Donbassz

A tegnapi washingtoni cirkusz olyan nagyon azért nem kötötte le a Donbasszra fenekedő latortüzérség figyelmét, hogy egy picit is mérsékelték volna az ostrom hevét. Mintha a mostmár csak a múlt árnyékaként említhető latoralvezér Joe Biden hatása érvényesült volna, akinek kijevi utolsó hivatalos vizitjét követően tagadhatatlanul megnőtt a valcmanista latortüzérség buzgalma.

Tegnap reggel hat órától éjfélig 587 gránátot küldtek CSAK a DNR-re!
Nem spóroltak a gránátokkal az LNR-t illetően sem! Pedig még kérte is őket a Fegyverszüneti Koordináló és Ellenőrző Központ. Mondván, hogy akna-és robbanószer mentesítésbe kezdenének a népköztársaságiak a Pervomajszk és Zolotoje közötti úton. Mi sem természetesebb, hogy ezt a szakaszt ágyúzták a legvadabb ütemben.
Tegnap az EBESZ szemlélődők főnöke ellátogatott az utóbbi napokban ismét a leghevesebben ostromolt Szahankába és Kominternovoba. Alexander Hug megnyugodott: dacára a latorostromoknak, a településeken azért élnek emberek. A gyerekek is járnak iskolába!-olyan nagy baj nem lehet. Meg különben is: míg ő arrafelé járt, nem lőttek a kijeviek.
A helyiek meg túloznak! Persze vannak kellemetlenségek hogy Minszk nem teljesen üzemel, de…
Jaszinovataja környékére nem vetődött el Hug úr. Pedig ott aztán lett volna élményben része! Tegnap este is, meg ma délelőtt is. Kiváltképp a vasúti pályaudvarnál és környékén.
Meg még jó néhány helyen Donbasszban.
Egyébként a mai orosz és donbasszi sajtó többségében a Trumppal kapcsolatos tudósításokban már megjelent a “ne legyenek illúzióink”-megfogalmazás.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Hát igen ! Talán nem mondok ujjat aval, hogy sem az ottaniaknak, sem az ittenieknek NEM IS VOLTAK, NINCSENEK, és NEM IS LESZNEK ILLUZIÓINK Az USA külpolitikáját illetően, bármiről is lett légyen szó. Baszurinék meg rajtakapták az EBESZ-eseke https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwjxp6LcsdPRAhXCFywKHdMuApoQFggzMAM&url=http%3A%2F%2Freal-vin.com%2Fglavari-dnr-obvinili-obse-v-nekompetentnosti&usg=AFQjCNGCI_OiOIlSt8xKyW9r0BZ1Ltw1QQt egyértelmü hazugságon, talán most először !

 2. Big szerint:

  Meg kell fogni a zsidaját,aztán a legjobban lőtt helyre kell szállítani,kikötözni,levideózni.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwjxp6LcsdPRAhXCFywKHdMuApoQFggzMAM&url=http%3A%2F%2Freal-vin.com%2Fglavari-dnr-obvinili-obse-v-nekompetentnosti&usg=AFQjCNGCI_OiOIlSt8xKyW9r0BZ1Ltw1QQ Valahogy nem úgy sikerült az előbi küldés arrúl,hogy Baszurinék rajtakapták az EBESZ-eseket,a, én úgy fogalmaznák, hogy hazugságon vagy illetéktelenségen . Megkérném t.Tovarist, foditaná le magyarra. Nem túl hosszu a szöveg, köszönöm.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  KIVÁBOM ALEXANDER HUGNAK, úgyszintén a tóbbi hasonszúrünek, hogy HAMAROSAN LEGYENEK UGYAN OLYAN “NORMÁLIS” KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AZ Ő CSALÁDTAGJAIK,és A GYEREKEIK IS MINT AMILYEN “NORMÁLIS” KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT a KOMINTERNOVÓIAK, vannak !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.