguktól ájulva! Mindegyik vezér fölkent nemzetvezetőnek érezte magát. És mindegyiket meglegyintette a börtön szele. Olyannyira, hogy némi székházostromot meg lehallgatást-kukarobbantást megélve jobbnak látták, ha maradék erőiket átviszik a biztonságba.
A nem maradék erőkre a Jobbik vetett szemet! Össze is gyűjtötték őket, még mindig a vad antikommunizmus jegyében-a Kádár-rendszer ellopott, odaveszett eredményei fölött hullajtva könnyeket!
A Jobbik kinőtt a Döbrögi-Hende-féle polgári körökből, és látszólag önálló életre kelt! Sokasodott, GYARAPODOTT! Meg tán kissé önállósodott is! MÁR ÖNÁLLÓ QRMÁNYVÁLTÓNAK KIKIÁLTVA ÖNMAGÁT!
Na ebből elég! Alig több mint egy esztendő van hátra a 2018-as “választásokból”! Döbrögi HATALMAT ÉS STABIL KÉTHARMADOT AKAR! Az Új Nemmzetthy Elythnek! Aminek ugye-ő a vajdája!
Jó lesz az az újbóli kétharmad még úgy is, ha egy-két állattitkári poszttal megdobja a cukiságot. Csak a bennük bízók legalább felét a táborba tereljék! Mert nem biztos ám, hogy csak a technikán, a more-és külhoni szavazatokon múlik a további hatalom! Minél több hordaszavazó is szükségeltethet a nagy diadalhoz! Aztán-mehetnek a lecsoba! De addig is csak had higyjék, hogy nemzeti az erő! Amelyet Finkelstein tanácsnokol. Választásilag!
A Jobbik egy tévút volt! Szegedi Csanáddal, Novák Emőkével, Vona Gabriellával, Toroczkaival, Budaházyval, meg a többi segéderővel együtt. Ugyanazt akarták/akarják mint Döbrögi! De a végén már nemmzetthybbnek néztek ki a legnemmzetthybbnél is! És hirdették is! Radikálisan.
Nem az a probléma, hogy Döbrögi most lefelezi a Jobbikot és badarálja őket!
A probléma az, hogy közben sok-sok jóérzésű MAGYART MEGVEZETETT a Jobbik! Sok energiát elvont a VALÓBAN ELŐREMUTATÓ, VALÓBAN NEMZETI ÉRZELMŰ TÁBORTÓL! Mert létezik ám egy ilyen tábor!
Az a bizonyos STABIL 45 SZÁZALÉKNYI ÚTÁLKOZÓK TÁBORA! Amely kiszámíthatatlan! Amelyről csak annyi tudható biztosan, hogy EZEK KÖZÜL SEMELYIKRE NEM AKAR szavazni!
Döbrögi sem vak ám! Látja ezt a veszélyt ő is! És mivelhogy tudja: EBBŐL A TÁBORBÓL SENKIT EL NEM TUD SZÉDÍTENI!-már csak a Jobbik nemmzetthyjeit tudja mozgósítani HATALMA MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN! Azok meg mozdulni fognak, hiszen látják: VEZÉREIK ELHITELTELENEDTEK! Libsikre aztán nem szavaznak! “Kommonistákra” mégúgysem! Inkább szavaznak a Legnemmzetthybb hordára! A Farkas Flóriékkal földúsítottra! Elvégre Döbrögi a Legnemmzetthybb!
A maradék meg a kommunistáknak sem kell!
Ki van ez találva amúgy jó finkelsteinesen! Háromszor már bejött! Jöhet a negyedik! A ráadás!
Aztán jöhet a szebb jövő!
Bár a lottóban jönnének be úgy a tippjeink, ahogyan idáig a Döbrögi mesterkedéseket behúztuk!
A Jobbik egy tévút lett! Ezt már látnia kell mindenkinek. Pontosan olyan tévút, mint a Kisgazdák, a Kereszténydemokraták, meg a Fórum!
Persze mi imádunk bolyongani a tévúton! Tudjuk hogy az!-de hátha megleljük a végét!
Meglesz az! Tudjuk hogy a tévút végére értünk, mert hallani fögjuk a göröngyök dörömbölését!
DE SENKI NEM LESZ AKI EZÉRT FELELŐSSÉGET VÁLLALJON!
Igaz persze: MÁR NEM IS LESZ KI ELŐTT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Melegszik a Nagy Döbrögista Beolvasztótégely bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Vona életkoránál fogva nem érti,mi történik a valóságban.Nem Szálasi és Hitler az akit követni kell ebben a harácsolók elleni harcban.Hanem Sztálin.Akit ezért a zsidó harácsolók kivégeztek!

 2. petymeg szerint:

  Sajna a mellékelt ábra ezt bizonyitja!
  Pedig hamaradt volna az eredeti uton lett volna esélye több mint így!

 3. Nagy szerint:

  V.ona maga is zsidó, ezért Orbánra formálja a J.obbikot. A vezetésnek már 80 %-a zsidó. A legj.obb lenne, ha bezárná a pártját.

 4. János szerint:

  A Jobbik a társadalom egyes problémáiról kezdett nyíltan beszélni, és ennek köszönhette üstökös szerű emelkedését. Aztán mi lett? Megvették kilóra? Vagy kiderült, hogy a papa és a mama is zsidó? Vagy csak meghülyült? Elkezdett néppártosodni, hanukázni, a mazsihisz seggét nyalni! Nem mondanám, hogy szemen köpte az eddigi szavazót, inkább az arcukba f.sott! Nem biztos, hogy elérik a bejutási küszöböt, talán a cigányvajda beveszi a listán mint a vadliberális Fodor Gábort, vagy a KDNP-t! Ez a jobboldali megújulási mozgalom is kipipálva. Szar zsidóseggnyalók lettek pillanatok alatt! Egyáltalán miért kéne elmenni szavazni 2018-ban? Nincs hova, nincs kire, nincs mire!

 5. Smith szerint:

  10 ember tüntet, és ezt a fideszes, közpénzből működő média főhírnek tartja. Az persze csak mellékhír, ha a kormány ellen tüntetnek ezrek, mert azt csak Soros György álciviljei szervezhették. Nos, ha ebből indulok ki, akkor a Jobbik-ellenes tüntetést a CÖF álciviljei szervezték. Ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.