Őfelsége hadügyminisztériumának rettenetes titka

A brit The Sunday Times mai számában egy meglehetősen vérfagyasztó esetről tesz említést. Amit a berit hadügy titkolni próbált.

Tavaly júniusban kísérletezgettek. Florida partjai közelében a Vengeance nevű tengeralattjárójukról kilőttek egy Trident II D5 típusú rakétát.
Aztán megdöbbenve látták, hogy az amint kibukkant a víz alól, és huss!-elindult az USA felé! És eltűnt a távolban.

Kapcsolódó kép

“Normál esetben” percek alatt kiderült volna, hogy hová esett le. “Normál esetben” ugyanis pillanatok alatt az USA jó része hamuvá lett volna. Aminek messziről látható-hallható jele-hatása lett volna.
De szerencsére ez akkor “nem normális eset” volt, hanem csak gyakorlat. Nukleáris töltet nélkül. Viszont ijedelmet váltott ki mind az USA, mind a brit illetékesek berkeiben. Akkorát, hogy eldöntötték: jobb ha a dolog titokban marad. Mert még a népek izgalomba jönnének a baki hírére.
A The Sunday Times arról nem számol be, hogy végülis hol akadtak a becsapódott rakétára?-ha ugyan ráakadtak!-csak a rémisztő elszabadulás titkáról.
Megemlítve azt a tényt, hogy a következő hónapban-azaz 2016 jóliusában-Őfelsége parlamentje lóhalálában a Trident-rendszer modernizálásának szükségességéről döntött.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Őfelsége hadügyminisztériumának rettenetes titka bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. János szerint:

  Mer az a vezérlő szoftver ócsóbb vaóóót, így asztán a közbeszerzésen az nyert! Végül is a “demokáriban” így megy ez. Mindig a “Sonderangebot” a nyertes. Közbeszerzés-közbeszarás! És ezektől féltünk, ezek előtt kapitulált 1990-ban a félnótás “pizsamás Józsi”. Buta niggerek ezek az angolok, biztos a vudu varázslójuk éppen a királynőt tanította az egyetlen igaz hitre és a Saria babonákra és ezért nem ért rá a rakétát irányítani! Elfoglalták a Falkland szigeteket, de a saját szigetüket harc nélkül átadták a “nem az idén barnultaknak!” Hahaha 🙂

 2. Tovaris szerint:

  A Trident (három fog) valóban megérett a korszerűsítésre.

 3. Azorka1861 szerint:

  Brit rakèta Amerika irànyàba repül – a kormàny eltussolja a sikertelen
  inditàst.
  Egy-kèt komment:
  – Kàr, hogy a rakèta nem csapodott be az USÀ-ba
  – Orosz hekkerek àtprogramoztàk a kütyüt
  – A rakètàk èppen jobban tudjàk, milyen irànyba kell repülniük
  https://de.sputniknews.com/panorama/20170122314220071-britische-u-boot-rakete-panne-regierung-vertuscht/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.