És a nap továbbra is KELET FELŐL kél

Az időkép.hu meteorológia portál valamit megsejthetett, mert mára is-sőt az elkövetkező időkben is-úgy prognosztizált, hogy a nap kelet felől fog fölkelni. Meglátjuk, ha a sűrű köd engedi meglátni.

Pedig sokan azt hitték tegnap is, hogy ma reggeltől nyugati irányból fog ez megtörténni. Jó okból! Hiszen tegnap óta új lakója van a washingtoni Fehér Háznak.
bei
Donald Trump, mint a 45. amerikai elnök. Már ott is aludt-alszik ha minden igaz. De ő is csak azt fogja látni, mint bárki más: a nap nem fordított eddigi szokásain. Továbbra is keleten kel. És ezután is arrólfelől fog fölkelni.
Szóval Donald Trumpot a szokásos világraszóló cirkuszi körítéssel fölavatták, beiktatták az elnöki tisztségbe. Washingtonban.
Nem mindenki ünnepelt! Voltak akik dúltak-fúltak. Törtek-zúztak-gyűjtogattak pár száz méterre a Nagy Előadás helyszínétől. Közel háromszáz nem ünneplőt a rendőrök begyűjtöttek.

A Nagy Előadás helyszínén meg ünnepeltek, vagy csendben fanyalogtak a díszelgők.
Akik között ott volt Trump nagy vetélytársnője is.  Nyőstényördög pedig észrevette, hogy az ő ura és parancsolója- Szivaros Billy-Ivanka Trumpot, a világ elsőszámú latorállama – az USA – éppen beiktatandó 45. elnökének lányát bámulja nyálcsorogva. Mi tagadás-fiatalabb is, mutatósabb is mint Hillary!

Clintonné arckifejezése sokat elárul. “Ugyan már te vén bakkecske…!”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

És a nap továbbra is KELET FELŐL kél bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Azorka1861 szerint:

  Donald Trump, mint 45. US elnök, beiktatàsa alkalmàbol szemèlyre szabott
  (1 kg sulyu) ezüstèrmet kap az urali Zlatouszt (Златоуст) vàrostol.
  https://de.sputniknews.com/panorama/20170120314209410-trump-silbermedaille-russland-praegestaette/
  Kèpek Zlatoustrol:
  https://www.google.ch/search?q=zlatoust+wikipedia&espv=2&biw=1024&bih=490&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjA_66nn9PRAhUhKsAKHfaZCLAQ7AkISA

 2. Azorka1861 szerint:

  Donald Trump eskütètelènèl George W. Bush esököpenyèvel folytat
  harcot. A videon mögötte a kalapos Dick Cheney, elötte pedig a fedet-
  len fejü Obama làthato.
  https://de.sputniknews.com/gesellschaft/20170121314211701-trumps-vereidigung-george-w-bush-kaempft-mit-regencape/

  • Sneider Imre szerint:

   Ez a Bush-gyerek pont olyan észlény mint a Mario Ballotelli nevű negró-olasz focista. Egyes ruhadarabok kezelése pont olyan megolhatatlan feladat elé állítja. És ennél a seggfejnél volt az atomfegyverek indító táskája…

 3. Azorka1861 szerint:

  A beiktatàsi ünnepsèg soràn pàr nèzö orosz zàszkoval üdvözli az USA
  45. elnökèt, Dunald Trunpot.
  https://de.sputniknews.com/panorama/20170121314211809-parade-us-praesident-russische-flagge-video/

 4. Tovaris szerint:

  A cikk hangvétele tökéletesen megfelel a politikai bulvár kritériumainak. Felületes állásfoglalásokra ösztönöz, többen be is dőlnek neki. Nem baj, mindenkinek van valami véleménye.
  Az enyém az, hogy Trump rádöbbenhetett arra, hogy amíg az USA a volt Szovjetunió megszűnése feletti örömujjongásában jócskán lemaradt – egy Putyin nevű embernek a segítségével, nemhogy lekörözte, hanem felülmúlta a volt szovjet ipari és katonai potenciált. Sok tekintetben utolérte és meghaladta az USA egyes mutatóit, amely felsejtette Amerika számára, hogy vége a világuralmi törekvéseinek. Cselekedni kell, amíg nem késő. Csak közben annyira belerokkant a győzelmébe, hogy az USA-ban előállt társadalmi feszültségeket és az ezzel ellenérdekelt katonai-ipari komplexumot már nem tudják Amerika égisze alatt egységbe kovácsolni.
  A kapitalizmus világszerte történelmének leghosszabb és legsúlyosabb válságát éli át, amelyből a háborún kívül más imperialista megoldás nem nagyon van.
  De ennek a világ teljes pusztulása lehet a következménye.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.