Egyelőre nem született ítélet

“Ezzel verlek agyon!” – vaslánccal támadtak a rendőrökre Békésben

Folytatódott csütörtökön annak a sarkadi fúnak és édesapjának az ügye a Gyulai Járásbíróságon, akik a vádirati tényállás szerint vaslánccal megtámadták és szidalmazták, fenyegették a rendőröket egy intézkedés során. A két vádlott, a 17 éves ifjabb P. A. és a 37 éves P. A. szerint semmi nem úgy történt, ahogy azt a tanúként meghallgatott rendőrök mondták. Egyelőre nem született ítélet.

Hivatalos személy elleni erőszak miatt állt újra a Gyulai Járásbíróság elé egy sarkadi fiú és édesapja, a 17 éves ifjabb P. A. és a 37 éves P. A. A vádirati tényállás szerint fenyegették, szidalmazták és megtámadták a rendőröket. A csütörtöki tárgyaláson dr. Kis Krisztina bíró sok tanút meghallgatott, köztük a rendőröket, akik tavaly július 5-én találkoztak a P. családdal.
A vádhatóság szerint aznap P. A. egy forgalomból kivont kocsival közlekedett Sarkadon. Éppen a városi rendőrkapitányságról – ahol egy ügy kapcsán járt – tartott hazafelé. A rendőrök látták, hogy valami nem stimmel a járgánnyal, ezért akarták ellenőrizni és igazoltatni a sofőrt. A járőr azonban hiába villogott és szirénázott is olykor, P. A. nem állt meg – elmondása szerint azért, mert mellette ült lánya, aki rosszul volt –, egészen hazáig, a Mátyás utcáig gurult.
A rendőrök szerint nem volt együttműködő. Hiába kérték és szólították fel, bement a háza udvarára, ahonnan szidalmazta és fenyegette a járőröket. Állítólag olyat is mondott nekik, hogy szétveri, kibelezi őket, és hogy csak egyenruhában kemények, civilként nem. A rendőrök elmondása szerint felemelte és ökölbe szorította a kezét, majd támadó mozdulatot is tett. Erre az egyik rendőr a gázspray-hez nyúlt, de azt akkor még nem vetette be. Csak erősítést kért, mivel láthatóan létszámfölényben volt a P. família.
P. A. elmondása szerint egyébként nem a rendőrökkel kiabált, hanem a feleségével, mivel nem találta az iratait, a kocsi forgalmi engedélyét és a jogosítványát, és hogy nem fenyegette az egyenruhásokat. Hozzátette, hogy oda akarta adni a dokumentumokat a rendőröknek, amelyek végül a kesztyűtartóból kerültek elő. Ekkor érkezett meg a Mátyás utcába az erősítés. A rendőrök emlékei szerint nagy tömeg volt az utcán, mindenki kritizálta az intézkedést, de semmi nem utalt arra, hogy megtámadnák őket.
Az egyik rendőr elmondta: P. A. fia, ifjabb P. A. elment, majd egy több mint kétméteres vaslánccal tért vissza – ezt egyébként előtte látta egy másik egyenruhás is a fűben, a ház előtt –, és célzottan azzal csapott egy-másfél méterről az irányába, fentről lefelé. Közben azt mondta: „Ezzel verlek agyon!”. A rendőr odébb lépve kitért a támadás elől, majd többekkel együtt le is fogták a fiút, megakadályozva a további támadást, mivel már újra lendítette volna a vasláncot.

Képtalálat a következőre: „Cigányok-kép”

Íjjjájjj! Hát miféle vásláncrú beszíl á mujálló?
A rendőrök elmondták, hogy kényszerítő eszközt alkalmaztak ifjabb P. A.-val szemben, vagyis megbilincselték, de ekkor P. A. és felesége – hivatalosan az élettársa, T. E. – odarohant, megpróbálták volna megakadályozni az intézkedést, kiszabadítani a fiatalt. A rendőrök odébb tolták az édesapát és az édesanyát, illetve gázspray-t is bevetettek. Ezzel kapcsolatban P. A. azt mondta, hogy igazából nem adott rá okot, hogy lefújják gázspray-vel, és hogy szerinte egyszerűen odébb lökték a rendőrök.
A rendőrök nem láttak kutyát
Nem akartam én rátámadni senkire – ezt hajtogatta ifjabb P. A. A 17 éves sarkadi fiú azt mondta, hangoskodásra ébredt, azért ment ki az utcára. A szülei nem találták a kocsi iratait. Azt látta, hogy gázspray-t vetnek be a rendőrök, többek között lefújták édesapját és kisebb testvérét.
A vaslánccal kapcsolatban hozzátette, hogy azt igazából az egyik ismerősének akarta odadobni, azzal nem csapott egyetlen rendőr felé sem. Azért kellett az ismerősének a vaslánc, mert elszabadult egy kutya, azt akarták vele megkötni.
Kérdésre kiemelték a rendőrök, hogy a környékben egyetlen kutyát sem láttak és nem volt szó semmilyen állatról. Az egyik egyenruhás kérdezte is a fiút, hogy milyen színű és mi a kutya neve. Erre ifjabb P. A. kicsit gondolkodva azt felelte, hogy fekete, de a nevét nem tudta megmondani.
(beol)
Bal-Rad komm: “…A rendőrök emlékei szerint nagy tömeg volt az utcán…”
-Nyilvánvalóan éppen munkába tartottak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egyelőre nem született ítélet bejegyzéshez 32 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  “A cigány a cigány valamennyi mind zsivány!” Magyar gyerek mondóka.

 2. stefi szerint:

  Ez már a kabaré kategória amit a cigányok művelnek. Miért nem varrnak a nyakukba egy hamis tanúvallomást is, hogy legközelebb ne legyen ilyen gazadag a fantáziájuk.

  • Tovaris szerint:

   Kabaré? Csak azt teszik, amit egy kapitalista társadalomban megtehetnek. Elsősorban nem ők a hibásak, hanem a kapitalista rendszer.

   • Havasi Gáspár szerint:

    Nem, azt teszik amit a kuktúrájuk és genetikájuk diktál. A szocializmusban is a nagy része bűnözött (munka mellett is), csak nem reklámozták.
    A rendőrök meg nem szórakoztak velük, megkapták a járandóságukat. Különben nem minden cigány bűnözik, legalábbis annyi százalékban, ami csak erősíti a szabályt. – Hogy minden cigány bűnöző. És ezt személyesen egyik vajdájuk erősítette meg széles publikum előtt.

 3. Illuminátus 2017 szerint:

  Kádár idejében volt a cigányságnak munkája. Békésben akkora nyomor,hogy Banglades megirigyelné.
  B ékés is köszöni,hogy a nyugati cégek bezárták a TSZket élelmiszer feldolgozokat.

  Rezervátumokba kényszeritve a helyi munkanélküli lakoságot.

  Tüzesviz helyett pusztitt a biofü.

  • Illuminátus 2017 szerint:

   Ok okozat tisztelt magyarok. Régebben Szovjetunio mindent felvásárolt a Magyar termelöktöl.

   Most a nyugat minden TSZ élelmiszerfeldolgozott bezárt Magyarországon.
   Nilliok váltak munkanélkülivé az elmult 26 évben.

   Ennek a balhénak is van okozata,a kilátástalanság nyomor munkanélküléség.

   KMK tisztelt nyugat. Tudjátok hogy az mi volt?

   Akkor nem is volt gond a magyar vidéken.

 4. Pozsony 907 szerint:

  Mára “cigányozás” jutott Tovaris uram, mèg ez a bal-rad, hangot mer emelni a tisztessèges, nyomorban is mèltósággal èlő magyar kisemberèrt.

  • Hun szerint:

   +1. Egyébként a mai rendörbünözöket sem kell félteni. Ök is úgy hazudnak mint a vízfolyàs!

  • Tovaris szerint:

   Ne keverje össze a fogalmakat. A magyarok között is vannak gazemberek, a cigányok között is vannak rendes emberek. Az, hogy a számarányok nem egyformák, annak a munkanélküliség, az oktatás lezüllése és a nyomor a fő okai. Mindez azért, mert kapitalista rendszer van.
   Mikor fognak már ráébredni erre?

 5. zombi szerint:

  Csak nem aranybol vannak azok a szép krisztus keresztek ?

  • Illuminátus 2017 szerint:

   Bulgáriában készültek a képek. 2008-ban.
   Remek propaganda foto.
   A cionista megoszto,és uralkodo hasznot lefölözö vezérkar legkedveltebb agi propp fotoja,és leggyakrabban használt.

 6. Havasi Gáspár szerint:

  Kérem mellőzni a hülyézést. Sokszor az orvosról derül ki, hogy nem a paciens, hanem az orvos a pszichiátriai eset.
  Vegyük például azt a rögeszmét, mikor egyesek mindenből fasizmusra, nácizmusra, antiszemitizmusra lukadnak ki.
  idézet: “Ezt úgy nevezik, hogy demagóg szociál-populizmus.
  Közvetlenül a nácizmus előszobájába juttatja azt, aki e szerint ítél.”-
  Ilyeneket itt kilóra lehet gyűjteni. -kór megnevezése: paranoid skizofrénia egy változata.

  Akik pedig a zsidó szót használják, nem fogadják el, hogy az országot a cionista háttér és itteni csicskásai irányítják. A nem élősködő zsidó tömeggel pedig az a baj, hogy nem a befogadó nép, hanem a fajtájuk mellé állnak. és ez még normális is a szemszögükből nézve.
  Akkor ugyan egy magyar miért kell, hogy elhallgassa a valóságot, és ő is a fosztogatóit támogassa? Mert csak egy gój?
  Miért van az, hogy a marxisták egy jó része soha nem a nemzetet, hanem az élősködő rasszokat védik? A válasz egyszerű- egy csepp sincs bennük a nemzet véréből. Vagy még rosszabb, a háttérhatalmat kiszolgáló nemzetárulók.
  Miért kell a bűnöző cigányokat körbe írni, amikor 100-ból minimum 90 bűnöző, és még a kádárrendszerben sem volt jobb az arány.
  Ha ma a bűnt elkövető cigányokat lecsuknák, akkor fellélegezhetne a nép, és szabadon mozoghatnának, félelem nélkül. Viszont tény, hogy az összes stadion is megtelne.
  Ha a bűnöző politikusokat elküldenék munkatáborokba, akkor majdnem kiürülne a parlament. Ha bűnöző vállalkozókat, akkor megszűnne a kizsákmányolás. De valószínű számszerűen csappanna a lakók száma , olyan helyeken, mint például a Rózsadomb, Budapest számos kerületében, megszűnne a hitgyüli, és a zsinagógákban csak a nők és gyerekek sorai telnének meg.
  No ez a zsidózás és cigányozás, mert ennyi maradt a magyarnak, köszönhetően a Tovaris féléknek is. És az emberek csak egyre jobban távolodni fognak a baloldaltól, és újra és újra csapdába esnek.
  Semmi baj nem lenne a zsidókkal, ha nem akarnának mindenütt ők az uralkodó faj lenni. De jelenleg Északtól Délig, és Kelettől Nyugatig ők tarolják a világot.
  Ezt letagadni, mert a marxista ( bár igazából semmi köze nincs a marxizmushoz, annál több a Talmudhoz, Tórához, Ótestamentumhoz) felfogás ezt diktálja, csak a valódi nemzeti baloldal kárára megy.
  A kapitalizmus azért születhetett újra, mert a kiegyezéstől kezdve hatalom és gazdaság ugyanazok kezében volt végig, még a szocializmusban is. Így saját maguknak váltottak rendszert. Ha a nép ezt képtelen felfogni, akkor a sorsát megérdemli, és harcoljon érte az elnyomó hatalom, meg a Tovarisok és Főnixek.

 7. Szaszi szerint:

  Szociális populizmus…
  Remélem felpofozott néhány fakabátot a kommunizmusban,amikor a cigánygyereket picsán rúgták ilyen-olyan csínytevésért.
  Mondták volna akkor,hogy megdöglötök mind.
  https://www.youtube.com/watch?v=tZVSSBkpYXU
  A rendes cigánnyal ma se bánnak rosszul,de a neveletlent ugyanúgy nevelni kéne.

 8. Havasi Gáspár szerint:

  A cigány olyan, amikor forgatja a kést hasadban, közli ez nem az ő kése, és nem is az ő keze forgatja. Nos, ők a csordatípus, minél többen vannak, annál bátrabbak. Emlékszünk még Szögi Lajosra és gyilkosaira? Vajon hány Szögi Lajos volt az elmúlt 27, 71, 150 évben?

 9. Szaszi szerint:

  Én még nem láttam,hallottam hogy magyar -cigányt ölne,vagy terrorizálna.

 10. Nagy szerint:

  Tovaris Te zsidó vagy ? Nem kell szégyelni, de jog.od van rá. A világ.on az egyedüli nép mely letagadja saját származását.

  • Hun szerint:

   +1. Amilyen elvakultan védi fajtársait szerintem egy megrögzött cionistával van dolgunk. 🙂

 11. Azorka1861 szerint:

  Tömeggyilkossàg a “Wounded Knee”-(Sebzett Tèrd)-nèl.
  Vèr festette vörösre a prèrit.
  1890 decemberèben az amerikai hadsereg Sioux-indiànok szàzait mèszà-
  rolta le. A katonàk kegyelem nèlkül löttek nökre, gyermekekre ès menekü-
  lökre. Ez a tragèdia az USA törtènelmènek szègyenfoltja.
  http://www.spiegel.de/einestages/us-armee-gegen-ureinwohner-das-massaker-am-wounded-knee-a-1067863.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.