Bértrollnokot bérelnék!

gyász

 

 

 

Rendőrök a fészbúkon?

plr

Az is lehet, hogy a hozzászólók nem álfészbúkos rendőrök, hanem csak simán a fidesz bértrollnokai.

Csak annyi szól a sima fideszbérences gondolat ellen, hogy ezek a mocskolódók csak a rendőrös videóknál kerültek elő. Előtte sem, és azóta sem láttam őket.
Arra egyébként jók voltak, hogy nagyban elősegítették a videó nézettségének növelését. Nélkülük nem jött volna össze a 160 000 fölötti megtekintés. Csak jelzem, hogy a Nem adom a házamat mozgalom fészbúk oldalának alig több mint 8 000 kedvelője van. Így különösen nagy szám a 160 000.

Gyakorlatilag nekünk jót tesznek a bértrollnokok. (Bértollnok és troll keverékéből alakult a bértrollnok. Ez ilyen gyűjtőneve a mocskos szájú seggfejeknek.)

Nagyon ráugrottak a kifosztók házainál a véleménynyilvánítást akadályozó, és kriminalizáló rendőrökről készült videókra.

Azt nem nagyon hiszem, hogy valakinek ez lenne a kedves időtöltése. Inkább gondolom, hogy vagy érintett lehet álnéven, kamufészbúkkal, vagy az épülő diktatúra küldötte.
plf

De nekünk csak jó. Nézettséget növel, és aktivitásra, írásra készteti a jó érzésű embereket is. Megjegyzem, hogy öröm volt olvasni, ahogyan egyébként az oldalunkra ritkán író szimpatizánsok helyre tették őket.

A videó, és a bejegyzések itt nézhetők: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/videos/1672188472807091/

Itt néhány érdekesebb bértrollnok bejegyzés:

Senga Nidubru Ja, hogy ennyi hülye beveszi egy drogos videójàt! Csak most épp nem volt bokabilincs rajta.

 Fenyvesi Zsolt Fenyő Látens buzi vagy ! Ja és paraszt is !
Zoltán Katics Mocskos féreg vagy!!!
Anti-Tasz De kurva idegesítő ez a pali. Normális országban úgy összevernék, hogy beszarna, behugyozna. Amelyik meg felvette és kirakta a zsarut a netre, azt meg főleg.
Adél Pomócsi Te patkàny! Lehet véleményt nyilvànítani de miért zavar egy igazoltatàs? Csak nem körözött van. Bàrkit igazoltathatnak faszfej!!!!!!!!!!!!
A kurvàddal együtt hülyék vagytok!!!!!!
Huszár Attila Buzik mikulás ruhába öltözött köcsög ,nehogy már a rendőrnek keljen magyarázkodni,hogy miért kéri tőled el az igazolványt.Ez itt a baj .
János Kehrer Miliárdos nics más idötöltése .igy hivja fel a figyelmet magára.de bátran kiabálták másut felakasztunk a villanypoznára benneteket .
 (Póka László)
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.