Meghalt Döbrögi királycsináló bohóca

Elhunyt Torgyán József

torb

Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter – közölte a család vasárnap az MTI-vel.

Torgyán (Bohóc) József 1991-2002 között vezette az FKGP-t, míg a földművelésügyi tárcát 1998-től 2001-ig irányította.
Persze csinált még jó néhány disznóságot a fölsoroltakon kívül a vén gazember. Legnagyobb kártétele, hogy fölemelte Döbrögit!
Nem tudunk miatta könnyet ejteni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Meghalt Döbrögi királycsináló bohóca bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Tovaris szerint:

  Semmi sajnálatot nem érzek iránta, mert a politikusi szereplése része volt annak a rendszernek, amely a Népköztársaság minden pozitívumát megsemmisítette, a vagyonát elherdálta, a hazát elárulta.
  Majd jól “meggyászolják”.
  Nyugodjék békében – akik megfagytak, éhen haltak – azok is békében nyugosznak.
  A szocializmusban az ilyen pojácák nem tudtak “labdába rúgni” – hogy az Orbán félék is megértsék.

  • Joz szerint:

   Na-na! Pozsgay, Nyers, Szűrös, …

   • Tovaris szerint:

    Pozsgai és Szűrös, meg Csintalan – azok a pártnómenklatúra tagjai voltak – ők az elsőrendű vádlottak.
    Torgyán nem volt soha párttag, arra ügyelt. Ráadásul saját elmondása szerint (ezt mások is tudják igazolni) politika mentes ügyekben működött közre jórészt.
    Ő nem csinált mást, mint beleszart abba a tányérba, amiben enni kapott a rendszertől.

 2. János szerint:

  Elmebeteg bolond kalandor! Na ezeket hozta felszínre a “kapitalista liberált demokrácia”-vagyis a rablók uralma, a nyers erőszak uralma a józan ész felett! dr. Torgyán József útálatos hazug …örény volt! Többet hazudott, mint a nagycirkusz bohóca! A naplopók, mert akkor is voltak már olyanok, nézték a TV műsort, hogy mikor van országgyűlési közvetítés és rohantak haza Torgyánt nézni! Monnyon le! Monnyon le! Mindenki monnyon le! Visította ez az útálatos, elmebeteg, …sznó! A nagy munkahelyromboló, méltó …eggnyalója, méltó párja volt a másik, elmebetegnek, a pizsamás hülyének! Egyik is József a másik is József, ők voltak a Józsefek legalja! Sok Józsefet ismertem, de azok mind értelmes, intelligens emberek voltak. Ezt a kettőt azért akasztotta a nyakunkba a liberális dögvész, mert ezek nem azok voltak!

 3. lacii szerint:

  Én kedveltem az öreget.
  Az , hogy mit tett vagy sem politikailag sosem érdekelt.
  Egy politikus sem nyerő a számomra. (Nem hiteles)
  Az öregben volt humor.És akinek humora van annak mindene van .
  A mennyországban egy tál ropogós Csillei cseresznyével fogják várni.
  De ha véletlen 72 szűz várná, akkor eltévedt, mint a repülős Gizi a Hilton szállóban .
  Nyugodjon békében .
  Én látom, hogy merre is van most. És tényleg jól érzi magát ott ahol van .
  További szép napot kívánok mindenkinek.
  Azoknak is akik megfeleltek Szent Péternél a mennyország kapujában .
  Aki meg nem az csak simán rábaszott.

 4. Tovaris szerint:

  Ezt írja róla a “népszava”:

  …”1932. november 16-án született Mátészalkán. A gimnáziummal párhuzamosan elvégezte a Zeneművészeti Főiskola hegedű főtanszakát, Egyetemi tanulmányait a budapesti jogi karon 1955-ben fejezte be kitüntetéses diplomával. Ügyvédjelölt lett, 1957. március és július között a Fővárosi Bíróságon volt fogalmazó, majd 1958-ban bejegyezték ügyvédnek. 1990 júliusáig praktizált. Az 1956-os forradalom idején belépett a Független Kisgazdapártba, annak 1988-as újjászerveződésekor ismét bekapcsolódott a pártmunkába. Az FKGP főügyésze, majd budapesti szervezetének elnöke, társelnöke, végül 2002-ig elnöke. Az Országgyűlésnek 1990-től 2002-ig volt tagja, 1998-től 2001-es lemondásáig a Fidesz-FKGP-MDF koalíciós kormányban földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter”…

  Azon túlmenően, hogy a “forradalom” helyett az ellenforradalom szó a megfelelő – szégyen, egy magát baloldalinak tartó lapnak egy kikozmetikázott nekrológot leadni (kikozmetikázott életrajzi adatokkal – elszomorító. Ráadásul – a dátumok kronológiai pontossága is helytelen – a közlemény sem tudja eltüntetni, hogy Torgyán József is a szocializmusban vakaródzott ki a szarból – a jelenlegi hatalmon lévőkkel megegyező módon.

  Mindenesetre, ő is közreműködött a szocializmus elherdálásában, elsősorban a mezőgazdaságot illetően.

 5. Azorka1861 szerint:

  Torgyànrol nekem a “mèrleg nyelve” ès a csilei cseresznye jut
  eszembe. Na meg hosszu körmondatai. Mire vègère èrt, az ele-
  jèt elfelejtettem.

 6. sbert szerint:

  Nahh, ha kisírtátok magatoka a T. J. halálhírére, olvassatok utána, ki is volt ez a söpredék, magyargyűlölő hazaáruló…..
  Hihetetlen, mennyire agymosott egy “valami” lett ez a néhai Mag Népe!
  Szatmári Lajos fedőnéven III/III-as ügynök volt, előtte az 56-osokat küldte a Tutsek Gusztáv Vérbíró mellet a halálba. Nem érted mi? Nem is fogod, sose, agyhalottkám! Jahh az én vagyok, TE? Agymosott vagy…. Brávó.
  Egészen a rendszerváltásig kussban volt, bár a Rózsadombi paktum környékén is látni vélték….
  Majd a MÓDszerváltás után (89) MDF 4 év, majd jött a “saját cég”, az FKGP, ugye? Hiába járt Ő 98-ban a választások elött az Usában, nem lett belőle Köztránsa-seggi Ülnök, pedig de szerette vóna azt a pozíciót, hejj. Lett Belőle földművelésügyi miniszter ugye?
  “Torgyán József ugyan megkapta az áhított földművelési minisztérium vezetését, amelynek nevét még a „vidékfejlesztési” jelzővel is megtoldotta. A vidék azonban nem érezte, hogy fejlődési lehetőségei javultak volna. A választási kampány során ígért távol-keleti piacok a mezőgazdasági és élelmiszeripar exportjához, csupán egy thaiföldi étterem veszteséges megnyitásáig jutott el…”
  Ezek után, már külső kézivezérlés utasítására ellehetlenítették:
  “Ha pedig Torgyán New Yorkban is elutasításra talált, az egyértelmű
  jelzés lehetett volna számára, hogy ideje lejárt. Az általa felfujt politikai luftballont valamilyen szelep beiktatásával pártja
  megmaradása érdekében le kell eresztenie. Nem tette. Csúfos bukását nem kerülhette el. A mélybe magával rántotta nagy múltú pártját is. Ha valamikor felelőtlenségről lehet beszélni, ez annak a tipikus példája.”
  Imitt amott még parádézott, de nem nagy sikerrel…
  Indult volna még a 2012-es választásokon, de a lakókörzete is kinevette….Bravó!
  Nahh, ez a Ti nagy TorgyánJózskátok!
  Ma lemondott, örökre. Remélem Lucifer már várja….. 😛
  A két idézet Herendi Tibor – A rendszerváltás igaz története 2005-ös könyvéből lettek átemelve. Nehogy plágizálás löhessön ebből is, mint a SmiciPalinál…. hátmég a Fletónál….
  Aki nem hiszi, annak ott a Wiki pedikürös, azt olvassa.
  Köszönöm a figyelmedet, hogy elolvastál!
  Búcsúzni? Csak Igazan lehet. Király a video is mi? 😀 😀 😀 😀
  http://index.indavideo.hu/video/Torgyankent_szulettem_Torgyankent_halok_meg?s=78.81

 7. János szerint:

  A hülyeség mértékegysége az 1 TORGYÁN! Tipikus elmebeteg volt, minél hülyébb, tébolyodottabb valaki annál magabiztosabb, na ez volt ez az országromboló Torgyán Bolond József! Hazug szófosó, öntelt, bugris, handabandázó, semmirekellő, sehonnai, bitang ember, aki ott ártott Magyarországnak ahol csak lehetett! Csak egy rövid példa a fenti kisfilmből: bioetanolt akart, olyan növényeket termesztett volna! Hogy az országunk minél hamarabb sivataggá váljon. Na a bolond földesurak fele ezt is csinálja. Igyekeznek nagyon, hülyébbek akarnak lenni Torgyánnál, melyik földesúr hülyesége fogja elsőként elérni a 2 torgyánt? Az ország fele területén már repcét termelnek tébolyodott földesurak! Ahelyett, hogy már akasztófán lógnának, családostúl! De Lenin anyja újra áldott állapotban van, ez az üzenet a torgyánoknak! Olyan hülye volt ez a Torgyán, hogy még a pokolba sem engedik be, inkább atomjaikra szedik szét még a lelkét is! Még a pokol tüzét sem érdemli meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.