Randi a láthatáron

A washingtoni Fehér Házba egy hét múlva beköltöző új amerikai elnök a Wall Street Journalnak adott interjúban bejelentette, hogy találkozót tervez Vlagyimir Putyin orosz államfővel. Sejtetni engedte azt is, hogy visszavonhatja az Oroszország ellen Obamaki által decemberben összekotlott szankciókat.

Lehűtendő a nagy politikai várakozásokat, megemlítette hogy nem feltétlen híve az “egy Kína-politikának”.

trb

Trump Bohóc egyórás interjút adott a konzervatív napilapnak, ami weboldalán részleteket közölt belőle. Lenhajú Trump arról beszélt, hogy “bizonyos ideig” fenntarthatja az Oroszország-ellenes szankciókat, de kijelentette: “ha kijövünk egymással és Oroszország tényleg segít nekünk, akkor miért kellene bárkinek is szankciókat alkalmaznia olyasvalaki ellen, aki nagyszerű dolgokat tesz?”
Bejelentette: felkészült arra, hogy valamikor a január 20-án tartott beiktatási ünnepsége után találkozzék Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Randi a láthatáron bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Pozsony 907 szerint:

  Trumpot meghívták az asztanában tartandó szír bèketárgyalásokra.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  És milyen minőségben ?! Teljes értékü “tárgyaló fél”- ként, vagy csak, mint megfigyelőként, t. Pozsony 907 ? Személy szerint én NEMKIVÁTOS -nak tartanám az USA jelenlétét, semilyen minőségben sem. De hát, nem rajtam múlik a “világpolitika”. Talán jobb is így, nem kel rettegni az orgyilkosoktól.

  • Pozsony 907 szerint:

   A lènyeg az hogy beiktatása után, az amikat sem hagyják ki, ez kifejezetten obama ellen irányul. Nem kell ettöl tartani, mostanra erdogan is megszelidült valamellyest.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  A washingtoni Fehér Házba egy hét mullva beköltöző uj amerikai elnök……bejelentette, hogy találkozót tevez Vlagyimir Putyin orosz álamfővel….. Hát szerintem elég merész volt, hogy BEJELENTETTE szerintem . Ezt a találkozót Trump ráért volna akkor bejelenteni, amikor MÁR A KREMELBEN VAN, PUTYINNAL, TÁRGYALÁS KÖZBEN ELNÖKI MINŐSÉGÉBEN. Elég merész volt a bejelentése . Odaérkezéséig, még rlég hosszu az időpont, bármi megtörténhet,ismerve az USA mostani közhangulatát, aztán utközben is sok minden megtörténhet. A véletlen baleset sincs kizárva. Gondoljunk csak az Alexandrov együtes katasztrófájára, vagy az MH-17-sére . REMÉLJÜK NEM FOG ILYESMI MEGTÖRTÉNNI.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.