Döbrögisztánban béke van!-Donbasszban háború dúl!

Információink szerint saját ágyában hűlt ki, így halt meg egy kisfiú Székesfehérváron. A 11 éves gyerek holttestét január 9-én találták meg, az ügyben teljes a hírzárlat. A rendőrség híradónk kérdésére csak annyit erősített meg, hogy nyomoznak. Úgy tudjuk, a cukorbeteg kisfiú anyjával szerény körülmények között élt. A környéken élők sokszor segítettek nekik tüzelővel, étellel.

(rtl)
Bal-Rad komm: “…A rendőrség híradónk kérdésére csak annyit erősített meg, hogy nyomoznak…”
-Amúgy hírzárlat van az ügyben! Ez a döbrögisztáni katasztrófa SEM kaphat széles publicitást. Elég, ha a KÖRNYÉKBELIEK számára szolgál példaként! A HATALOM hiszi, hogy a’ zemberek elhiszik: CSAK náluk történt ilyen!-másutt nem!
Hiszen az ország erősödik és jobban teljesít!
Minden környéknek megvan a maga széles publicitást nem kapó “kihüléses” esete. Amiből OKULHAT a szűkebb helyi közösség!
De úgy általában kiderül minden helyi hírzárlat ellenére is, hogy ORSZÁGOS jelenségről van szó.
Székesfehérváron A JÖVŐ FAGYOTT MEG! 40 kilométerre Felcsúttól.
A MAGYAROK közben arról vitatkoznak, hogy Döbrögisztán rendezzen olimpiát vagy sem!
Országunkban CSAK EZEN A TÉLEN, ÉS CSAK EDDIG!-LEGKEVESEBB SZÁZ EMBER FAGYOTT MEG! Nagyjából két hónap alatt! (Ennyiről tud a széles nyilvánosság!)
Donbasszban háború van! Negyede-fele ennyi áldozattal egységnyi idő alatt!

ORSZÁGUNKBAN BÉKE VAN!

balradlogo

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögisztánban béke van!-Donbasszban háború dúl! bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Illuminátus 2017 szerint:

  Az anya könyvelö. Szlkesfehérvár frekventálthely.
  Mi jártunk somogyban, ahol a volt Nagyatádi konzervgyár dolgozoi,az erdöben élnek a Barcsi határon. Mindenaposak a fagyhalálok,és a rokák eszik meg a tetemeket. Csak erröl nem irnak a hirek.

 2. Illuminátus 2017 szerint:

  Somogyban eltünt a kézpénz. Akinél 10 ezer forint van az ott milliomos. Nagyatádtol délre értendö. Ilyen szegénységet még Afrikában sem láttunk. Taranyban 1000 Ft már egy nagyobb vagyon. Vannak akik napokig nem tudnak enni. Tüzifa???? Aki azt a környéket tuléli azt nagyon keményfábol faragták. A cigit ugy készitik,hogy az utmentén összeszedett csikeket kipörgetik. Olyan kemény gyerekekkel találkoztunk,hogy Rambo is megirigyelné öket. A gyengék lassan kifagynak,de van egy réteg akik mindent tulélnek.

 3. Illuminátus 2017 szerint:

  A Nagyatádi konzervgyárbol a nyugatiak logisztikai konzerv eloszto központott alakitottak ki. Pár targoncást hagytak meg. A nyugatrol behozott termékeket ott logisztikázzák. Felszámolva a magyar konzervgyártást. Magyarország legnagyobb konzevgyári dolgozoi ma éheznek. Ezt hozta nyugat a Nagyatádi konzervgyári mukásnak. gyár bezárást jövedelem nélkül maradást.Családok szétesését nyomort.

  Béla a volt lakatos targoncás söför ma törrel az oldalán Rambo a somogyi erdökben. Hihetetlen mégis igaz. Ö csak egy a sokak közül.

 4. Smith szerint:

  Nem beszél, nem lehet véleménye. Neki is van családja, és félti a kis megélhetését. Igaz ugyan, hogy egy mezei rendőr őrmester nem keres annyit, mint egy TEK-es őrmester. Nos, az a rendőr, aki ezt szóvá merte tenni a jó múltkorában, azonnal repült a testülettől. Tanulság, hogy aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére…

  • Hun szerint:

   Én azokat akik ezt a narancsos rezsimet védik nem nevezném rendöröknek.

  • Havasi Gáspár szerint:

   Ennél rosszabb a helyzet, már egy kérdés feltevése, ami megkérdőjelez katonai bírósággal járhat.

 5. Realista szerint:

  Admin. A te és az egész tevékenységed, műved, az oldalad szégyene ez a fenti idióta alak. Nem veszed észre mennyire játszik veled, és az olvasóiddal. Folyamatosan trollkodik évek óta, mindig más és más néven. Hol ennek, hol annak kiadva magát, egy pszichiátria eset. Te pedig teret adsz neki, és páran még védik is. Persze, mert úgy ír, ahogy az itteni olvasók szeretnék olvasni a véleményeket. Van érzéke a hazudozáshoz, és mivel Magyarok között és, tud Magyarul ez a hazátlan oláh és vetít folyamatosan. Van amikor teleszarja az oldalt, lényeg, hogy vigye a showt. Legyen több hozzászólása egy hír alatt. Annyira átlátszó és szánalmas, főleg a direkt összejátszás. Egyszer elmeséhetnéd, hogy a nyilvánvaló dolgok ellenére mi a szándékod vele? Mert használod. Mindegy mit ír, milyen néven, minek adja ki magát, tisztában vagy vele milyen a mentális állapota mégis hagyod. Sajnálom őt, mert egy betegről van szó. De azért sokan szeretnének normális hírek alatt, normális hozzászólásokat olvasni. Ha azt akarod elérni, hogy amikor meglátom ezt az alakot, csukom be és nem jövök vissza napokig akkor nyertél. Hogy mit, azt te tudod. Lelked rajta.

  Admin:

  Nem veszed észre, hogy CSAK TE UGRASZ a témára?

  • vitorla123 szerint:

   A módszert AGYOSTROM néven az nintiucio kiváltására használják!Mert mást gondolkodásra és alkotásra serkent.Ráadásul mindenkinek joga azt írni amit gondol.Nem kötelező vele valam egyet érteni.Vagy elolvasni.A kommunista oldalak lényege a SZABADSÁG!Más beszélni és más cselekedni.

 6. zls-179 szerint:

  Béke?Én inkább azt mondanám hogy “csendes háború, csendes fegyverekkel” a lakosság ellen!

 7. maxhungarista szerint:

  Én azt nem értem, hogy az Admin miért nem törli az ilyen idióta hozzászólásokat mint illuminátus 2017-ét! Megvan rá a lehetősége, nem is tart sokáig. Máshol is megteszik. Nem az Admint akarom ezzel leszólni, csak fárasztó már átnézni is a hülyegyerek karcolgatásán. Eszem-f.szom hogy valakit ezért fizetnek.

  • akárki szerint:

   Miért , talán most hazudott az írásában ?? Vagy úgy általában mindig hazudik ??
   Nem azzal kéne inkább foglalkozni, hogy miért lehet valóságtartalma a hozzászólásának ??

 8. Tovaris szerint:

  Az a legnagyobb baj a hozzászólásokban, hogy nagyon híján vannak egyes hozzászólók a dialektikának, az ok-okozati összefüggések elemzésének és a történelmi materializmusnak.
  A dolgok lényege – a kapitalizmus teljes és általános tagadása helyett megpróbálnak felszínes magyarázatokat adni a problémákra – amely természetesen nagyrészt zsákutcába vezet.
  Természetesen, nem várható el mindenkitől, hogy ideológus legyen, de már a “józan paraszti ész” is többet kihoz a dolgokból, mint a felületes tévelygések.

 9. Azorka1861 szerint:

  Realista ès maxhungarista!
  Engem nem zavarnak Illumunàtus 2017 kommentjei, söt egyenesen
  tetszenek. Nèmely közülük extra provokativ, hogy felràzzon a tespe-
  dèsböl.
  Herzliche Grüsse von Азорка

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.